Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Смехурко

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Смехурко »

Мортиша, този проблем се обсъждаше в "часът". Имаха го няколко момичета. Любов беше споделила, че се оправя с пробиотици.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php? ... 8#p2102559" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Не съм ви чела, влизам само да кажа "Наздраве" с една английска сол и ЧЕСТИТ ДЕТОКС :)))
Целувки!
Черитка дали се е събудила вече?
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
moni_ka

Мнение от moni_ka »

Здравейте, мецанки-писанки! :940
Ето ме и мен, баба Росе. Започвам с вас детокса, че миналия месец нещо попропуснах и веднага ми пролича. Купих си портокали фреш, червени, още не съм ги цедила. Ако са сочни и стават ще прескоча да си купя и за оставащите два дена. Ансолчето си го пия вече без да се замислям, :1062 нито ми е гадно, нито горчиво.
Пожелавам на всички успешен детокс, много слънце и усмивки! :329
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Наздраве и от мен!!! :923
Че то, ансолчето, не било толкова зле... течия аналгин е по-гаден защото има остатъчен вкус.

И така, сока е готов, солта е изпита... ами освен да ида да метна един душ :-)

Уф, притеснявам се за малчо, тази сутрин плака много, не поиска закуска (което за него е супер нетипично) и пипа едното уше... дадох му панадол и сега спинка, дано не е нещо сериозно...
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Смехурко написа:Мортиша, този проблем се обсъждаше в "часът". Имаха го няколко момичета. Любов беше споделила, че се оправя с пробиотици.
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php? ... 8#p2102559" onclick="window.open(this.href);return false;
Смехуранке,благодаря ти!
Аз търсих някакво инфо по въпроса,но нищо не открих. :oops:

Вики,дано на малкото човече му няма нищо и е само временно неразположение.Отитите са гадна болест.
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравеите и от мен :954 Аз съм на масълце ,вече е изпитои си пия чая.Тази сутрин нищо много бързо ме призова :1114 дано да не е през целия ден така.АЗ предпочитам маслото ,защото ансола го :1052 .Пробвах двапъти и беше страшно :328 не мърдах от :1114 да я плаша,така че не я пробвам вече.Успехи и хубав ден на всички :923 :329
ellyto

Мнение от ellyto »

Привет момичета :)
Радвам се да видя, че включилите се от днес са толкова много :)
Аз също се включвам от днес със солчицата и смятам да си изкарам и 3-те дена. От 2 дена съм болна, нещо нетипично за мен (но явно ме долови вирусът с пълна сила) и почти нищо не съм хапвала, затова след края на детокса мисля да направя по-дълго захранване за да не прецакам нещата и лека по-лека да почна да хапвам повечко. Надявам се сега с детокса да се оправя напълно, че толкова зле скоро не съм се чувствала.

На мен солта също вече не ми е толкова гадна, разтварям я в 1 глътка вода и след това забравям за нея. Забелязала съм, че всичко при мен е на психи1еска основа. Ако ме накара някой да изпия солта в ден извън детокса, сигурно ще :1052 Както и забелязвам, че извън детокса рядко мога да изкарам и 1 ден разтоварване.
Добре, че има различни варианти на детокс, та всеки да може да намери най-подходящия за него. Аз друг детокс освен този с соковете не мога да направя.
Пожелавам успех на всички :923
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Здравейте мацки! Наздраве и от мен с ансолче! Да ни е честит новия детокс!
Морти,на мен много често ми се подува корема от ансола-особено втория-третия ден! То вече няма нищо за друсане по крушата :1111 ,но имам чувството че съм като балон. На захранването всичко се оправя! В началото ми беше криво,защото като чета,че на всички им е леко,а аз ще се пръсна.Вече започнах да не обръщам внимание-просто се затварям във 00 и разпускам напрежението. :1062 Доколкото си спомням в Часът се обсъждаше ситуация на подуване непосредствено след детокс и след захранването. Тогава Док каза,че е от неправилно захранване и съчетаване на храните.
Успех на всички!
MortishaAdams

Мнение от MortishaAdams »

Мърмори написа:Здравейте мацки! Наздраве и от мен с ансолче! Да ни е честит новия детокс!
Морти,на мен много често ми се подува корема от ансола-особено втория-третия ден! То вече няма нищо за друсане по крушата :1111 ,но имам чувството че съм като балон. На захранването всичко се оправя! В началото ми беше криво,защото като чета,че на всички им е леко,а аз ще се пръсна.Вече започнах да не обръщам внимание-просто се затварям във 00 и разпускам напрежението. :1062 Доколкото си спомням в Часът се обсъждаше ситуация на подуване непосредствено след детокс и след захранването. Тогава Док каза,че е от неправилно захранване и съчетаване на храните.
Успех на всички!
Мърморанке,все едно аз съм го писала!Точно така е.И аз като чета как има е леко на всички и започнах да си мисля,че нещо съм дефектна. :221 :221 :221
Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

Сега се връщаме от дежурната - ушите са леко възпалени, изписа капки и панадол. Горкото ми мишле (1г.8м.), като знам колко е неприятна болката от ушите...

Я да ви попитам... след солта сутринта и вече 1,5 л. сокче не би ли трябвало вече да съм посетила 00 поне веднъж? Щото аз даже и позивни нямам... Хм...

Еййй и да се похваля - половинката каза, че следващия път иска да наравим детокса заедно! Е, как да не го обича човек :329

Вие как сте?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Не се тревожи, Вики, мен пък солта ме запича :1044 :1044 :1044 , от пет детокса един път ми е действала "нормално". Ако в края на деня не се чувстваш добре от това, че не си ходила до 00, утре я изпий с повече вода.
Дано бързо се оправят ушенцата и да не стигате до АБ. Слагай затоплена кърпа, облекчава болката.
Заключено