Прочетох ви всички и силно ви прегръщам

олеся написа:Цвети, благодаря за куража.![]()
Аз си пиша в розовичко, обаче трябва да се сменя в синичко![]()
Благодаря Сладка! Ей тука пуснах малка почерпка,ама само да не ме биете...Sladka Debelanka написа:Зориииииииии, честит рожден ден миличка! Много здраве и щастие ти желая !
Тук сме, Хриси.С теб смеHrisi написа:Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния денЗаредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?
Благодаря Цветиcvety_rz написа:Тук сме, Хриси.С теб смеHrisi написа:Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния денЗаредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?
cvety_rz написа:Тук сме, Хриси.С теб смеHrisi написа:Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния денЗаредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?