МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от Kleo »

През април пропуснах детокса, но май месец съм на линия!
Прочетох ви всички и силно ви прегръщам :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Цвети, благодаря за куража. :923
Аз си пиша в розовичко, обаче трябва да се сменя в синичко :954
Този детокс ще е на цитруси. Чакам с нетърпение ягодите и черешите. Ягодите ги поглъщам в промишлени количества миксирани в пасатора. Особено като узреят в градината и трябва да се оберат наведнъж, за да не се скапят, миксера стои на плота нон-стоп :954
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

олеся написа:Цвети, благодаря за куража. :923
Аз си пиша в розовичко, обаче трябва да се сменя в синичко :954

Хи-хи, помислих и аз, че розовият текст е със смисъл "желание за мома"...
Та значи, момък очаквате ?! :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехо, детокситата, то времето наближава. Часовникът цъка и тиктака и след 6 дни идва денят на истината. Т.е. на солта :1062 :1062 .

Джия, здрасти и тук!! Ей, много се радвам, че отново взе да пишеш. Това с паласките и при мен не е решено. И мен ме е яд, че си дадох обещание да сваля 15 кг за една година - това обещание си го дадох миналия май. Е, успях само с 9. Но по-гадното от това е, че последните 4 месеца задържам едни и същи килограми........ и няма мърдане :126 :126 . Вярно е, че съм изключително здрава...... не е било така от много време, но и искам да отслабна. Мисля, че в скоро време ще посетя долния форум и ще си избера някоя диетка....... Не обещавам де :razz: .

Оли, ама.... аз не мисля, че трябва да се притесняваш и да приемаш бременността си като отстъпление от постигнатото. По-скоро си е огромен успех, защото преди да забременееш ти беше докарала оптималното за една бременност тегло и сега се възползваш от резултатите на труда ти. :)

Планирам към края на седмицата да посетя Метро и да видя има ли цитруси, които си заслужават и на хубави цени на всичкото отгоре :955 :955 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Sladka Debelanka написа:Зориииииииии, честит рожден ден миличка! Много здраве и щастие ти желая !
Благодаря Сладка! Ей тука пуснах малка почерпка,ама само да не ме биете... :oops:
http://forum.metsababa.net/viewtopic.php?p=11202#p11202" onclick="window.open(this.href);return false;

Скоро ще мина по-сериозно да ви видя, че имам много работа след празниците. Целувки на всички!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Здравейте мацки!Утре отивам на зеленчуко-плодовата борса за цитруси.Ще си взема кашонче грейпфрути и портокали и в други ден започвам ранния детокс.Последния път си взех пак от там цитрусите и останах доволна.Лека нощ и да сънувате приказни сънища.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз също ще го направя по рано детокса, защото на 17 имам рожденничка :1003 Ще започна на14,15,16 а на17захранването, че да си хапна поне салатка с гостите и да не бия на очи :shock: Чери, май моите линийки в подписа станаха много :mrgreen: Но си сложих и за кг, че да виждам още колко много работа имам по въпроса и да се стягам, че последно време само се ослушвам.Добре, че поне не качвам :128 Ще правя детокса на сок от ябълки и джинджифил
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ние пък вчера с Момчил решихме, че ще го правим с грейпфрути и ананас. Грейпфрутите ще цедим, а ананаса ще ядем. Да видим дали ще устискаме и този път :lol: :lol: .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния ден :) Заредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Hrisi написа:Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния ден :) Заредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?
Тук сме, Хриси.С теб сме :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

cvety_rz написа:
Hrisi написа:Един кашон грейпфрути, един кашон портокали и една торба лимони, "нетърпеливо чакат" утрешния ден :) Заредих цитрусите и утре започвам.Със сигурност ще ми е трудно сама, но вярвам, че ще се справя.Все пак вие всички сте тук.Нали момичета?
cvety_rz написа:
Благодаря Цвети :923 .Аз започнах.Англ.сол, сокчета, кафе, чай и воля.....
Хубав ден на всички ви.
Заключено