Здравейте и от мен!
Аз се позагубих тия дни,но след като малкия се възстанови горе долу от повръщане и темп.,всички вкъщи минахме през няколко кръга на ада с този вирус! Днес вече сме по- добре,но на мен ми остана този месец само мерака за детокс(след два дни посещаване на 00 през час-два и повръщане пак през толкова) неща да чувам за английска сол поне до следващия месец

.
След последното боледуване взех окончателно решение да направим с децата 3-4 седмична почивка на балкан преди да идем на море, после пак балкан дано укрепнат дребните ,че още една такава зима и с мъжа ми сме за ..........
Та по таз причина няма да пиша много ,много тези педстоящи ,летни и любими от мен месеци,че всичките ми почивки май ще са без нет. В периодите когато съм си в София с удоволствие ще ви наглеждам и ще пиша , еееее и ще потпитвам Ани за вас.
От сега започвам опаковане на багажа с предходни деиствия на

.Подготвямe се и за тържеството на първокласничката ми по случай завършването й на 1 клас,иска в нас да направм след това тържествена вечеря и това е засега .
ПП Ани за Царевец ,ходила съм само веднъж за голям срам

и то когато бях ученичка в 11 клас,но не пречи да го поправим този мой пропуск.За брат ти помня ,че се разбирахте добре и се чувствахте доста близки ,хубаво е ,че сте поели отново в тази посока.И аз не съм много близка с брат ми за съжаление , независимо че е в София,не знам нещо все се разминаваме!
Олеся благодаря ти за отговора ,за съжаление не стигнах до Метро ,но си знаете защо!
Междувременно благодаря ви за мненията относно палатка Ани, Вер,Ели!
Ние вече взехме една от Jysk (нямах си и идея ,че там има палатки , но Вер ме светна ! :128 :1140
Мецанки пожелавам ви успешни настоящи и бъдещи начинания ииии до нови срещи!