На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: На вън е май и птички пеят а тук си спамим и пеем.

Мнение от lindorina »

:954 :954 :954 ЕХОО,момичета,здравейте - има ли и други като мене на работа днес :roll: Както и да е ,аз след :951 :952 :947 :1200 :1201 със :935 дойдох в прекрасно настроение на раб.място и вече пия освежаващо чайче :529 от пресен джинджифил,мента и една звездичка анасон.
Радвам се ,че Жоли се е включила с нейните оранжеви постове,а Мравчо на тебе отново казвам кураж-от тъжен опит мога да ти споделя,че болката с времето намалява,но тъгата винаги остава,макар и дълбоко скътана в тебе.Ти си силна-ще се справиш!
Момичета,не съм чела малко назад,но се надявам всички да сте долу-горе добре.Исето-няма ли да покаже снимки като кума?А момичетата ,които са отишли на срещата на Черни вит-да не пропуснат и те дса се отчетат-мислено бях с вас!
Да ви кажа преди няколко дена какво направих-всички кремове,червила/оставих само едно/пяни за коса,гелове,сухи дезодоранти,пасти за зъби-отидоха в коша.Крайно време беше-толкова боклуци има около нас-няма нужда да се тровим допълнително.
Понеже кожата ми е много суха и не мога без да я намажа с нещо,използвам натурални масла,които си поръчах от магазин "Зоя"/страхотни са/-кокосово,от карите,арганово.Е да-скъпички са,но за сметка на това супер полезни и стигат за доста дълго време.За тоник-нат.розова и лавандулова вода.Лицето измивам често с озахарен мед/търкам и оставям минутка да постои/Става много свежо.Пастата за зъби смених със следната смес-
смлян карамфил,ментови капки,студ.зехтин,розова вода.Супер е усещането на свежест след измиване.Какво друго,шампоана за коса също успешно може да се замени с измиване със сода,търкане и изплакване с оцет.Тези неща ги научих от "Земя на заем" и блога на Деси за здравословен начин на живот.
Споделям с вас--на някой може да му е интересно и да се разрови тук-там и да открие полезни и интересни неща за себе си.

Хайде момичета-за сега хубав,светъл,слънчев,усмихнат,изпълнен с много енергия и живот ден ви пожелавам от сърце! :329 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Хм... Линди, :1139 колко интересни неща споделяш.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте момичета, помните ли ме, аз не съм ви забравила и много ми липсвате! Все още сме на село, вече ми омръзна направихме събора, ходихме на два абитуриентски бала! Мъж ми вс нщо си има работа, а аз си гледам диванетата, те нещо са пощурели тук и хич не слушат, малкия
прави много бели, тук нищо не е обзопасено! Домашната ни котка също е с нас и една нощ пренущува на вън, та сега сигурно ще очакваме и котета :328 милото и то как ще се прибере в София след тази свобода на вън не зная!
Тук ми е много трудно да ви пиша и да чета, с дцата сме по цял ден на вън, влезнем ли вътре малкия започва да обръща шкафове секции всичко! Но още малко остана надявам се поне четвъртък петък да се приберем, не знам как можах да изтрая толкова дълго време тук, и нямам търпение да си отида,
хайде поздрави на всички :329 :923
Аватар
Орхидея
Шампион по спам!

Мнение от Орхидея »

Привет мецанки!

Честит 24-ти май!

На този светъл празник реших да ви споделя, че живот и здраве нашето семейство ще се увеличава с още един член наесен. Каката си е пожелала сестричка и дано да се сбъдне желанието й и да е щастлива от събитието, пък и таткото каза, че е работил за "женско". Преди дни отпразнувахме рожденния ден на каката, преди това имахме прекрасна среща с малкото човече и с любимия ни Д-р Михайлов. Все дни изпълнени с прекрасни срещи и преживявания. Е, не липсват и някои "екстри" като заглъхналите уши на щерката / вероятно серозен отит/, който церя пак по съветите на Доктора разбира се и се моля скоро да отшуми.

Поради гореизброеното не съм се разписвала и в Детокс темата, правя Детокс , но по-олекотен вариант - сокове, плодове и вечер салата. Отчетох 1 кг надолу, но след 2 дни се върнах на предишните кг.

Ще се постарая да се появявам по-редовно ...

Желая ви весел празник и отморяващ ден!
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Орхи, честито!Много хубава новина на 24 май.Да сте живи и здрави и на есен прекрасно и здраво бебче (сестричка :D ) да оглася домът ви.Много се радвам на такива новини.Дай Боже да ги има по-често!
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Здравейте всички и ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Изкарах три невероятни и изпълнени с емоция почивни дни. Много искам да ги споделя с вас, но ми трябва доста време, така че по късно. Много се радвам, че не само аз съм в такова прекрасно настроение. Орхидея, честито! Пожелавам ти много здраве и наесен да зарадвате каката с така желаната сестричка /мисля, че и братче да е пак ще е щастлива ;) /!
Хайде момичета, почивните дни са на привършване, завръщайте се в мецина бърлога!
valrus

Мнение от valrus »

Орхидея,честито и от мен!
Желая ти много светлина и здраве,нека Бог закриля семейството ви и да си имате едно прекрасноо бебче!
Днес и на мен ми е много празнично,защото съм не само българка,а и защото съм учител по бълг.език!
Е,не работя по специалността си,но пък съм доволна,че поне работа имам!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте момичета . Как сте ? Ние ме здрави и сме добре ./ Орхидея, браво и честито! Събота и неделя заминахме на селото на Кики. Беше много приятно защото времето бе благосклонно към нас и грееше чудно слънце без капка дъжд,. Малкия Юлий се радва на козички ,крави, кончета и каручки. Копа из целия двор )))) :221 каза ,че сади доматки ,краставички и ягодки ))) Аз се разнообразих. В неделя се прибрахме и двата почивни дни бях на работа . И днес и вчера си тръгнах по- рано. Надявам се да няма проблем . Нещо не се чувствам комфортно на работа и не зная от какво е така. Имам едно напрежение ..... може би проблема си е мой. Доста е различна работата в цеха. По скоро е производство . Една малка фабрика .Както и да е . Нали не ми остава време за нищо та съм в емоционална дупка . След детокса пак съм с 3кг отгоре . какво стана та напълнях така :1044 Обаче ми е некомфортно. Гардероба ми е празен . Трябват попълнения ама все за нещо друго отделям средства. Най-много ми липсва разговор приятел. :328 Ей така съм.Пишете как минаха почивните дни за вас :222 За сега лека вечер от мен .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Орхидея, поздравления! И аз исках още едно момиченце, то пък още в края на третия месец ми казаха - момче. Та наесен ще сме заедно :954 Дано всичко мине леко и без усложнения :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

[img]http://www.animacii.net/images/stories/ ... i/2411.gif[/img]ДА ЧЕСТИТЯ ВЧЕРАШНИЯ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ! НА МОМИЧЕТАТА, КОИТО ВЪПРЕКИ ТРУДНОСТИТЕ, ОТДАВАТ ДНИТЕ СИ НА УЧИТЕЛСКАТА ПРОФЕСИЯ, ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ БЪДЕЩЕ В КОЕТО ТЕ ЩЕ ЗАЕМАТ МЯСТО НА ПИЕДЕСТАЛА, КОЙТО ОТКОЛЕ Е ОТРЕДЕН САМО ЗА ТЯХ! АЗ ВЯРВАМ В БЪЛГАРЩИНАТА, А ТЯ Е НЕВЪЗМОЖНО БЪДЕ ВЪЗПИТАНА БЕЗ НАШИТЕ УЧИТЕЛИ![img]http://www.animacii.net/images/stories/ ... i/2411.gif[/img]

[img]http://www.animacii.net/images/stories/ ... ii.net.gif[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Орхидея написа: На този светъл празник реших да ви споделя, че живот и здраве нашето семейство ще се увеличава с още един член наесен. Каката си е пожелала сестричка и дано да се сбъдне желанието й и да е щастлива от събитието, пък и таткото каза, че е работил за "женско". Преди дни отпразнувахме рожденния ден на каката, преди това имахме прекрасна среща с малкото човече и с любимия ни Д-р Михайлов. Все дни изпълнени с прекрасни срещи и преживявания.
........................................
Ще се постарая да се появявам по-редовно ... - Хайде де, откога те чакаме :plezya se
Орхи, страхотна новина! :954 :954 Пожелавам ти леко преплаване на океана от 8-9 месеца изотопно състояние :lol: :lol: :923 :923 . А накрая, ако все пак се роди момченце, съм сигурна, че всички вкъщи ще сте безкрайно изенанадани, но и учудващо щастливи, защото..... просто сте станали с 1 човек повече и този човек е част от вас! :)
futarela написа: Нещо не се чувствам комфортно на работа и не зная от какво е така. Имам едно напрежение ..... може би проблема си е мой. Доста е различна работата в цеха. По скоро е производство . Една малка фабрика .Както и да е . Нали не ми остава време за нищо та съм в емоционална дупка . След детокса пак съм с 3кг отгоре . какво стана та напълнях така :1044 Обаче ми е некомфортно. Гардероба ми е празен . Трябват попълнения ама все за нещо друго отделям средства. Най-много ми липсва разговор приятел. :328 Ей така съм.
Фюти, знаеш ли..... винаги има моменти на спад.... може би, за да можем след тях да усетим много по-силно радостта. А често пък се случва..... реално човек да няма проблеми или те да не са големи. Просто му се струпват 2-3 нерешени въпроса, планирано пътуване, гости, среща се проваля, приятел не може да ти отдели време и......... изведнъж човек изпада в безтегловност, в която чувства, че не може да се справи с живота си качествено и го засмуква емоционалната дупка. Ако ти кажа, че и на мен ми се случват такива дни...., сигурно ще ми повярваш. А ако ти кажа, че когато не ми се случват, се страхувам от скуката, която може да обсеби живота ми, сигурно..... ще ми се смееш, но.... така е, Фютенце! Всеки има лошите си дни. Тези дни така ме стегнала шапката и мене...... търсим детегледачка за Коси и Бела за лятото и сърцето ми се къса, че отново аз няма да съм с тях. После гледам какво става с новия закон за образованието и как ще ни принудят децата ни да стоят по 8 часа в училище ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и...... ти казвам, че за първи път в живота ми през последните 20 години ИСКАМ ДА ЕМИГРИРАМ! Та..... и аз съм в някаква форма на дупка....., то моето е.... от тези черните дето все си менят вида :lol: :lol: .

Цони, сигурна съм, че сте отбелязали достойно празника при вас..... , а и за 21-и вярвам има какво да разкажеш! :222 :222
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено