Радвам се ,че Жоли се е включила с нейните оранжеви постове,а Мравчо на тебе отново казвам кураж-от тъжен опит мога да ти споделя,че болката с времето намалява,но тъгата винаги остава,макар и дълбоко скътана в тебе.Ти си силна-ще се справиш!
Момичета,не съм чела малко назад,но се надявам всички да сте долу-горе добре.Исето-няма ли да покаже снимки като кума?А момичетата ,които са отишли на срещата на Черни вит-да не пропуснат и те дса се отчетат-мислено бях с вас!
Да ви кажа преди няколко дена какво направих-всички кремове,червила/оставих само едно/пяни за коса,гелове,сухи дезодоранти,пасти за зъби-отидоха в коша.Крайно време беше-толкова боклуци има около нас-няма нужда да се тровим допълнително.
Понеже кожата ми е много суха и не мога без да я намажа с нещо,използвам натурални масла,които си поръчах от магазин "Зоя"/страхотни са/-кокосово,от карите,арганово.Е да-скъпички са,но за сметка на това супер полезни и стигат за доста дълго време.За тоник-нат.розова и лавандулова вода.Лицето измивам често с озахарен мед/търкам и оставям минутка да постои/Става много свежо.Пастата за зъби смених със следната смес-
смлян карамфил,ментови капки,студ.зехтин,розова вода.Супер е усещането на свежест след измиване.Какво друго,шампоана за коса също успешно може да се замени с измиване със сода,търкане и изплакване с оцет.Тези неща ги научих от "Земя на заем" и блога на Деси за здравословен начин на живот.
Споделям с вас--на някой може да му е интересно и да се разрови тук-там и да открие полезни и интересни неща за себе си.
Хайде момичета-за сега хубав,светъл,слънчев,усмихнат,изпълнен с много енергия и живот ден ви пожелавам от сърце!