Добро утро,дори вече май добър ден!
И ние си подкашляхме доста дълго време,сега пък само хремата ни остана,водниста,дали пък не е някаква алергия

но пък допиваме още сиропа за кашлица и утре и край,сега за първи път пихме Гринтус,някой има ли наблюдения от него,в случая аз мога да кажа че на нас ни подейства доста добре
Марианче,това с Вики много ме разстрои,като се има впредвид,че Анджи отива на есен и тя на градинка,а въобще не е посещавала ясла

наистина хора като Бубето и Иската се броят на пръсти,такива,които наистина обичат професията си,а не такива,които пренасят целия си негативизъм върху децата,чувала съм реплики дори от сорта"ама те са чудовища(децата,демек),само ни ядосват.... и пр...."Ам що бре госпожа не стана счетоводител тогава

направо избеснявам като ги чуя такива....Бубе,непременно ще прочета,това ,което си пуснала,бързам да споделя че прегледах набързо и за родитеслките грешки,но сега ще ги прочета основно,защото ще имам малко свободно време.....
А свободно време имам защото..........Анджи си отиде на село преди малко

това е първата ни раздяла,за толкова дълго,още повече,че ще преспи там 1-2 вечери,никога не е спала без мен,някои ще кажате,какво толкова,тъкмо малко почивка,да ама не,аз съм от хората,които понякога си мечтаят да останат за малко насаме,но в секундата в която усетя тишината от детското гласче откачам,постоянно си повтарям нещо,което може би дори някой от вас тук е споделял,а именно че децата не ни Принадлежат,че те са самостоятелни личности,които имат свой си живот,макар и толкова крехки все още,че тя има право да се порадва на хубавото време,да поиграе на воля....милата въобще не се разстрои,само каза че ме обичкала много и довечера щяла да ми звънне от на баба от "тифона"

аз пък ще се постарая да си почина и да не мисля постоянно за нея...още повече че тази стъпка с оставянето на село беше умишлено предприета,заради скорошното раждане и неизбежната раздяла за малко,така може би проверявам и сама себе си,това е нещо като постъпването в детската градина на детето,майката го преживява по-стресово от колкото дребчо
Оставям ви с моите душевни терзания,пожелавам ви слънчев и усмихнат ден