Здравейте и добро утро, ей така съм лятото ставам пкъм 5-6ч. и ми е най спокойното и приятно време.Вече си изпих малко солчица / дали трабва при захранване незнам, но го правя/, пия кафенце и ви чета.Снощи хапнах печени тиквички с кис.мляко и салата, днес ще видя.
Искрено съчувствам за ремонтите и телевизора и аз ги върша такива - инициирам ги и после се скапвам от умора, но като свърши и се види резултата е голям кеф

, умората отминава и остава удоволствието от свършеното.Горе главата на Янчето ии ЧРД на патерица

, и моя ден мина ,но на 11-ти.
Офика, благодаря за пожеланието и твоя резултат е хубав, важното е да ги задържим, защото аз тук се провалям, но ще се "срещам" този път всеки ден с кантара и ще се контролирам да видим какво ще излезе до следващия детокс.

.Иначе снощи ми стана почти смешно за "дедко"/така се обръщам към мъжа ми, а аз съм "бабка"/- това го боли, онова го боли - кръвното, главата и т.н. и се тръшна и заспа 21,30 ч.Така си е понякога тъжно, понакога весело, ядовито или бог знае какво, важното е да сме живи и здрави.

Чери хубаво е че наминаваш и аз ти се радвам.
Успех в следващите дни на всички, а аз днес ще чистя плочки и шкафове в кухнята