Детоксикация в зряла възраст

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Детоксикация в зряла възраст

Мнение от cchery »

Момичета, не мога да ви опиша колко много ви се радвам! Вие, наистина, ама наистина сте уникални!!!!!! :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте и добро утро, ей така съм лятото ставам пкъм 5-6ч. и ми е най спокойното и приятно време.Вече си изпих малко солчица / дали трабва при захранване незнам, но го правя/, пия кафенце и ви чета.Снощи хапнах печени тиквички с кис.мляко и салата, днес ще видя.
Искрено съчувствам за ремонтите и телевизора и аз ги върша такива - инициирам ги и после се скапвам от умора, но като свърши и се види резултата е голям кеф :1141, умората отминава и остава удоволствието от свършеното.Горе главата на Янчето ии ЧРД на патерица :1119 , и моя ден мина ,но на 11-ти.
Офика, благодаря за пожеланието и твоя резултат е хубав, важното е да ги задържим, защото аз тук се провалям, но ще се "срещам" този път всеки ден с кантара и ще се контролирам да видим какво ще излезе до следващия детокс. :1044 .Иначе снощи ми стана почти смешно за "дедко"/така се обръщам към мъжа ми, а аз съм "бабка"/- това го боли, онова го боли - кръвното, главата и т.н. и се тръшна и заспа 21,30 ч.Така си е понякога тъжно, понакога весело, ядовито или бог знае какво, важното е да сме живи и здрави.
:329 Чери хубаво е че наминаваш и аз ти се радвам.
Успех в следващите дни на всички, а аз днес ще чистя плочки и шкафове в кухнята :977 :976 :221
ofika

Мнение от ofika »

:221 Момичета, много се радвам на веселите човечета, с които раздвижвате "написаното". Много бих искала да ви "изрисувам" по един огромен букет за рожденните дни( макар и отминали) и да ви пожелая да сте здрави и много радостни. Само, че не зная как и ви изпращам по едно слънчице :954 :954 , да ви сгрява и топли душата. Приятно чистене и на мен включително! :524 :923
Чери, душице, благодаря, че сте с нас! :923
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте пак, днес много се изморих и казвам стига, утре пак...сега отивам да приготвя вечеря :984
Офика, веселите картинки са най долу ,където ти е слъчицето , пише"виж всички усмивки"
Засега чао, радвам се че ви има :329 :525 :828
ema 57

Мнение от ema 57 »

Здравейте, до сега четох младите момичета...много е хубаво..вълнения, притеснения и успехи..много е сладко, целувам ги всички :329
Аз пък днес имам проблем WC няма позиви и туй то, чудя се какво да правя...сутринта си пих топла водичка на гладно, после хапнах към 10ч. черешки , понеже не понасям горещини и вода съм изпила поне2-3 л....и нищо.Около 19ч. и вечерях за капак с домашните и сега ми е подуто и гадно....а, забравих, сутринта съм взела 1 ч.л. ансол....чудя се какво ли става.? Иначе цял ден чистя в къщи...т.е. и не съм без движение, то не бяхашкафове, прозорци, пердета, цветя и какво ли не...надявам се утре нещата да са по-добре :423 :1134

P.S -Мамо Зори много си "сладка", направо ми се иска да те вдигна във въздуха :421 :227 ...чета и се радвам.Поздрави за всички момичета...доволни и не толкова...ще успеем :524 :326
felix

Мнение от felix »

Предлагам ви една закуска с която се надявам да помогна.
Продукти:
Сушени смокини – 6-8 бр.
Минерална вода – 300мл
Сусамов тахан – 1 с. л.
Пшеничен зародиш – 1 с. л.
Ленено брашно – 1 с. л.
Бадеми смлени (лешници, орехи) – 1 с. л.
Пшенични или овесени трици – 1 ч. л.
Натурален пчелен мед – 1 с. л.

Приготвяне:
От вечерта смокините се накисват във водата заедно с триците. На сутринта се пасират (с помощта на пасатор), прибавят се всички останали продукти и отново се включва пасатора за кратко време, за да се хомогенизира сместа.
Тази закуска е изключително здравословна заради богатото съдържание на калций (в сусамовия тахан), протеини, фибри, микроелементи, минерали и витамини. Полезна е за всички възрасти (над 3 години). Регулира дейността на целия храносмилателен тракт, повлиява перисталтиката и е истински балсам за страдащите от язвена болест, обстипация и колит. Истински балсам за целият храносмилателен тракт.
ema 57

Мнение от ema 57 »

:1141 Ей, да се похваля, купих си на ДОК книгата тази сутрин и то в кварталната ни книжарница.Много съм щастлива и умирам от любопитство, отивам да чета и разглеждам..поне да видя какво съдържа... :1030
ema 57

Мнение от ema 57 »

Тук е доста "празно", да се обадя, че днес съм на ориз и вишни+чай.Знам, че деня е утре, но аз няма да мога и реших, че е по добре да го направя, макар и не навреме :1044 . Да не говорим, че днес и нещо не ми е добре - едно отнесено ми е и като чели ми се гади, дано ми размине после...ще си изцедя едно лимонче...то ми действа освежаващо. :428
успех момичета :524
ofika

Мнение от ofika »

Привет! :954 И аз реших да оризя днес, така че ставаме компания. Просто сутринта излязох рано по работа и после, тъй като беше почти обяд, сварих ориз и череши...Най-напред хапнах купичка череши. Досега изпих оризената вода и три чаши чай, едно кафе и чаша бира. Мъжът ми търсеше компания за обяд и аз изпих с него чаша бира, а след час добавих купичка ориз.
Сутринта препоръчах книгата на ДОК на мой млад познат, който има проблем с килограмите. Дано да опита с детоксите, сигурна съм, че ще му помогнат.Чакат второ дете и той като татко трябва да дава пример за здравословен живот. :923
ema 57

Мнение от ema 57 »

Офика, радвам се,че имам компания...аз до сега спазвам, но да видя какво ще се случи, като се върне половинката, дали няма да има и при мен биричка :?: ..много обичам тази прекрасна студена течност :958, надявам се да няма издънки.Иначе днес плодово-оризения ден ми действа много добре на физиката...само дето иначе нещо не ми е наред, чувствам се леко отнесена. :1080
До скоро и успех :954
ofika

Мнение от ofika »

Хелоу на чист български :221 ! Моята приятелка от детинство вече детоксикира 3-ти месец и се чувства добре. Каза ми, че не се тегли за да не се обезсърчава(доста й са килцата, а я предупредих, че бързо не става, а с постоянство), но е горда от постижението си и смята да продължи. :326 Дотук добре, но снощи на именния ден на майка ми, когато Живето сподели с присъстващите, майка ми тръсна: "диети, гладуване...глупости". :128 Ужасно се ядосах. Тя е бивша учителка, а не може да окуражи и подкрепи някой, който прави нещо добро за здравето си. Реагирах, че ако тя ме беше водила по болници с мигрената, а не малката ми дъщеря сигурно щеше да се радва, че съм се спасила от тези ужасни болки, а после ми стана някак тъпо. :328 Имам внук, големи деца, а майка ми все още се опитва да ме командва индиректно, а аз се връзвам... :1069 Май трябва да порасна... :221
Ема, наздраве! :958 Може да реагираш на външните влияния( магнитни бури, земетресения, вятър...) по-силно, някои хора са си по-чувствителни. Кога ще оризим пак? :923
Публикувай отговор