Зори, не се сетих за блога по-рано. Всъщност сетих се, но бях питала доктора дали аз мога да пусна такъв постинг. След което се заех с форума и не ми остана време да довърша едно видео дето го правя от миналата година. Да не говорим, че и забравих в петък. Сетих се вчера, но си казах, че ти вече имаш регистрация в блог.бг и един такъв постинг би бил страхтно начало да се гмурнеш в блогърството

- така че...... действай! Аз ще те подкрепя в моя блог с видео, което ще направя.
Иначе - имам един въпрос? За утре с Момчил имаме диня и пъпеш. Можем ли да ядем и от двата плода утре или единия ден диня, а другия - пъпеш? Отделно си купихме грейфпрути и .......... червени грейпфрути - тези последните бяха дребни, в мрежичка и без да чета какво пише над тях, реших че са портокали ...... и чак на касата разбрах, че не са

. Ама вече толкова ме мързеше да се връщам за портокали, че утре ще правим цедени сокове със грейпфрути и ..... грейпфрути

.
И да ви кажа кво стана днес. До обяд не ми се ядеше нищо - бяхме си вкъщи. Към 12 часа се оправихме и тръгнахме на басейн. Там все още нямах никакъв апетит и се зачапрастих, че така и така не съм яла нищо, само вода съм пила, не чувствам глад, ще си карам на цедени сокове от бара към басейна. И така 5 часа на басейна - пийнах литър сокчета с вода. Вилняхме, дивяхме, вкъщи допреди малко оправяхме туй-онуй и като влизам да се къпя се мятам на кантара.
И какво да видя - тръгнах за басейна 78.2 гк, а преди банята показваше 77.3

. Останах очарована от този факт. Сега хапнахме с Момчил салатка от домати и краставици и варени яйца и от утре почваме още по-сериозно.
Ми т`ва е от мене засега. Другото в Говорилника ще го напиша.