августовски детокс

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Re: августовски детокс

Мнение от grigorovi »

Ехоо, привет! Има ли детоксикиращи с мен? Събираме се лека полека, дано запълним редиците тук!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Абе, Исе, то детокса е от утре, ама ти нямаш търпение и както разбрах вече си започнала от днес. И аз нямах търпение да дойде детоксово време, че бяхме на село и бабите само готвят ли готвят, а аз ям ли ям... и резултата е налице: килограмите, които бях свалила покрай апендисита се върнаха. Но няма да им се давам и да се отказвам, ще ги уморя гадините и пак ще стана фина мацка. Смятам да карам на диня и пъпеши на детокса, да видим до къде ще я докараме.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Привет дружина! Събрахме се тук отбор само стари пушки! Стари,стари,ама добре лъснати! Страшно се радвам да ви видя на куп,че преди все някой се изхлузваше в последния момент.Както казва Бобичка,сега сме си все наши момичета и няма да се налага да отговаряме на някой,който го мързи да прочете. И тъй като все още ме е яд на стария форум,а и за да ви е по-лесно пускам Теорията на детокса.Като ми остане малко време ще я доизрисувам с малко цвят и картинки,че да стане по-привлекателна.
Хайде до утре,ще се видим тук, в новия ни дом,готови за подвизи и много свалени кг.
Има ли някой от вас,който пише в стария форум? Трябва да предупредим Доктора,че известно време няма да можем да му помагаме .Нищо лично,просто въпрос на достойнство.Та мисълта ми беше ако някоя от вас пише и там да помага на новите!Моля!
маца73

Мнение от маца73 »

Ха добра ви среща и от мен! :421 :329 :329 :329
Ми кво да ви кажа............. Толкова е веселяшко и шаренко! Тамам като Черитка и типично в нейния си стил!
Влезнах да си сверя часовника за детокса и като гледам амен, амен да го изпесна от блеене. Съвсем съм неподготвена психически ама смятам да се справя. Сега е най-лесно да се детоксва.
Гледам че всички сладуранки са се копнали вече ама много ми е марталясало та не ми е до приказки. Ще бягам да се потапям докато не са се размърдали дечковците та дано да се поспи тази нощ.
Нещо ми писна от кашлици и мрънкотене тези дни.
Лека нощ от мен и до скоро........................ :222
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро, момиченца! Ние с Момчил сме от утре - ние си го правим по 2 дни, но пък за сметка на това качествено! :) Ще заредим с английска сол днес и утре на линия. Ще ми се да сваля някое килце. От цялото тичане и плуване съм се стегнала, но на килограми съм си все тая.

Присъединявам се към призива на Зори - ако има някой, който пише в Часът, да помага на момичетата там - предполагам, че са се събрали доста въпроси. Докторът ще го издебнем на скайп и ще му кажем. Аз тази седмица доста неща му писах, но не и това, че няма да пишем 3 седмици в Часът. Имам разрешение да пусна тема за Детоксикацията в блога и т.к. няма да успея да го направя за тази детоксикация, може би Зори като регистриран блогър ще го направи за идната :524 . Предполагам, че има много блогъри, които не са чували за този метод, а имат нужда. И ще се присъединят към нас.

Айде целуфан :224 от маман и приятен почивен ден! :226
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Еххх, колко само се радвам да ви видя всички (все още не всички от тайфата, но съм сигурна, че и останалите ще се появят) трудно ми е да ви опиша. :129 :129 :129
vihrogonche написа:Аз обожавам това прозвище :222 , така че ще се радвам, ако ми казваш така! А аз как да се обръщам към теб, бобка?
Благодаря за линка, ще прочета, и май че ще съм с вас тези дни!
И на 24-ти, нали помните? В 15.15 часа. Общият кръг за добрини и благини!
Значи се разбрахме Вихър :) На мен както ти звучи добре. Приятелите най-често ми викат Боби или Буба.
Аз съм на линия във вторник в 15:15. Ако имаш въпроси давай тука сме все стари пушки както Зори каза :) така че си в сигурни ръце :)
Зориии, страхотен ник си избрала :221 Но веднага те познах. Браво за инфото. Аз обещавам да го разгледам и да допълня ако се сетя за нещо. Не знам до колко можем да ползваме инфото от старите теми. Имаше една хубава статия на Доктора за храненето с нисък ГИ. Но нея я има и в книгата му та май по-скоро трябва него да питаме може ли не може ли да я ползваме.
Аз не пиша в старите теми и още не съм решила и след 3 седмици дали ще пиша. Вероятно да, но не съм решила още.
Детокса се чудя от утре или само един ден. Не знам дали ще издържа три дни, а не искам на финала да усложнявам положението.
Чери, браво хубаво е свеки ден да виждаш как малко по-малко се подобряват нещата и все повече си става истински форум. Хайде дружки приятна почивка и спорен детокс. :329 :329 :329
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

:421 Здравейте мацки.Тук съм и аз.Благодаря на Аси , че ми каза за това прекрасно местенце.Още не съм в час с нещата, но знам вие ще ми ги изясните(относно този говорилник-чия е идеята, кой го сътвори и т.н. и какво става със стария форум, скоро не съм се пробвала да влизам ).На детокс съм и аз, но от вчера.Четох във Фейсбук едно мнен ие на Исето, че започва от вчера и аз започнах без да погледна датите, но нищо ще ги караме и 4 дни.
Килограмите при мен са както при някои от вас, вместо да се изпаряват те се "нагаждат" все по-удобно по моето "телце".Това е при мен засега.Забравих да кажа- във вторник ще заминаваме на море.От кога го чакаммммм.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Привет готини мацки! Връщам се след работа и си мисля,че ще сте заляли темата с коментари,а то само няколко.Е,личи си опита.Как я карате,никой не пише-кой гладен,кой жаден,кой недоволен...
Аз се изложих като последната кифла.Не стига ,че за малко да пропусна датата,защото вървя с един ден назад,ами бях решила като отида на работа да си купя сол и да се мятам.Обаче кой да се сети,че е неделя и аптеката не бачка?! В крайна сметка си купих сега вечерта,но от утре ще детоксвам.Нещо ми се изплъзна днешния ден.Ама това го разказвам само за да не правите като мен.Ужасен пример давам,но...признат грях-половин грях.
Бобичке,споко.Ще допълвам обобщената,ще пренеса всичко и тука,но само трябва да ми остане малко свободно време.И освен това съм с една скапана мишка дето е на 100 години и вече ми прави проблеми.Утре ще гепцам нова от офиса и яла ме вижте тогава каква съм фурия!
МецАнке,що не каза да пусна в блога по-рано? Аз изобщо не се светнах!Ама вече няма смисъл.Другия месец!
Айде,останете си със здраве,цунки,гунки и смешни муцунки! :329
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Зори, не се сетих за блога по-рано. Всъщност сетих се, но бях питала доктора дали аз мога да пусна такъв постинг. След което се заех с форума и не ми остана време да довърша едно видео дето го правя от миналата година. Да не говорим, че и забравих в петък. Сетих се вчера, но си казах, че ти вече имаш регистрация в блог.бг и един такъв постинг би бил страхтно начало да се гмурнеш в блогърството :) - така че...... действай! Аз ще те подкрепя в моя блог с видео, което ще направя.

Иначе - имам един въпрос? За утре с Момчил имаме диня и пъпеш. Можем ли да ядем и от двата плода утре или единия ден диня, а другия - пъпеш? Отделно си купихме грейфпрути и .......... червени грейпфрути - тези последните бяха дребни, в мрежичка и без да чета какво пише над тях, реших че са портокали ...... и чак на касата разбрах, че не са :oops: :oops: :oops: . Ама вече толкова ме мързеше да се връщам за портокали, че утре ще правим цедени сокове със грейпфрути и ..... грейпфрути :221 :221 .

И да ви кажа кво стана днес. До обяд не ми се ядеше нищо - бяхме си вкъщи. Към 12 часа се оправихме и тръгнахме на басейн. Там все още нямах никакъв апетит и се зачапрастих, че така и така не съм яла нищо, само вода съм пила, не чувствам глад, ще си карам на цедени сокове от бара към басейна. И така 5 часа на басейна - пийнах литър сокчета с вода. Вилняхме, дивяхме, вкъщи допреди малко оправяхме туй-онуй и като влизам да се къпя се мятам на кантара. И какво да видя - тръгнах за басейна 78.2 гк, а преди банята показваше 77.3 :425 :524 :324 . Останах очарована от този факт. Сега хапнахме с Момчил салатка от домати и краставици и варени яйца и от утре почваме още по-сериозно.

Ми т`ва е от мене засега. Другото в Говорилника ще го напиша. :cool:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Черита,първо очарована съм от Байо ми Момчил,че те подкрепя И в това ти начинание.Специални поздрави! Не си споменавала досега,че и той детоксва.
Иначе конкретно на въпроса,яжте си на воля и пъпеш и диня,ама не заедно ами на отделни порции и наздраве със сока от грейпфрут и грейпфрут.
И айде от утре вече сериозно,аз обещавам!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Не можах да пропусна тазвечершната луна - поздрав за всички лунетки:

[img]http://metsababa.net/pics/DSC04233.JPG[/img]

[img]http://metsababa.net/pics/DSC04235.JPG[/img]

Заключено