Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: Диня или пъпеш хапнете и ЮЛСКИ детокс направете

Мнение от Мърмори »

Кюлче мятай оризовите дни,за да отприщиш отслабването! Допълнително продукти вземаш ли-калкарея,прашец..? Ще ги излъжем килцата,няма начин!
dora

Мнение от dora »

здравейте момичета,пишете и мен в детокса от този месец. :) но аз ще карам без английска сол,защото съм на работа и няма да мога да притичвам толкова често до тоалетната,а английската сол си е сериозна работа :221
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте :923

Мале, ужасно безсъние ме е подгонило...
Дора - много пъти е обсъждано тук, че без английска сол си е чисто гладуване, а не детоксикация! Аз също ходя на работа и нямам проблем, но пия солта на сухо , само капвам няколко капки върху лъжицата и гълтам и попивам с много малко вода и после нямам такива напъни ;) а и не горчи толкова !

Зоритка, пробвах чая с пресен джоджен и да ти кажа изобщо не мирише като сухия, а даже на нещо ментово - лимоново, доста ми допадна, но се чудех дали сухия не е по-ефикасен :roll:

Айде, лека нощ!
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

mam4eto31 написа:Айде, лека нощ!
Айде лека ти нощ,мамчето!Дано пребориш безсънието :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

:221 Миленитка не съм била единственото хахо снощи!
Ама то се превърна и в страдание, че тъкмо заспах и така ме преряза коремът, че щях да умра! Та прекарах близо 2 часа в :1114
На обяд хапнах малко пиле със зеле, а за вечеря само таратор, та се чудя какво ли е станало с мен, днес нищо ми няма :1044

Ей, Черитка е на почивка и вие всички се покрихте някъде, никакви ви няма, хайде да запълним малко тази темичка!

Аз искам да се обърна към мамите, които са правили детокс на деца! Моите са на 6 и 4 год и имат доста алергии и правят чести ларингити, скоро не сме боледували, а антибиотик не сме пили от близо 2 години за което съм безумно щастлива, но пък за сметка на това противоалергични и кортизон на инхалации доста! Та отдавна се каня, но доста време обработвах мъжо и най-накрая се съгласи, та мисля да ги задържа на третия ден - 15-ти вкъщи и да хапваме пъпеш и диня и по 1 лъжичка ансолче!
Какво мислите, малко ме е страх, нямам представа как ще им набутам тази гадост в устата, да не ги стресирам нещо, дайте съвет, МОЛЯЯЯ! Но аз за сметка на това за 9 детокса, от 15 алергена станаха 3, явно има ОГРОМЕН ефект, поне здравословно, че КГ доста са се закучили :128

Айде, стига сте почивали, включвайте сееее
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

олеся , браво на теб! :954
Аз толкова се учудих като видях 31-ва гс !!! Как лети времето, само! :329

mam4eto31, не виждам причина пресния джоджен да е по-малко ефикасен?! :)

mam4eto31 и аз мисля да включа дъщеря ми в детоксикацията, но през август.
Тогава ще съм в отпуск и ще е се наблюдаваме.
При нас са сходни сиптомите - ларингити и приемане на противоалергични с месеци. :roll:

Вчера хапнах за първи път пъпеш и съм решена - това ще е моят плод за този детокс!
Продават едни малки пъпешчета - точно ще ми паснат за условията на роботния ден. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
qn4eto

Мнение от qn4eto »

Здравейте и от мен. Чета ви само от време на време, за писане - не стига времето. Да свършим с ремонта и влизам в релси, че вече взе да ми писва. Детокс с дини - аз винаги съм с резерви към много ранните плодове, но до детокса няма да са много ранни, нали? Че много кофти неща се говорят за начините за ускоряване на зреенето при дините. Аз мислех да бъде кайсиево-прасковен, но има време да мисля. Въпросче: Има ли лошо ако правя вскяка седмица да речем по 1 ден детокс освен редовния? И кога не бива да се прави- струва ми се четох - веднага след пълнолуние, но никак не съм сигурна. По-опитните ще помогнат ли. Моята алергия не е помръднала при 8 на брой 3-дневни детокса, дори като тази година не съм била толкова зле по време на цъфтежа на липите - почти не ми спира хремата. Мамчето31 съобщава много обнадеждаващи резултати. Не мисля да се атказвам, но май няма да издържа и ще ида да се тествам и да започна алергени. По принцип съм против, но то не се издържа.
Чао и успех :954
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ето ме и мен в новата темичка. Нямам търпение вече. Не се меря и тегля, че след едно кратко море ме е страх, но преди детокса ще го направя.
Писах първо в другата темичка, че имах на едно въпросче да отговарям. Ето ви линк
точка написа:Здравейте и от мен!
Нещо оризовите дни въобще не ми се получават,но пък често опитвам, така че вярвам,че един ден ще се случи да се похваля с успешен оризов ден! Иначе без особено ограничения, само с пиене на малко повече вода + по 2-3 чаши топла вода на ден съм свалила около 2 кг., което е наистина изненада. Старая се да не ям хляб,изглежда има ефект. Устремено надолу! Но се надявам да стана все по-съсредоточена и да имам още по-големи успехи! Хубав ден ви желая :940
Леле, колко ти се радвам само ако знаеш?
Мирони, защо не пробваш с 1 чаена вместо супена лъжичка сол и почти без вода?
Хайде до скоро момичета.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
маца73

Мнение от маца73 »

:1108 :1144 :1109 :1105 :1125 :943 :1005
ЕЕЕто меее! С две думи - прибрах се.........

Свърши Убавата почивчица и сега сме си у дома. Ама ми е едно хубавко, тихичко, просторничко.................. :222 :423 Не казвайте на никой, че ми е чак толкова щастливо от това, че свеки вече я няма в къщи!!!! Грях не грях на душата ама ми е мнооого спокойно така! Сега ще си наредя къщицата пак както си ми беше преди и ще си гледам рахата и дечицата. Тя си заформи с моя помощ наконтено и накипрено жилище та да си му се радва и така. Дано да намери мир със себе си та да си живее що годе добре....!
Иначе на Кошарица беше мноооого хубаво! Имаше страаашно много и много красиви цветя та затова и моето начало е толкова цветно.
http://www.bgvakancia.com/offer/1667/" onclick="window.open(this.href);return false; Ето да разгледате къде съм си почивала активно през изминалата седмица.
Е, мястото покрай печката пак си ми беше резерве ама нема нищо! Публиката беше благодатна.

За детокса ме бройте категорично! После ще видим как ще я продължим. Иначе около мен има доста дами дето са се хванали за 90 дневната. Та даже и сестра ми та и е доволна от резултатите на всичкото отгоре!

За кила няма да говоря сега............

Другата добра новина е, че ми се обадиха от един мебелен магазин за работа точно преди да тръгнем та има реален шанс да почна и работа. СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ Това винаги ми връзва. ОТ ОПИТ ГО ЗНАМ! :221 :329 :329 :329 :329
mironi

Мнение от mironi »

Благодаря за съвета bobichan - ще пробвам с по-малко сол - явно при мен не е нужно това количество.
Кофтито е, че при този мой първи детокс ще се падна да съм в цикъл. Но това няма да ме спре - в крайна сметка колкото дни издържа.
Много се вълнувам и го чакам с нетърпение!
Иначе съм доста стриктна от 3 седмици - не ям гадости и много внимавам какво влиза в коремчето. Карам го повече на плодове. С топлата вода ми е малко трудно, но чай пия - обичам чай!
Успех на всички! И много добри резултати!
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Здравейте и от мен!
Вече успях да прочета, че всеки е добре дошъл при вас, за което съм много щастлива.
Благодаря ви за енергията и ентусиазма, с които списвате този форум.Има чудесни и полезни теми и се надявам да намирам време да прочитам по нещо.
За мен юлският детокс ще бъде 2-ри и го очаквам с нетърпение.
Хубав ден желая на всички! :954
Заключено