Лятна жега, спам и още нещо

Свобода на словото
Заключено
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Лятна жега, спам и още нещо

Мнение от lindorina »

:923 Черитка,да ти драсне две-три думи и кака ти.Не че не прочетох поста ти,не че не исках да пиша в точния момент,просто сега може би му дойде времето.Момичетата преди мен са те подкрепили както винаги приятелски и с обич.Обич,която тук във форума на мецата ми се струва че струи,като бистър ручей.
Съгласна съм с теб ,че да чакаш,да ти съобщят нещо,което е жизнено важно....е просто.....ох,само за миг нещата могат да се обърнат на 180градуса.
Чери,ти си силна,ще се пребориш с поредното педизвикатество.Наскоро загубихме близък познат.Все още го"виждам"наоколо.Всичко става толкова бързо-имаше те,нямаше те...И в такива моменти наистина човек се замисля,колко неща до сега е пропуснал и колко по-пълноценно може да продължи да живее,да раздава обич и да получава такава.Не знам с тези няколко нахвърляни мисли,дали съм ти от полза,но ..."жив е живота",не трябвада се предаваме,а да се борим и наистина много силно да желаем да бъдем до любимите си хора,колкото може по-дълго време! :329 :329 :329
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
valrus

Мнение от valrus »

Ееее,Верка,ама толкова изчерпателна беше,за пореден път :923
Знаеш ли,обожавам зелен чай,но спрях да го пия като разбрах,че съм бременна.Толкова ме зарадва,че мога да си го приемам. :1099
Някъде четох,че вредял на бебебто и се лиших от него в ранен период,но сега си го почвам.
valrus

Мнение от valrus »

Сиренце,наистина има много мъдрост и величие в тези думи.Красиви са,чисти са ,но трудно смилаеми за нас..........за нас, не толкова мъдрите хора.Прекрасно е да четеш такива неща,но ако не ги приложиш на практика.....просто остават красиви думи.
Радвам се,че ги сподели!

Някой път ме е яд ,че не съм толкова зряла,колкото трябва да бъда,но съзнанието ми ме носи в съвсем други посоки–ежедневни,дори надделява над сърцето и душата ми,защо ли.....?
Момичета,Елисчето роди ли вече?Някой няма ли инфо?
Последно промяна от valrus на 28 Юли 2011, 20:34, променено общо 1 път.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

КОЛКО ПРЕКРАСНИ ХОРА ИМА ТУК!!!!!! :923 :923 След всичко прочетено аз нямам думи :329
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

valrus написа:Някъде четох,че вредял на бебебто и се лиших от него в ранен период
Това е ново за мен и честно казано ми звучи странно ... Зеления чай пречиства. Защо да не е препоръчителен :1044 да, въбужда,но не повече от кафето. Аз на твое място бих се оставила интуицията да ме води. Ако ти се услажда чая, значи не е вреден за теб и бебето. Аз по време на бременностите отказах куп неща, който обичах и то не защото някой е казал, че са вредни, а защото ми се :1052 от тях. Природата си знае работата :524

Ето малко инфо за Зеления чай:
Оказва се, че чаят (в Япония се консумира предимно зелен чай) има изразено радиопротективно действие.Правилно приготвеният чай предпазва от образуване на бъбречни и жлъчни камъни и в резултат на това от пиелонефрит, хипертония, сърдечни заболявания.
Зеленият чай подпомага храносмилането, усвояването на храните, в това число биологически ценните минерали и микроелементи и така се оказва ценно средство за поддържане на нормално тегло. Когато се цели сваляне на излишни килограми е добре чаят да се пие топъл, 4-5 чаши дневно. При стомашни проблеми да се пие с мляко- разпространена английска традиция. Количеството на млякото е от 1/3 до 1/2 от общото количество на напитката. Винаги се налива чаят върху млякото и в никакъв случай- обратно.
Начин на приготвяне: водата се загрява до средни мехурчета и в никакъв случай не трябва да прекипява. Дозата е 1 чаена лъжичка чай за всяка чаша вода плюс 1 чаена лъжичка за цялата кана. Времето за запарка е 2- 5 минути, при язва и гастрит- 1-2 минути.
За памет и добра концентрация- черен чай- подсладен, с лимон.
valrus

Мнение от valrus »

Абе,Верка,пълниш ми душицата бе,момиче :923 :329
Знаех си,че не трябва да го спирам.
Излизам в отпуска от днес и заминавам на село с мойто джеременце :razz: ,с Божията благословия мисля да стоим две седмици,няма да имам нет и за товави целувам всички ви,обичам ви и се равам, че сте ми приятелки :923 :329 .
Не е ли време и за Пловдивска среща,ей къде е София :221
Ver

Мнение от Ver »

Вале, приятна почивка на село!
Като се прибереш да кажеш как нищо не те боли и се чувстваш добре :222

Много е спокойно тук ... да не кажа празно :1062
То се е видяло, че все някой си пише сам. Миналата седмица май Фюти беше :1062
Сега явно е мой ред.

Да ви кажа тогава как се изкорках вчера: Понякога пращам Мони за малки покупки в близкото магазинче, което се намира на другия край на блока ни. Няма калабълък, няма улици за пресичане, магазинерките ни познават. Излиза детето да вземе нещо дребно, аз и казвам "Чао" и до тук добре. По едно време си мисля, че се бави повече от обичайното. Заставам на прозореца да я видя, но никой не се задава.
Започнах да се притеснявам. Почаках още малко, но отвътре нещо ме гложде. Обух се и излязох. Отивам в магазина - тц! Няма я! Не е минавала от там казват. :shock: Усещах, че има нещо гнило. Отивам на площдката с надеждата, че се заиграла (въпреки, че това изобщо не е типично, тъй като е много изпълнителна). Разбира се и там я няма.
Усещам, че паниката е близо. Тръгвам да обикалям блока и се чудя накъде да захвана, когато я видях да се задава най-спокойно с плик в ръка. Оказва се, че отишла до далечния магазин, като е пресекла 2 улици :shock: :shock:
Цялата треперех, като я гушнах. Не и се карах, но явно тя усети уплахата ми защото се разплака.
Отново усетих, колко е крехко равновесието, колко малки сме и от колко много фактори зависим.
Тази вечер бях благадарна, че сме заедно!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Ver, докато те четох и съпреживях. :cry:

Аз съм в онази описана от Чери самота.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Ver написа:Да ви кажа тогава как се изкорках вчера: Понякога пращам Мони за малки покупки в близкото магазинче, което се намира на другия край на блока ни. Няма калабълък, няма улици за пресичане, магазинерките ни познават. Излиза детето да вземе нещо дребно, аз и казвам "Чао" и до тук добре. По едно време си мисля, че се бави повече от обичайното. Заставам на прозореца да я видя, но никой не се задава.
Започнах да се притеснявам. Почаках още малко, но отвътре нещо ме гложде. Обух се и излязох. Отивам в магазина - тц! Няма я! Не е минавала от там казват. Усещах, че има нещо гнило. Отивам на площдката с надеждата, че се заиграла (въпреки, че това изобщо не е типично, тъй като е много изпълнителна). Разбира се и там я няма.
Усещам, че паниката е близо. Тръгвам да обикалям блока и се чудя накъде да захвана, когато я видях да се задава най-спокойно с плик в ръка. Оказва се, че отишла до далечния магазин, като е пресекла 2 улици
Цялата треперех, като я гушнах. Не и се карах, но явно тя усети уплахата ми защото се разплака.
Отново усетих, колко е крехко равновесието, колко малки сме и от колко много фактори зависим.
Тази вечер бях благадарна, че сме заедно!
Малката сладурана :940 Решила е, че е достатъчно голяма да се справи, но е разбрала, че не е редно без мама да знае. А като е усетила и уплахата ти..... Само като си помисля какво си преживяла... :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Cheva написа:Аз съм в онази описана от Чери самота.
:329 :923 :828
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

Cheva написа:Аз съм в онази описана от Чери самота.
Чева, надявам се и самотата и тежките мисли скоро да си отидат и да направят място на Лекотата и Щастливата Безметежност! Моля ви кажете нещо хубаво!!!
Хайде в темата на Миленитка за положителните мисли :923
Заключено