Пепи, аз категорично си позволявам между детоксите нещо различно от........ гладpepidzheneva написа:..... днес малко прегреших сутринта с едни мекички........кажете ми вие как сте между детоксите ,позволявате ли си от време на време ,нещо различно от чай плодове зеленчуци и димяща вода![]()
![]()
....глад

Закуската..... рядко закусвам. Ето сега например направих кекс на децата. Ползвам бялото брашно на София Мел, защото само то ми осигурява обем на сладкиша. Но оттам насетне - има смлени пресни ядки от лешник и кашу, настъргана кора от лимон, захарта е кафява, а киселото мляко е ...... био, т.е. без допълнителни нишестета и род други неща. Вярно е, че всичко минава през термична обработка и се губят минерали, ензими, витамини както на ядките, така и на лимоновата кора! Но пък не ми се налага да ползвам разни овкусители и други ....... л.......а, с които да придам аромат и вкус на кекса.
Така че, позволявай си от обичаните от теб, но не много полезни неща. Някакси като си го разрешиш иииии ще спре да ти се яде от тези неща. :lol: :lol:
Браво на мацките дето така отчетливо ми подскачат ...... чрез емотикона де