Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от cchery »

pepidzheneva написа:..... днес малко прегреших сутринта с едни мекички........кажете ми вие как сте между детоксите ,позволявате ли си от време на време ,нещо различно от чай плодове зеленчуци и димяща вода :328 :328 :328 ....глад
Пепи, аз категорично си позволявам между детоксите нещо различно от........ глад :1062 :1062 :1062 . Т.е. и неща, които са тестени, сладки, пържени. Защото ...... са ми вкусни. А животът трябва да носи удоволствие. НО откакто правя детокси, вкусовите ми предпочитания страшно се промениха. Не че и преди съм се нахвърляла на сладко или нещо подобно, но си хапвах шоколад - Милка с цели лешници, ако отидем на сладкарница - шоколадова торта... Май основно това. Сега дори по време на ПМС не ми се яде шоколад, а купешка торта ям само като имат РД децата :lol: :lol: . И при това не се ограничавам - просто не ми се яде! :!: :!:

Закуската..... рядко закусвам. Ето сега например направих кекс на децата. Ползвам бялото брашно на София Мел, защото само то ми осигурява обем на сладкиша. Но оттам насетне - има смлени пресни ядки от лешник и кашу, настъргана кора от лимон, захарта е кафява, а киселото мляко е ...... био, т.е. без допълнителни нишестета и род други неща. Вярно е, че всичко минава през термична обработка и се губят минерали, ензими, витамини както на ядките, така и на лимоновата кора! Но пък не ми се налага да ползвам разни овкусители и други ....... л.......а, с които да придам аромат и вкус на кекса.

Така че, позволявай си от обичаните от теб, но не много полезни неща. Някакси като си го разрешиш иииии ще спре да ти се яде от тези неща. :lol: :lol:

Браво на мацките дето така отчетливо ми подскачат ...... чрез емотикона де :1099 :1099 ........ това е сигурен признак за добри резултати. В понеделник ще се напъна да съм една от вас! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

chery. :923
Благодаря ти много за всичко което написа ,наистина си права за много неща едно от които е това че трябва да си позволяваме понякога ,но не всеки ден забранени храниа...поне аз така си мисля ....именно зашото аз знам че ми е забранено повече ми се иска да си го хапна....луда работа ,както при малките деца колкото им забраняваш те толкова искат да направят нещо или да пипнат където не трябва....
аз днес си направих попарени карфиол и броколи супер са,както и супичка от смесица бобови със спанак ,много магданоз и босилек
започнах да се храня по честичко с по качествена храна....както ти ми каза...сърдечно благодаря
ако не беше ти както и cheva,droidd ,bobichan които ме подкрепяте и давате съвети,които явно са изпитани и действат до сега да съм се отказала и да съм се върнала към стария начин на хранене...благодаря момичета :923 :923 :923
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

cheva ще оризя само на 22/08 със всички вас надявам се .......ще те послушам и няма да го правя както си го бях замислила два поредни дни.....благодаря за съвета :923
droidd браво на теб все пак имаш резултат от оризенето ,върнала си си кг след детокса,респект
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:
pepidzheneva написа: откакто правя детокси, вкусовите ми предпочитания страшно се промениха. И при това не се ограничавам - просто не ми се яде! :!: :!:
И аз съм така.
Ето това лято изобщо не ме изкушава сладоледът, примерно.
Не, че не съм опитвала от на детето....не става въпрос за това,
за мен не съм купувала и не ми се иска да купя. :954

Но пък ........одеве ометох един цял шоколад, Милка - детски,
като "стой та гледай",но..... то беше, за да не яде детето от него. :222 :1140
Настроението ми учудващо се подобри. (от ендорфина ще да е!) :mrgreen:

И аз съм на мнение, че забрани не трябва да има, за да вървят нещата.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
gelikas

Мнение от gelikas »

Здравейте, момичета!
Пълна излагация от мен. Срам ме е........... и ми е тежко. Ядох пица, ядох, ами що ми трябваше още едно парче? :128 На, ми сега като съм ламтурник, подут корем. Нека ми е. :126
Утре, ще действаме ли?
Аз ще съм само на пъпеш и вода, не заслужавам ориз.
Лека вечер! :923
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Добро утро мацки !!! :954 На линия съм за оризовия ден и ще се радвам на по-голяма дружинка:524

gelikas, не си посипвай толкова главата с пепел и аз щях да постъпя като теб :1062 Днеска ще корегираш нещата.Но те съветвам, да включиш и ориза, той само би подпомогнал прочистването.
Хайде успешен ден на всички и мнооого усмивки! :954 :227
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Хайде и аз с вас :222
Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз :827
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:326 Щом сме станали двамина - значи вече сме дружина :221
Прескочих да купя пъпеша и вече съм готова за подвизи, а май е време да накисна и оризчето, че да го сваря по-лесно.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

droidd написа: :326 Щом сме станали двамина - значи вече сме дружина :221
Прескочих да купя пъпеша и вече съм готова за подвизи, а май е време да накисна и оризчето, че да го сваря по-лесно.
Ааааааа, даже сме и тримина :lol: :lol: :lol: . АЗ ДНЕС ОРИЗЯ! :954 :954 :954 :954 :954 И тихо :423 :522 шшшшшшшшшшт :1132 да не се разчува из форума, че ще ми излезе лоша слава, че съм станала сериозна. :lol: :lol: :lol: :lol:
pepidzheneva написа:...луда работа ,както при малките деца колкото им забраняваш те толкова искат да направят нещо или да пипнат където не трябва....
Пепи, пак съм аз...... Спокич, момиче! Ако ще да сме като децата! Важното е да вървят нещата! Не можем да сме скали и желязо всеки път! Аз поне не мога. И то е защото, знам, че мога и да се стягам и да бъда сериозна, когато се налага...... Давай лекичко и лежерно и се присъединявай към всички ни днес! :954
Ql4e ZLAto написа:Хайде и аз с вас :222
Така като съм го огласила пред всички...няма мърдане ....вода, плод и ориззззз :827
Оли, радвам се на компанията ти днес! :) :)
Cheva написа:И аз съм на мнение, че забрани не трябва да има, за да вървят нещата.
Чева, целият ти пост, от който съм взела цитираното изречение заслужава адмирации :326 :326 , но това най си ми хареса и пасва перфектно и на моите разбирания! :) :) :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Cvet

Мнение от Cvet »

Здравйте, момичета! С вас съм - на ориз и диня. Успех в оризенето :)
Cvet

Мнение от Cvet »

Cvet написа:Здравйте, момичета! С вас съм - на ориз и диня. Успех в оризенето :)

Аз май обърках датите, но така или иначе съм на ориз днес ;)
Заключено