Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Cheva
Със словото напред

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от Cheva »

Мисля го и аз .....но вероятно ще съм на ябълки.
Може за едно ядене в деня да си позволя и малко грозде, че го обичам.
Но цял детокс на толкова калоричен плод не ми се иска. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
nikolina pecheva

Мнение от nikolina pecheva »

Здравейте и от мен :940 този месец смятам да съм по сериозна от лятото. :oops: Лятото правех само по един ден детокс ,колкото да разтоваря малко,но сега работата понамаля и ще мога да си обърна повече внимание. Да ви питам дали може да се прави детокс с дюли ,че се чудя какво да ги правя. Но ако нестават ще правя ГХ .Дайте ми съвет моля. :1044
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте в новата темичка. Аз ще съм на плодове. Ще ползвам последната възможност да хапна пресни местни плодчета преди да открием сезона на чуждоземните цитруси. По всяка вероятност сини сливи и грозде.

Ники, за дюлите нищо не мога ти каза.... аз даже не знам те стават ли за ядене ей така без да са на компот, сладко, печени?!? :1044 :1044 Не са ли много стипцави?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
mironi

Мнение от mironi »

О, много ми хареса идеята от всичко по малко. Обожавам сини сливи и грозде. Крушите не са никак лоша идея също. Ябълки си ги пазя като идея за през зимата, че не знам дали ще мога да карам само на сок. Но задължително ще опитам. Един ден със сигурност ще искарам, но 3...... Сега ще се възползвам от другото!
Хайде - успех в настройката за детокса и после за самия детокс. Аз днес се настройвам вече и гледам да намалавам количеството погълната храна, че иначе е трудно!
олеся

Мнение от олеся »

Аз имам домашни ябълки в изобилие, но миналата година като правих детокс на ябълков сок не бях доволна от резултата.
Тази вечер разбрах новината, че планирано пътуване във вторник се отлага за четвъртък. Тъкмо се питах какво да правя с детокса и проблема се реши от само себе си :524
Cvet

Мнение от Cvet »

олеся написа:А някой интересувал ли се е от цитрусите - качеството какво им е, цените също?
Аз имам най-добри резултати с цитрусови сокове - явно не случайно ДОК ги препоръчва за детоксикация.
Ако намеря с добро качество - аз ще съм на цитруси, а цените ще ги преглътна някакси.
Преди около 2 седмици купих портокали от някаква промоция в Била и струваха 1.29 лв/кг. Бяха някъде от Южна Америка, не помня точно коя държава, но си бяха доста кисели и не толкова сочни като гръцките през зимата. Иначе в момента цената и на портокалите и на грепфрутите е около 2-2.50 лв. Но съм абсолюно съгласна с мнението на Чери, че все още имаме възможност да си хапнем от българските плодове, които може и да не са по-евтини, но определено мисля, че са по-вкусни :)
Хубава вечер и спокойна нощ, момичета :329
galkata

Мнение от galkata »

ЦОП и аз тук :)
Най - вероятно ще бъда на ябълки... може би и грозде.
Ver

Мнение от Ver »

Я и аз да се включа в този детокс :plezya se
Че след захранването на Житния, такъв Ужасен Апетит ми се е отворил, че не искам дори да коментирам, само ще кажа ключовите думи: филийки с масло и самардала :1053 Кой ме накара да купувам тази уханна подправка? Но, едва ли в нея е причината :1062
Та така, ще пречиствам с ябълки, грозде и чайчета :954
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ver написа:Я и аз да се включа в този детокс :plezya se
Че след захранването на Житния, такъв Ужасен Апетит ми се е отворил, че не искам дори да коментирам, само ще кажа ключовите думи: филийки с масло и самардала :1053 Кой ме накара да купувам тази уханна подправка? Но, едва ли в нея е причината :1062
Та така, ще пречиствам с ябълки, грозде и чайчета :954
Леле, Верче, гоня те по петите! :D :D Докато бях в ПМС имах зверски апетит, който ПОД от понеделник тушира. Дойде ми, обаче апетитът ми отново е много голям и то за сладко, което не е било от много отдавна! Дали не се дължи на застудяването навън все пак?!? Ти от коя самардала ползваш? Аз купувам само на БИОСЕТ и е много хубава наистина, но и много солена :!: !

Момичета, за ще стартирам от вторник, че понеделник..... има събитие :954 :954 ! В интерес на истината мисля да направя едно съчетание от този вид: по 1 литър сок от ябълки на ден + сливи или грозде в намалено количество! Да видим какво ще се получи - най-много да измра от глад, щото от ябълки огладнявам, ама да видим :221 ! Цитрусите и на мен хич не ми харесват все още!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Eх колко бързо(поне за мен) този път дойде време и за нов детокс :plezya se :plezya se :plezya se
Cheva благодаря за хубавата темичка!
На мен това ще ми е трети детокс и мисля както първите два да съм на сок от цитруси....много добре ми действат...
Само малко се притеснявам че ще детоксвам в делнични дни ,когато съм сама с малкия т.к като забегнем по разходки къде ще търся "00" по пътя.......Може да си помисля до довечера дали да не започна от утре и аз с Cvet
и mironi...
galkata

Мнение от galkata »

Taка както чета постовете ви, без да искате ще ме убедите да детоксвам със сок от цитруси. А дали ще удържа само на течности, без да хапна някое сочно плодче, не зная?! :)
Заключено