Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
gelikas

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от gelikas »

Добро утро!
Аз започнах от днес. Ще карам три дни и три дни захранване, че май по- трудно ми е захранването. Взех ансола, сега хапвам крушка, пия кафе и съм си приготвила зелен чай. После ще си направя чай от пресен джоджен.
Cvet, взе ли вече ансола? Как е стомаха? Аз също имам някакви проблеми със стомаха. Особено при захранването, явно ми се обостря колит.
Лек и успешен ден! :923
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

И аз ще са включа,но вторник и сряда,ще бъда на сливи и праскови.захранването и аз мисля да направя поне 2-3 дни.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
galkata

Мнение от galkata »

От днес започнах детокса. Ще съм главно на ябълки и по - малко грозде :) Ансола този път може да го пропусна.

Успешен ден на всички!
Cvet

Мнение от Cvet »

Привет, момичета! От разни задачи днес, нямах време да си пусна компа досега :) При мен всичко е под контрол. Сутрина си пих ансола и си напраеих малко сок от цитруси. Хапнах също и диня. Дотук съм на около 4 л течност. Май попрекалих днес, а :1047
gelikas, благодаря за загрижеността ти! Доволна съм, че от както съм се събудила днес не съм усетила някакви проблеми със стомаха си. Надявам се и при теб стомашните проблеми да отшумят бързо :923
Утре ще се захранвам. Сега съм сложила да се варят картофите за картофената салата, която мисля да хапна утре за обяд.
Ще пиша утре как е минал двудневния ми детокс и ще влизам в темата, за да следя как е при вас, момичета, които вече сте почнали детокса или ще почнете от утре.
Желая на всички успех и безпроблемен детокс :329
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

ЛЕ ле за малко да изпусна детокса . Добре е ,че сега погледнах кои дати беше . Значи утре започваме )))) Ами успех на всички)))
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, скъпи момичета :923

Доста дълго време се загубих, но нямах грам време! Също така миналия месец пропуснах детокса и ми беше доста гузно, но ще си наваксваме!!! При мен нещата стоят така - 11 поредни детоксикации, свалям по време на детокс, но после си ги връщам! Спазвам правилника за захранване, не съм постоянна с плодово оризовите дни, но от другата седмица смятам да станат закон за мен и ако се проваля моля да ми се карате, защото след тези детоксикации не мога да се похваля със свалени килограми!!!!! в момента съм 76 и ужасно ми се :328 Захранвам се два дни, доста съм намалила месото, не смесвам продукти, пия по 2 литра вода, 2 пъти седмично ходя на фитнес по 2 часа и нищо, но както преди съм ви писала пия противозачатъчни, от утре ги сменям след консултация с моя доктор и силно се надявам да се получат нещата! Една приятелка от април прави детокси и е свалила 15-тина кг :fan чак се чудя защо при мен не иска да се получи!!!!
Друго, от няколко човека чувам коментари за английската сол - че изтънявала червата и доста доктори я отричали, особенно ако се използва често, а при мен освен миналия месец си беше всеки месец, та ще помоля старейшинките да направят една консултация със скъпия ни Док, че започнах нещо да се плаша напоследък!
И още нещо, МНОГО МОЛЯ АКО НЯКОЙ днес се включи, да ми даде съвет как да дам солта на мъниците, ужасно горчи и силно се съмнявам, че ще мога да им я дам, от доста време се каня да им я направя, но утре започвам, ще я направя 1 ден и ще караме основно на ябълки и на тях смятам грозденце да им взема! Но се чудя дали да им сложа във водата захар или мед или в някаква друга течност, дайте съвет моляяяяя, ще влезна тук и преди да легна! Аз я гълтам на гранулки, но ми е много трудно да реша как да постъпя с тях! Те пак са с ларингит и ще сме си вкъщи, смятам утре детокс, във вторник да ги захраня и в сряда ако всичко е ок да са на градина!!!
Ами това е от мен!
Прегръщам ви - много ми липсвахте, да знаете!!!
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте сладуранки! Искам да питам може ли да си сложа ансола да се разтваря от вечерта, защото сутринта ми е много натоварена?
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Moмичета,въпреки че не можах да пиша тези два дни(събота и неделя),аз детоксвам.....от вчера,събота.....реших тъй като през седмицата ми е по трудно защото оставам сама с малкото ми момченце и за това предпочитам детокса да ми е събота и неделя......е продължавам и утре де.......ще се засечем с вашия старт всъщност......Разбрах че cvet ще захранва утре....Успех милаа с теб съм ...дори ако не мога да пиша....Аз ще си искарам 3 дни детокс и три дни захранване....така съм се настроила,....
САМО чЕ ансол не ми действа...нещо съм се "стиснала",да виидим утре как ще е :222
droidd аз съм сигурна че отново ще се сдобриш с кантара и ще му избереш най светлото местенце в къщата си....
Успех на всички мили момичета,Вие които започвате утре....ще се чакаме на финала...с хубавите резултати,нали :fan :fan :fan
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

mam4eto31 написа: Спазвам правилника за захранване, не съм постоянна с плодово оризовите дни, но от другата седмица смятам да станат закон за мен и ако се проваля моля да ми се карате,
аз мисля(не че съм много компетента,но от моя скромен опит),че ПО дни са изключително важни да ззадържиш свалените килограми...
а за "карането" ако има провал...нямаш проблеми ние сме тук за това да се подкрепяме и да се "караме"когато се налага :222 :222 :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Е, започна се :960 :529 Успех на всички ни !И дай Боже да постигнем целите си :427
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ехо,изпих солта и сега съм на ментов чай.Напълняла съм много-.7о
кг.Дано СЕга да регулирам теглото и да задържа килограмите.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено