Здравейте, скъпи момичета
Доста дълго време се загубих, но нямах грам време! Също така миналия месец пропуснах детокса и ми беше доста гузно, но ще си наваксваме!!! При мен нещата стоят така - 11 поредни детоксикации, свалям по време на детокс, но после си ги връщам! Спазвам правилника за захранване, не съм постоянна с плодово оризовите дни, но от другата седмица смятам да станат закон за мен и ако се проваля моля да ми се карате, защото след тези детоксикации не мога да се похваля със свалени килограми!!!!! в момента съм 76 и ужасно ми се

Захранвам се два дни, доста съм намалила месото, не смесвам продукти, пия по 2 литра вода, 2 пъти седмично ходя на фитнес по 2 часа и нищо, но както преди съм ви писала пия противозачатъчни, от утре ги сменям след консултация с моя доктор и силно се надявам да се получат нещата! Една приятелка от април прави детокси и е свалила 15-тина кг

чак се чудя защо при мен не иска да се получи!!!!
Друго, от няколко човека чувам коментари за английската сол - че изтънявала червата и доста доктори я отричали, особенно ако се използва често, а при мен освен миналия месец си беше всеки месец, та ще помоля старейшинките да направят една консултация със скъпия ни Док, че започнах нещо да се плаша напоследък!
И още нещо, МНОГО МОЛЯ АКО НЯКОЙ днес се включи, да ми даде съвет как да дам солта на мъниците, ужасно горчи и силно се съмнявам, че ще мога да им я дам, от доста време се каня да им я направя, но утре започвам, ще я направя 1 ден и ще караме основно на ябълки и на тях смятам грозденце да им взема! Но се чудя дали да им сложа във водата захар или мед или в някаква друга течност, дайте съвет моляяяяя, ще влезна тук и преди да легна! Аз я гълтам на гранулки, но ми е много трудно да реша как да постъпя с тях! Те пак са с ларингит и ще сме си вкъщи, смятам утре детокс, във вторник да ги захраня и в сряда ако всичко е ок да са на градина!!!
Ами това е от мен!
Прегръщам ви - много ми липсвахте, да знаете!!!