Октомври е наяве с детокс за здраве!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
VIKI1023
Рицар на перото

Re: Октомври е наяве с детокс за здраве!

Мнение от VIKI1023 »

Сложих си краката в топла вода,малко по-късно ще си взема и душ,но едвам издържам от главоболие,имам чувството ,че ми се повдига чак.Ментат нямам,а за излизане до аптека и дума да не ставаа
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Ето ме и мен . Главоболието при мен е от нощес. Лошото е ,че пих и течен аналгин ,но не ми минава . как ще изкараме не знам . Егати детокса . Това най ме мъчи с главобола . Ама съм станала и доста дебеличка . А бе дано мине ! Успех и на теб Краси !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

VIKI1023 написа:Сложих си краката в топла вода,малко по-късно ще си взема и душ,но едвам издържам от главоболие,имам чувството ,че ми се повдига чак.Ментат нямам,а за излизане до аптека и дума да не ставаа
Вики,пробвай с чай от мента,може и да помогне.Легни си рано ако можеш,на сутринта ще си по-добре!Дано се почувстваш по-добре скоро! :940
Cvet

Мнение от Cvet »

VIKI1023, съжалявам за болката, която изпитваш. Аз имах главоболие по време на един от детоксите и по време на един от плодово-оризовите дни , които наистина не бяха кои знае колко силни, но ме дразнеха. Стигнах до извода, че изоставам с течностите. Направих си няколко чая мента с лимон и малко мед и не знам дали това ми помогна, но главоболието ми мина. Опитай, със сигурност няма да ти навреди :329
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

:923
Колко много сте писали, до сега ви четох!
Боби - най-информираният участник! :326

droidd и ти имаш много ценни познания! :329

Аз съм добре, умерено премръзнала, но както го определи VER, с руменина по бузите.

Sladka Debelanka, ужасна история! :mad:

сиренце ми се губи ? :1044
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Губя се от тука, да не демотивирам бандата. Този месец го пропускам, че в събота и неделя бях на семинар в Боровец, а утре имаме празник. Иначе надничам от време на време и от солидарност не прекалявам с храната, пия чайче и слагам дърва на парното :1062 .
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Тук съм :923
Ям мед и сурово кашу, това са ми нарушенията.
Иначе детоксвам с ябълки, чайове и вода, пия си и ансола без проблем. Вече втори ден обаче английската сол не ми действа, ходя си нормално по голяма нужда. Ами това е от мен засега, чета ви всички и силно ви прегръщам!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
олеся

Мнение от олеся »

Днес и при мен е втори успешен детоксов ден на ябълков сок 2 л. и вода 2 л. Страшно голям студ ме гони още от вчера. Иначе тонусът ми е много добър и настроението също. Дано и утре продължа така. :plezya se
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Бобка, наистина много полезна информация и то много навреме!! За магнезия говоря - със сигурност ще я добавим в обобщената, защото ..... е честно срещана тема за въпроси! А иначе аз не знам от какво са ми тези отоци.... т.е. откато се помня, все с подути очи се събуждам..... всъщност мисля, че се почна с първия ми мензис, но и в това не съм сигурна. Ако си спомняш, обвиних солта за този "проблем", но съм я ограничила много сериозно ииии засега няма ефект. Та за това си мисля да видя дали е в месото всичко!
Чери, аз бях сигурна че ще имаш подобрение от намалянето на солта! Сега ме озадъчи. Подуват ли ти се ръцете още? Може би трябва да мине време. За месото също съм сигурна че ще ти се отрази добре една безмесна диета. Но според мен, за да имаш по-добър ефект трябва да го съчетаеш с пречистването от слуз. Само така можеш да засечеш резултата, по мое виждане.
Сладка :923 :923 :923 Утре детокса ще те оправи. Кураж до тогава.
Вики, и на мен ми е страшно студено. Дано си се сгряла с чайче и душ и да е минало главоболието :329
Фюти, на теб също то стискам палци болката да спре. Ейй, като се замисля от колко време не съм те виждала...!
Cheva написа:Боби - най-информираният участник! :326
Мерси, Чева, но не мисля че съм най-информирания. И аз научавам много неща от всички момичета тук. Просто и мен ме бяха наплашили преди време с тази английска сол и тогава много се рових и четох, за да си изясня нещата за себе си.
Дру, страхотен чай, точно по мой вкус! Сгря ме само с идеята за него! Благодаря! Утре ще го пробвам, че сега вече нямам сили.
Лека момичета. Хайде не остана.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Момичетаааа, тъкмо мислех утре да ги пускам на градина и каката вдигна температура 38.5, тресеше се цялата и всичко я болеше, така че дадох нурофен! Направо полудях! Събота и неделя имаше контакт с деца, но бяха здрави, вчера детокс, днес отскочих за бележка, а тя беше на тенис за 1 час следобед и след тениса вдигна температурата :-(((((( Възможно ли е аз да съм го домъкнала от поликлиниката, защото не ми се вярва толкова бързо след тениса да се вдигне тепература, ако го е хванала там:1044
Извинявам се за :1024
Ver

Мнение от Ver »

Добро утро :954
Свежа ми е сутринта. Вчерашния ден мина леко и много приятно за мен: храних и гушках лемури в зоологическата градина, събирах есенно Слънце докато си "пекох" лицето на една пейка, поемах Слънце докато ядях грозде, смазвах си ставите пиейки вода и през цялото време съвсем осъзнато се пречиствах от лоши храни и от лоши мисли. Завърших деня с една дълбока и истинска йога практика, при която се отнесох някъде и се върнах заредена. Всеки път, когато правя йога повреме на пречистващи дни се убеждавам в това, което казваш Боби:
bobichan написа: Това е слуз, която търси как да излезе от организма, щото не и е там мястото! Храни, които образуват слуз са месо, млечни и банани! Организма ни не може да се справи с тях, ако са в големи количества. Това без значение дали животното е хранено с хормони или био.
Усещам, как натрупванията между ставите изчезват, как мога да се огъна с лекота, как сухожилията сякаш са се "съблекли" от ненужното и са омекнали. Омекване аз усещам не само в ставите и тялото, но и в душата си. За мен начина на хранене определя поведението ни, емоциите. Всичко е свързано.
Сега, като се замислям, от миналата година по това време горе-долу хапвам по малко месо и то само по празници . След това усещам дискомфорт и определено желание за много вода, плодове и зеленчуци с които да "измия" тялото си. Това се получава, когато човек по-дълго време пречисва съзнателно.
Ще спра до тук, че ще взема да ви писна :222
Пожелавам на всички един Прекрасен и Пълен с Любов ден!
Заключено