Добро утро
Свежа ми е сутринта. Вчерашния ден мина леко и много приятно за мен: храних и гушках лемури в зоологическата градина, събирах есенно
Слънце докато си "пекох" лицето на една пейка, поемах
Слънце докато ядях грозде, смазвах си ставите пиейки
вода и през цялото време съвсем осъзнато се пречиствах от лоши храни и от лоши мисли. Завърших деня с една дълбока и истинска
йога практика, при която се отнесох някъде и се върнах заредена. Всеки път, когато правя йога повреме на пречистващи дни се убеждавам в това, което казваш
Боби:
bobichan написа: Това е слуз, която търси как да излезе от организма, щото не и е там мястото! Храни, които образуват слуз са месо, млечни и банани! Организма ни не може да се справи с тях, ако са в големи количества. Това без значение дали животното е хранено с хормони или био.
Усещам, как натрупванията между ставите изчезват, как мога да се огъна с лекота, как сухожилията сякаш са се "съблекли" от ненужното и са омекнали. Омекване аз усещам не само в ставите и тялото, но и в душата си. За мен начина на хранене определя поведението ни, емоциите. Всичко е свързано.
Сега, като се замислям, от миналата година по това време горе-долу хапвам по малко месо и то само по празници . След това усещам дискомфорт и определено желание за много вода, плодове и зеленчуци с които да "измия" тялото си. Това се получава, когато човек по-дълго време пречисва съзнателно.
Ще спра до тук, че ще взема да ви писна
Пожелавам на всички един
Прекрасен и Пълен с Любов ден!