Бубе, честит ти кмет! Пожелавам ви успеш и по-малко нерви и напрежение през следващите дни. Кога пак ще трябва да ходиш на лекар? Тогава вече ще се види със сигурност пола

Ти си се развълнувала много и оттам и бебока и той и за това не е искал да се покаже. Иска да си играе на криениц :lol: :lol:
Линди, сега като се замисля и аз съм по-спокойна, но не знам дали дали е от животинските продукти или просто проблемите ме накараха да се поуспокоя и да не съм толкова изнервена. Аз също отвреме на време хапвам млечни, ще ми е турдно да не ям никога повече, но поне съм ги изключила от ежедневното си меню. За това си мисля, че от време на време не е чак такъв проблем. Това със седмичното меню е добра идея, може би и аз трябва да го приложа, защото все няма идея какво да готвя и все в последния момент се сещам за нещо и окъснявам докато го сготвя и докато ям. От един месец успявам да си задържа режима да съм яла до 9 часа най-късно. То и 9 часа е късно, но ми е мишън импосибъл да съм яла макс до 8 часа, за това гледам да съм приключила с яденето до 9 и да имам 2 3 часа след това докато си легна. Ако ли съм някъде навън по това време, то винаги нося с мен някакъв сок, който да ми задоволи апетитът и да ме държи до сутринта без да ям.
За идеята ти колкото по-малко ТВ и компютри, толкова по-добре съм напълно за. Мисля, че малките деца трябва да се ограничават от връзката с комп, игри и ТВ. В тази връзка изобщо не разбирам тези ТВ програми за бебета. Емииии те трябва да се ограничават, а не да се стимулират и да им се пуска по цял ден да гледат тези неща.
lindorina написа:помените,които имам от онова време,са като безценен камък за мен.
да, и моите са страхотни. Играехме по цял ден на всякакви игри и беше хубаво и забавно. Иска ми се и сегашното поколение да има такива забавления като нас, но с тези компютри повечето родители са доволни, защото децата са си вкъщи и ги контролират. Напълно неосъзнават каква вреда им носят компютрите и всичките игри, по които децата се зарибяват.
Вер, големи сладурки са малките. Забавно е да се разхождаш навън маскиран и всички да те гледат. Аз поне много се забавлявам в такива моменти.
Цвети, ах, ах, ах, направо нямам думи за това, което е станало. Наистина държавата ни е скапана. Никъде по света го няма това. Трябва да стимулират многодетните семейства, а не да гледат само как да ги ощетяват. Ужасно е. Стискай зъби и дано няма други такива кофти емоции. Ако се консултираш с адвокато, сподели какво те е посъветвал.
Исе, и на теб не ти е леко.

Стискай и ти зъби, скоро ще се оправят нещата. След мрачните дни, винаги изгрява слънце. Мъжете като са болни или им има нещо и стават по зле и от децата. Изпращам ти положителна енергия, за да се справиш по-бързо с тази ситуация и нещата скоро да се нормализират.
Цони, стискам и на теб палци да се запази зъба. Тази бабаина деветина, която си я споделила, ще си я запиша. Винаги е полезно да знаеш как да си помогнеш, когато имаш проблеми със зъбите.
Надявам се да не съм изпуснала някой, ако е тъй, извинявам се наиситна много.
Стискайте ми палци на мен, утре сутринта съм на лекар да видим какво еположението с кистите. Надявам се на добри новини, т.е. да са изчезнали :lol: :lol: за да не се налага да се прави пункция. Гледам оптимистично на нещата, та ха дано е повлияло и на кистите.