Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
valrus

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от valrus »

Честит празник,именици!Носете имената си гордо и светло занапред!Бъдете здрави и благословени!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Честит празник и от мен! Много,много здраве на всички!

Мацки,стискайте палци-довечера съм на ехограф на гърдите. Незнам дали споменах,но преди 10 дена ми откриха голяма,възпалена киста. Страшно се притеснявам,макар вече да нямам болки. После ще видим и АГ-то какво ще каже.Защото,както док Нели каза,най-вероятно нещата са свързани.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Зори, :923 :923 :923
Дай Боже всичко да бъде наред!!! :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:
Дрозера 15 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Меркуриус Солубилис 9 СН

по 10 гранули от 3-е препарата се разтварят в 500 мл вода и се изпива за целия ден!
Чери, това се смесва заедно на един път и се разпределя на малки порции за през деня? Питам да не би да не съм разбрала правилно.Вечерта темп. и се вдигна.На обяд беше 37,4 а сега е 37,7.Не съм и давала нищо за тенпература за сега.
Фюти това с брашното и оцета, коети ти е написала Вер работи почти безотказно.
Цвети, чак сега влизам тук... дано снощи не ти е трябвал отговора ми. От тези трите хомеопатични препарата се слагат по 10 зрънца заедно в 500 мл вода! Пие се вместо другата вода, която обичайно се приема през деня като се спазва правилото 10-15 минути преди и след пиене, да е чиста устата от ядене и други напитки. Междудругото може и в по-малко количество вода да се разтворят - зависи детето колко вода пие на ден. Пиши после как е минал прегледа на Калинката :923 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Тази нощ Калинчето спа и не е кашляла и температурата си я смъкна от самосебе си.И така реших, че няма да ходим при лекарката.Ще си поръчам хомеопатичните, че при нас става по трудно с купуването.Първо поръчваш и на другия ден ги доставят.Тъй като често имаме проблем с нощните сухи кашлици смятам да опитам.Благодаря ти, Чери.Благодаря и на всички ви за насърчителните думи :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Ver

Мнение от Ver »

Време беше да се чуе нещо такова Цвети :954
Айде, дано повлечете крак :222
valrus

Мнение от valrus »

Момичета,момичета......за пореден път се убеждавам,че с моята майка сме 2 различни планети.
Отивам да си пускам изследвания,но понеже тя е мед сестра и се наложи да ги вземе от лаб до тях.
Утайката ми е 83ммол,паника,шаш,ама как така,защо,нормално ли е...............ужас,ужас,ужас
:126 Обаждам се на АГ–то си,на пожааар,казвам му за високата утайка,пък той–спокоен–"Ами нали си бременна,нормално е!"Пита ме за левкоцитите ,те са в норма,Слава на Бог.Но не и не,мойта майка–Тома–неверник....... :126 :126 :126 Мънка ми,дудне ми,е изкара ме извън нерви.Щяла да се допита до 2–ри,3ти лекар.......
Отварям аз нета и се ровя.....там пише ,че утайка над 80 било признак на "жестоки"болести,но не уточняват за бременни.Естествено се оказа,че за "обикновени"хора ставало въпрос,бременните били със съвсем други показатели.Но тя ....пак не вярва. :126
На нейната колега дъщерята отишла да ражда с толкова утайка,мойта не била нормална.....ееее не!Толкова се изнервирах,че чак коремът взе да ме стяга!
Край!Това е момичета,нормално мислеща и положителна майка нямам,а си я обичам. :328
Ver

Мнение от Ver »

Вале, я се успокой :954
Направи си топло чайче, пусни си спокойна музика и си представи как след колко? 1-2 месеца си гушкаш пукаво и здраво бебе. Радвай се сега, че никой не ти реве на главата :1062
Да не ти пука кой какво мисли. Мислите на другите са си техен проблем! Ти за себе си нали си спокойна? :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Валчееееее, Валче, много ми е познато това. Ти ако знаеш моята майка какви си ги е мислила за мене докато бях бременна с Коси...... :???: :???: :???: . Мина се не мина време и аз параноясах като нея..... вече търся психологична помощ за това състояние, щото се съсипвам.

Обаче ти си гледай кефа и щом се чувстваш добре и ти е казано от АГ лекар, че тези стойности на СУЕ са ок.... това е най-важното. Щото бременната жена не е като другите хора :1062 :1062 :923 .

Нещо Ели ми се поизгуби, както и Чева! :1044 :1044
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Боби,честит празник малко на патерици,да ти е много здраво детето и все така да е кротък и да те слуша.На него му пожелавам много безгрижно детство.
Чери и аз понякога изперквам ,всичко в къщи чака мен, а и моето дете хич не ме оставя на мира,но нямаме избор.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вале, те майките са така :) И моята ме прати по рано до Варна, защото съм имала признаци, че ще родя по рано.И докато не отидох до там не преглед не се успокои.Доктора ми каза да лежа повече и да си вдигам краката на няколко възглавници, за да са по на високо и това беше.Но майка ми милата..... :328
Честито на всички празнуващи днес :225 с пожелание за повече усмивки на лицето имного любов в сърцето
Зори, с теб сме :923
Айде, дано повлечете крак
Дано :524
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено