Добро утро! Доживях да се добера и до тази тема

. Тия дни нещо все съм в движение. Ама пък какви хубави бебешки новини имаме!?!? Сигурна съм, че след многото лоши неща, идват и много хубави. Ако ви напиша само какъв карък ме е подгонил последните 3 дни, ще пукнете да се смеете

. Обаче понеже Коки повръща тази нощ и днес съм си вкъщи, се сещате че няма да ми остане баш време да творя и да се изявявам писателски :lol: :lol: .
Явно това, което Бела изкара в градината е било вирус, щото вторник и двамата с Момчил ни се гадеше и ни боляха коремите. Ще мине и това де. Но се замислям какво става в този свят, следейки новините за подпалените коли в София - блокът от Младост 2, пред който бяха запалени 4 коли е току пред нас - делят ни само 1 бивша детска градина и училището на Коки!!!!

Нощес така или иначе ставах няколко пъти заради Коки, та гледах през терасата и прозорците на детската стая да не би някави идиоти да обикалят и около нашия блок и да палят!!!! Нещо не ми се връзва всичко това. Ама спирам, че рискувам Верчето да ме въпросне и мене с това:
Ver написа:Декс, мисля си че съвсем тенденциозно искаш да си развалиш деня

като смени само името

.
Междудругото денят се очертава отново слънчев и топъл, което пък означава, че с децата ще останем навън по обяд - малко въздух и светлина в делничния ден.
Вчера имахме поръчка от една фирма да им закачим компютрите и настроим локалната мрежа в новия магазин в един от моловете. И понеже единият ми колега учи магистратура и в сряда има упражнения, отначало да помагам на другия с работата с клиента отидох аз! Разбира се, да наблюдава и контролира действията ни, а и на другите подизпълнители, беше дошла управителката на фирмата-клиент. Иии за пореден път си дадох сметка каква късметлийка съм, че работя без шеф!!!
Краси, не знам каква е хубавата новина, която очакваш, но пък стискам палци да се случи!
Ели, прочетох одисеята с твоя мъдрец и определено вече не смея да ида да си извадя моя

.
Засега е това от мене, мацки.... сигурно ще има и второ включване!