Здравейте мецанки,
чета за болнички и затова първите ми пожелания са за бъъъързо възстановяване.Гадни вируси...

.Марианче,стискам палци Вики бързо да се възстанови

,Цони,Чева-бързо оздравяване желая.Чери,надявам се Коки и Бела вече да са добре.
Петя,чудесни са ти творенията-видях ги още миналия ден,но нямах време да пиша и затова чак сега поднасям поздравленията си.
И при нас имаше вчера инцидент.Жоро се върна със счупен нос и доста охлузвания по главата.Вчера тичахме по лекари.Носа не можел да се гипсира заради откритите рани.За щастие вътре няма щети по носната преграда.Сега просто ще разчитаме на времето и се моля да няма последствия от така наречената от него "играчка-плачка".Закачали се с някакъв негов приятел-джудист,Жоро изгубил равновесие и заорал с носа си земята.Гадничко

Днес се жалва,че очите му сълзят и не може да си издуха носа,а аз не мога с нищо да му помогна...
Бубе,как си ти?Расте ли коремчето?Я кажи кой стана кмет на Узунджово.Имам едни подозрения,но малко отсъствах от форума,когато бяха тези събития и не съм много сигурна какво точно се случи...
Поздрави за всички