Здравейте Мецанки фиданки
Как сте днес? Как изкарахте празника?
Аз вчера се впуснах в едно голямо приключение - реших да си спазя традицията и да си направя трапезата за вчерта. И без друго до мама (тя беше именничка) нямаше как да се ходи - през седмицата много ми е трудно придвижването за такива празници, за това ги отлагаме за викендаааа. Та хукнах аз напазарувах - шаранче, и пъстърва, че мойто мъж шаран не яде...
и реших да го сготвя (шарана де) не мъжа ми

по рецептата на Иван Звездев, както показа онзи ден - с разрязването на рибата откъм гърба - може би сте го гледали... Ако не сте да знаете за човек който обикновенно си купува почистена риба еее меко казано силно изживяване

.
Но като съм се захванала - както се казава в поговорката - Пени се не пеи ще го ядем... та и аз... след известна борба с него успях да постигна ефекта който се търсеше. Ще ви покажа снимка преди изпичането, че след това се замотах и чак след като го нарязах се сетих, че не го снимах
та ето го творението ми
После направих салатки 2 двида - бутре банички че Гого каза яде ми се - как да му откажа

- и след това, както се завършва в приказките - яли, пили и се веселили
cvety_rz написа:И при нас кандидат рожденника е с температура, но мисля че за сега всичко е под контрол.Къде и как смятате да празнувате празниците?Ние за сега ще сме си в къщи, че с толкова деца е по трудно празнуването на друго място

Цвети - дано детенце се размине и вскичко да е наред, а относно празниците - тази година съм решила да не странстваме никъде, да си останем вкъщи и да искараме спокойно, който иска да дойде е добре дошил, но немога за поредна година да си причиня такова мъчение... всички знаете за какво говоря, като трябва да се ходи някъде и сте с бебе навсичкото отгоре.
Та таз година мисля да ми е пол лежерно и да сме си вкъщи най-вече до
леле как се разписах
пожелавам ви един прекрасен ден и с много положителни емоции