Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Re: Слънцето целува топло върхa на снежната гора...

Мнение от cvety_rz »

Нели, надявам се всичко при теб да се нареди и да можеш да се насладиш на пътуването :923
Чери, ще има снимки.Очаквам да ми ги изпратят и ще ги кача в новата ни темичка за нашите съкровища :954
Радвам се, че сте си изкарали добре на срещата и малко ви завиждам, че на този етап ви познавам само виртуално, но за в бъдеще нищо не се знае ... :1044
Дидка къде се изгуби?
Нямам много време.Приготвяме се за голямото местене. Чистене багажи, учене гледане на децата, домакинстване.... :plezya se
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уау, хора, вчера не успях да се добера дотук и да благодаря за пожеланията за Коки и да честитя на Елита-та! Правя го в момента и ви прегръщам всички!

Земетресението, което ни разбуди преди 45 минути беше просто СТРАШНО! Преживяла съм стражишкото земетресение доста отблизо и помня какво беше тогава, но това което ни разлюля тази нощ, накара краката ми да треперят. Трудно е да се повярва, че лежах будна, в съзнание и земята продължаваше да се клати и то много силно.... В детската стая Коки също доста се беше уплашил - нали спи на втория етаж на двуетажното легло там и то се клати и без това. Да не говорим за гардероба до него, върху който държим джагите, които подарихме за една Коледа. Е, сега ги намерихме на земята - паднали от 1.80 м височина. Още 2 играчки намерихме на земята, а вратите на кухненските ни шкафове бяха полуотворени и се подаваха чинии. В момента от крана за студената вода тече............. КАЛ и Момчил отиде да купува от денонощния туба от десет литра.

Това е...... лягам - ще се опитаме пак да спим. :923 :923 :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :954
Надявам се, че всички сте добре след земетресението и че уплахата скоро ще премине. Имам разкази от първо лице и знам, че е било ужасно.
:923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
valrus

Мнение от valrus »

Момичета,беше ужаснооооооооооооо :328 Аз–с бебето в ръце,баткото до мен,таткото също–всичко това под касата на вратата.
Сърчицето на големия щеше да изхвръкне,бебчо проплакваше около 2 часа,нито с люшкане ,нито на гърда се успокои.Много са сензитивни тези дечица
Мили,Боже,пази България. :427
Момичета,нущо физическо по себе си усещате ли–главоболие,световъртеж,лошо да ви е? :923 :923 :923
Хайде,дано всички се успокоят!Ние се стреснахме много.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Момичета, съжалявам за уплахата ви! Хубавото е, че всичко е минало и нямате сериозни поражения, а и ни уверяват, че най-страшното е зад гърба ни. Успокойте се, наближават празници-използвайте ги, за да се разсеете!

Черита, може да имате кал в чешмата, но имате нет-това е похвално за вашия доставчик!Звучи ми чак невероятно като знам как при нас от най-малкото чезне в дън земя! :1062

Прегръщам ви всички и ви пожелавам спокоен и спорен ден!
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... _miIrdDrOw[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Не спах цяла нощ! И преди това и след това . Днес отваряме заведението на ул Черковна 75. Дано Бог ни пази . Обичам ви момичета ! Спокоен ден !
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

И при нас земетресението се усети доста силничко. За мен лично, като израснала в силно сеизмичен район, не беше нищо страшно. Сиси, която спи на горното легло, се събуди, но малката нищичко не разбра. Само след 10 минути вече спяхме дълбоко. Цецо будувал още известно време, така че беше усетил и другите два труса.
Ужасно е, когато има жертви и разрушения, но след преживени стотина (че и повече) труса, приемам земетресението като нещо естествено.
valrus написа:Сърчицето на големия щеше да изхвръкне,бебчо проплакваше около 2 часа,нито с люшкане ,нито на гърда се успокои.Много са сензитивни тези дечица
Вале, мисля, че по-скоро са усещали твоя страх, отколкото да са последици от земетръса.

И от мен пожелание за спокоен и хармоничен ден
[img]http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... KTYUR5AsP9[/img]
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

:923 :923 :923 на всички минали и усетили земетресението :923 :923 :923
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Момичета :923 :923 :923
Да се надяваме,че най-страшното е минало!
Ние легнахме в 1,30ч много,много изморени от вчерашния празник на селото и нищо не сме усетили, просто сме го проспали, за което никак не съжалявам,че щях да съм :shock: :shock: :shock: Но и при нас се е усетило-позната каза,че и са тракали чашите по витрините :???:
Бог да ни пази!!!
Спокоен ден! :329 :923
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ехо....... привет от оцелелите :221 :221 . Ето ме жива, но за съжаление недоспала. Не съм се уплашила, но..... на подсъзнателно ниво очевидно нещата не са били така. Определено нямам страх от земетресения като се има предвид, че стражишкото го "посрещнахме" в асансьора, в който останахме около половин час просто защото токът спря :) . Извади ни един комшия, който се връщаше за нещо в апартамента си и ни чу да викаме :1062 :1062 . Та ...... не ме е страх, но не мога да кажа и че е приятно - още повече, когато си в блок и вероятността да се окажеш на първия етаж от титулярен за апартамента ти осми такъв не е симпатична :955 . Но се мина де. Усетих ясно трусовете в 4,30 и 5,15 часа по простата причина, че така и не успях да заспя. А не заспах, защото вестибуларът ми играеше лоши шегички - по всяко време ми даваше сигнали, че все нещо ме люшка :plezya se :plezya se , а коремът ме заболя зверски....... Абе като цяло, ако отчитам някакъв проблем, то това е недоспиването! :952 . Телефонът звънна в 7 часа и така не съм му обърнала внимание, че се събудих пак в 7,34.....

Валче, знам че има хора, които много се плашат от земетресения - дано си се успокоила вече! Честно казано, поне на нашите географски ширини тези явления изключително рядко са каталиктични.

Цони, браво за стабилната нервна система :lol: :lol: :lol: ..... аз не можах да заспя и туйто.

Бубка, ама това земетресение да не сте го предизвикали вие с вашия празник?! :955 :955 :955 Още по-добре, че не сте го усетили - не е нещо, без което да не можеш да минеш. Знаеш ли като разглеждах сайта на вашето село, т.е. с инфото за вашето село, веднага си помислих - защо не си направите едно шефство с Черни Вит на Цони?! :) :)

Цветка, представям си галимацията у вас :D :D :D ..... багажи за всички деца, за теб, за мъжа ти..... необходимите интренет атрибути :1069 :1069 :1069 . Обаче като се замисля, че ще сте си на село, на въздух и свобода и........ драго ми става. Винаги си представям моето село в такива моменти....... онова, което сега е превзето от цигани, но навремето беше страхотно. Колко много игри съм играла там - с кучетата, котките, по стария орех, на сайванта.....

Зори, то нито една комуникация не отпадна - всичко си имахме - нет, ТВ, телефони, ток, вода - топла и студена... и двете доволно кални като за странджански диви прасета :955 :955 :955 . Трябва да ти кажа, че от цялата случка най-уплашена беше Пуха......... не съм виждала толкова страхлива котка. Всъщност буквално не съм я виждала, защото половин час след земетръса, никой не можеше да я открие. После сама дойде и като се мушна под чаршафите на Коки и не излезе докато сутринта не се събуди и той :955 :955 :955 :955 .

Фютенцееееееее, успех днес в работата! Дано всичко ви тръгне по вода!

Спирам сега с това, че днес много работа, много нещо, а и трябва да си ходя все пак.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Заключено