Ехо....... привет от оцелелите

. Ето ме жива, но за съжаление недоспала. Не съм се уплашила, но..... на подсъзнателно ниво очевидно нещата не са били така. Определено нямам страх от земетресения като се има предвид, че стражишкото го "посрещнахме" в асансьора, в който останахме около половин час просто защото токът спря

. Извади ни един комшия, който се връщаше за нещо в апартамента си и ни чу да викаме

. Та ...... не ме е страх, но не мога да кажа и че е приятно - още повече, когато си в блок и вероятността да се окажеш на първия етаж от титулярен за апартамента ти осми такъв не е симпатична

. Но се мина де. Усетих ясно трусовете в 4,30 и 5,15 часа по простата причина, че така и не успях да заспя. А не заспах, защото вестибуларът ми играеше лоши шегички - по всяко време ми даваше сигнали, че все нещо ме люшка

, а коремът ме заболя зверски....... Абе като цяло, ако отчитам някакъв проблем, то това е недоспиването!

. Телефонът звънна в 7 часа и така не съм му обърнала внимание, че се събудих пак в 7,34.....
Валче, знам че има хора, които много се плашат от земетресения - дано си се успокоила вече! Честно казано, поне на нашите географски ширини тези явления изключително рядко са каталиктични.
Цони, браво за стабилната нервна система :lol: :lol: :lol: ..... аз не можах да заспя и туйто.
Бубка, ама това земетресение да не сте го предизвикали вие с вашия празник?!

Още по-добре, че не сте го усетили - не е нещо, без което да не можеш да минеш. Знаеш ли като разглеждах сайта на вашето село, т.е. с инфото за вашето село, веднага си помислих - защо не си направите едно шефство с Черни Вит на Цони?!
Цветка, представям си галимацията у вас

..... багажи за всички деца, за теб, за мъжа ти..... необходимите интренет атрибути

. Обаче като се замисля, че ще сте си на село, на въздух и свобода и........ драго ми става. Винаги си представям моето село в такива моменти....... онова, което сега е превзето от цигани, но навремето беше страхотно. Колко много игри съм играла там - с кучетата, котките, по стария орех, на сайванта.....
Зори, то нито една комуникация не отпадна - всичко си имахме - нет, ТВ, телефони, ток, вода - топла и студена... и двете доволно кални като за странджански диви прасета

. Трябва да ти кажа, че от цялата случка най-уплашена беше Пуха......... не съм виждала толкова страхлива котка. Всъщност буквално не съм я виждала, защото половин час след земетръса, никой не можеше да я открие. После сама дойде и като се мушна под чаршафите на Коки и не излезе докато сутринта не се събуди и той

.
Фютенцееееееее, успех днес в работата! Дано всичко ви тръгне по вода!
Спирам сега с това, че днес много работа, много нещо, а и трябва да си ходя все пак.....