Цвети, не са за рязане, права си и по този повод и днес за една бройка да срежа съседния пръст

Ей опасна съм с ножовете тези дни

Дано спра до тук, че иначе ще стана съвсем на решето.

Не стига, че цялата съм наядена от комари и всякакви други гадинки, ами и пръстите ми са в превръзки
Радвам се, че шарката е отминала вече и че децата са по-добре. Аааа и хладилника добре е заработил, ха честито и дано да изкара по-дълго време.
На моят хладилник му рещих проблема с теча в цялата кухня като сложих парцал под него да събира водата

Добро решение намери и аз, няма що

Ама това е за сега. Хич няма да се ядосвам с нищо...ремонта пак се отлага, за сега за края на юли, пък да видим - и за това няма да се ядосвам. Преминах на друго ниво - без ядосвания за безсмислени неща, които така или иначе не зависят от мен...е силно се надявам, че това ще успея да го приложа във всеки един аспект, защото всичко минава и заминава, ама пусто, понякога е мноооогоооо трудно.
Бубе, много ми харесва умалителното Чача
Чева, не им се връзвай на лекарите, само стряскат хората. Ако ти падне много хемоглобина, може да пробваш със шуслеровите соли. Д-р Папазова, която ги препоръчва, казва, че има много добър ефект. Лично аз не съм я пробвала, но пък е естествен продукт. И аз гласувах за рисунката на Дара. Много мило и прочувствено, че се е сетила точно това да нарисува. Сладуранка малка. Дано да нямаш повече грижи до края на бременността.