Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
VIKI1023
Рицар на перото

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от VIKI1023 »

Ехо и аз съм тук и чета темата.Стана ми мъчно за Еми и отношенията с майка й.Еми,колкото и да ти е неприятно това,просто се опитай наистина да не обръщаш внимание на майка си.
Чери, в страхотни пози си заснела Коки и Бели,личи си че са се забавлявали.Аз вече чакам с нетърпение да си дойдат Вики и майка ми от Кърджали че много се затъжих за тях,чакам ги тази седмица.Иначе при нас нищо ново.Влизам,когато имам време да ви понагледам как сте.Пожелавам на всички ви приятна седмица и само положителни летни емоции. :940
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Много ви благодаря момичета! :1115

tita, ти от къде знаеш за школата? :1062
Посещаваме я от тази учебна година 2011/2012. Дариа не е пропускала ни веднъж. :954

Чери, полежах заради нисък хемоглобин, който в последствие с оказа, че не е
чак толкова нисък, само дето се изплаших и притесних. :mad:
Бебата ще е момиче, както и си очаквахме. :425
Сега мислим име и е трудно. :mrgreen:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
tita

Мнение от tita »

Cheva, лично се познавам с Ваня от много години :222 ( нали съм си казанлъченка и аз, нищо че отдавна не живея в този град). Сега следя развитието на школата й, пък и нейното, предимно онлайн ... и много се радвам на успехите й. :940 Много талантлив и ценен човек е, радвам се че Дариа вече има допир до нея и изкуството й. Това само ще разшири светогледа и усещането за красивото в света, без да вкарва възприятията на дъщеря ти в някакви приети рамки.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Марианче , :221 :221 :221 липсваха ми забавните ти постове :1062
Чери, баба шарка дет се вика и видяхме опашката вече :plezya se Деацата са добра.Напълнихме им басейна който си е голям хваща около 2 кубика вода и пада голяма веселба.Търсим сега да им купим и помпа, че само с таблетките за дезинфекция няма да стане.От време на време по някоя заблудена муха се поодавя мъничко и се посъбират боклуци.Хладилника явно се уплаши, че ще му теглим шута и си проработи сам след един ден почивка.Надявам се да ни изкара лятото пък и следващото :mrgreen: По снимкуте гледам, че добре сте си изкарали почивника :954 Да ти кажа под сурдинка....като прочетох, че правиш опити да не викаш на децата да ти кажа, че и аз правя такива....получава ми се, но си е баш трудно :1062 Просто си трябва повечко търпение.
Ели, пръстите не са за рязане, душко :222 Добре, че поне си доволна от почивката, а за другите работи наистина се надявам скоро време всичко да си дойде на мястото :940
Чева, дано и при теб с хемоглобина да се стабилизира положението.
Тита, ти от кой град беше :???:
Вики, мина ли изпита, че нещо май пак съм изпуснала?
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Чева,гласувах-от 3 имейла :221 Успех!И се радвам за момиченцето!Таткото сигурно искаше момче?
Чери,завидях- балканска прохлада и вода!Аааа, и студена бира :221 :221
Чача се събуди,после ще довършвам
:329 :329 :329 :922 :922
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Цвети, не са за рязане, права си и по този повод и днес за една бройка да срежа съседния пръст :955 :955 Ей опасна съм с ножовете тези дни :955 :955 Дано спра до тук, че иначе ще стана съвсем на решето. :1139 :1139 Не стига, че цялата съм наядена от комари и всякакви други гадинки, ами и пръстите ми са в превръзки :221 :221
Радвам се, че шарката е отминала вече и че децата са по-добре. Аааа и хладилника добре е заработил, ха честито и дано да изкара по-дълго време.
На моят хладилник му рещих проблема с теча в цялата кухня като сложих парцал под него да събира водата :1069 :1069 Добро решение намери и аз, няма що :plezya se :plezya se Ама това е за сега. Хич няма да се ядосвам с нищо...ремонта пак се отлага, за сега за края на юли, пък да видим - и за това няма да се ядосвам. Преминах на друго ниво - без ядосвания за безсмислени неща, които така или иначе не зависят от мен...е силно се надявам, че това ще успея да го приложа във всеки един аспект, защото всичко минава и заминава, ама пусто, понякога е мноооогоооо трудно.
Бубе, много ми харесва умалителното Чача :923
Чева, не им се връзвай на лекарите, само стряскат хората. Ако ти падне много хемоглобина, може да пробваш със шуслеровите соли. Д-р Папазова, която ги препоръчва, казва, че има много добър ефект. Лично аз не съм я пробвала, но пък е естествен продукт. И аз гласувах за рисунката на Дара. Много мило и прочувствено, че се е сетила точно това да нарисува. Сладуранка малка. Дано да нямаш повече грижи до края на бременността. :923
valrus

Мнение от valrus »

Здравейте,сладуркиии!!!! :922
Чери,кефите ме тотално вие,страшно сте си изкарали :922 Смях се самичка :221 на снимките.
Включвам се специално заради Чева,моят хемоглобин също беше нисък,а трябваше да се прави секцио,само със Шуслерови соли и някоя ампула желязо се оправи на 126от 100.Ето ти комбинация при бременност:Втората комбинация е за бременните в деветия месец. Тя се състои от соли номер 5, 3 и 2 – предпазва бъдещата мама от анемия, пази зъбите, косата, помага и при следродилна депресия.
Копирах ти го дословно.Аз също ги взимах и всичко си беше наред.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Днес при нас е дъждовно.Обичам в такова време да съм в леглото с книга в ръка, но дали някой ще ме остави да осъществя това :roll:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Еми, ха добър ден! То стана следобяд де, ама нищо :1062 :1062 . Виждам как хубаво си хортувате - Валчето се обади, Краси писа, Ели е тук, на Цвети й се опропасти четенето на книга заради форума :razz: :razz: ... И тук беше облачно сутринта, а и е валяло през нощта. Имаше някакви наченки да се разхлажда, ама всички приключи по обяд - пак е жега.

Днес да ви кажа ми е едно шантаво. Събудих се с шантаво настроение, с някаква неопределена тъга и продължава да е така. И преди да сте избързали, да ви кажа,че не се чувствам тъжна или нещо такова, а просто ми е..... отнесено. Снощи се срещнахме с Иво Иванов - повечето знаят кой е той, но за другите да кажа - авторът и на тази статия . Хм, в приятна компания времето винаги минава бързо... Отделно от това всеки иска да го пита нещо, да говори с него и ..... хаха аз все не успявам да.... се неговоря с него. Ще ми се да разбера що за душевност се крие в него. Ми все не успявам. Някой ден може би......

Прибрахме се в 12.30 и децата просто "умряха" по леглата - уморени от игра. :1062 :1062 Не знам дали ви казах, че Бели ми се разкашля миналата седмица, но тази нощ се прокашля само 2 пъти. Явно по-леко ще ги кара вече тези нейни кашлюкания.

Днес ми е последното й водене на тренировка в зала "Академика" - в четвъртък там й е състезанието/демонстрация и може да се каже, че лятото започва за нея :1062 .

Друго какво да ви кажа?! Не знам - ОСВЕН ДА ПИТАМ: ЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ ЛИ СЪБОТА ВЕЧЕРТА НА СРЕЩА?!? И АКО ДА, КОЙ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ОРГАНИЗАЦИЯТА ТОЗИ ПЪТ?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

cchery написа:ОСВЕН ДА ПИТАМ: ЩЕ СЕ СЪБИРАМЕ ЛИ СЪБОТА ВЕЧЕРТА НА СРЕЩА?!? И АКО ДА, КОЙ ЩЕ СЕ ЗАЕМЕ С ОРГАНИЗАЦИЯТА ТОЗИ ПЪТ?
Ами, хайде де! Аз се опитах и с изкушения кулинарни (вижте последния ми пост) да ви съблазня, ама......нъц, никой не ще!
Ако се навиете все пак, обадете се или пишете, аз ще гледам да взема билети.
Пак да припомня - 15 лв за възрастни, за деца до 14 години е безплатно. Това включва вечеря в ботаническата градина, тази на Паметника Левски, и джаз на живо.
tita

Мнение от tita »

Чери, и на мен днес ми беше много отнесено и някак се рееех в мислите си. Дори инструктора ми каза, че днес нещо не са ОК нещата, като че не съм аз. :-| Добре, че е спокоен човек, не вика и не ми се кара. Знам си аз, имам си дни в които не мога да се концентрирам и съм пълно ку-ку :plezya se
Сиренце бих дошла с радост, обаче пусто ... много е далеч таз София.

А като пожелание за свежа и прохладна вечер, ето едни "компотени фрешчета" от мен :1062

Изображение
Заключено