Май от много време не съм влизала, но имаше толкова много неща, които се завъртяха...Реших, че ще се включа тези дни с идеята да ви кажа някоя добра новина.
Този месец беше наситен с много емоции. Най-вече покрай опита, който направих този месец със замразените ми ембриончета. Тази манипулация не беше толкова трудна като ин витрото, но пак си е напрежение и чакане какво ще стане, дали ще се размразят, дали ще се хванат, дали всичко ще се развие. За съжаление обаче не е било писано да стане и този път. Малко ми е криво и ще трябва да си го изживея и да го преживея и да действам смело напред с надеждата, че следващия път ще е моят път.
От друга страна този един месец толкова много се забавлявах - ходихме до Елена (не знам дали ви бях писала), там изкарахме страхотно, следващия уикенд ходихме за 3 дена до Гърция на къмпинг и си изкарахме страхотно страхотно. После като се върнахме направихме трансфера и аз си стоях да си почивам 1 седмица вкъщи. През това време събирах и багаж, разглеждах уреди, кухни, плочки - изобщо много неща за ремонта, който ни предстои след 2 седмици. Трябва да се пакетираме и да се изнесем от вкъщи и е една малка лудница.

Обикаляме всеки ден по магазини като луди, но имаме още толкова много работа, че не е истина. Доволна съм, че с половинката сме си напаснали идеите за цветове и дизайн и няма да има караници и "биеници"

Та този един месец беше много вълнуващ за мен и беше много хубав и много забавен, въпреки отрицателния резултат.