Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от ellyto »

Здравейте мили момичета,
Май от много време не съм влизала, но имаше толкова много неща, които се завъртяха...Реших, че ще се включа тези дни с идеята да ви кажа някоя добра новина.
Този месец беше наситен с много емоции. Най-вече покрай опита, който направих този месец със замразените ми ембриончета. Тази манипулация не беше толкова трудна като ин витрото, но пак си е напрежение и чакане какво ще стане, дали ще се размразят, дали ще се хванат, дали всичко ще се развие. За съжаление обаче не е било писано да стане и този път. Малко ми е криво и ще трябва да си го изживея и да го преживея и да действам смело напред с надеждата, че следващия път ще е моят път.
От друга страна този един месец толкова много се забавлявах - ходихме до Елена (не знам дали ви бях писала), там изкарахме страхотно, следващия уикенд ходихме за 3 дена до Гърция на къмпинг и си изкарахме страхотно страхотно. После като се върнахме направихме трансфера и аз си стоях да си почивам 1 седмица вкъщи. През това време събирах и багаж, разглеждах уреди, кухни, плочки - изобщо много неща за ремонта, който ни предстои след 2 седмици. Трябва да се пакетираме и да се изнесем от вкъщи и е една малка лудница. :)
Обикаляме всеки ден по магазини като луди, но имаме още толкова много работа, че не е истина. Доволна съм, че с половинката сме си напаснали идеите за цветове и дизайн и няма да има караници и "биеници" :955 Разбира се това в кръга на шегата. Сигурна съм, че всичко ще мине и няма да вкарваме стрес и напрежение в цялата схема.
Та този един месец беше много вълнуващ за мен и беше много хубав и много забавен, въпреки отрицателния резултат.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Извинявам се за невъзможността да се "отчета" с достоен разказ за нашата почивка, но отдавна не бях се чувствала толкова антикомп настроена :???: :???: . Толкова добре ми беше на морето без ТВ и без Пс, че едва днес на работа се срещнах за дълго с неговото бръмчащо величество - Цифровата Електронно-Изчислителна Машина, наречена персонален компютър. :1062 :1062

Извинявам се на всички, чиито постове не съм прочела..... освен всичко друго, днес се случи и тази глупава хакерска атака с форума... не ми се коментира. Не че не сме очаквали, т.к. в интернет няма нищо сигурно, но когато се случи именно на "твоето дете" си е супергадничко....... че и болезнено :328 :328 . Момчил прави всичко възможно да отстрани и тези гадове и ще се справи.

Изкарахме си фантастично в Гърция - най-добрата ми почивка до този момент..... щом почти всички сутрини успявах да спя до 10 часа. И това при положение, че по пясъка на плажа растяха тръни, чиито бодилчета се забождаха при всяка моя стъпка, морето не беше съвсем чисто, т.е. дъното му - имаше камъчета, водорасли, морски тарТалежи :1062 :1062 , а един малоумен грък беше разположил кошерите си с пчели на около 500 метра от мястото, където се намираха нашите апартаменти и вярвайте ми..... толкова пчели и оси около откритите душове не бях виждала.... И въпреки нарязаното ми на подводен камък дясно ходило, набоденото ми на "стадо" морски тарТалежи ляво такова, ужиленото ми от оса стъпало и "набоцкания" от пчела среден пръст на лявата ми ръка..... многото червеникави "поздрави" от хищни гръцки комари :221 :221 , не бих заменила това място за никое друго досега! Пускам засега малко снимки с обяснения към тях - за другите ще се опитам утре да спиша един постинг в блога, но не обещавам!
IMG_0723.jpg
МОНОПЕТРО - така изглежда сградата, в която са разположени нашите апартаменти. Ние бяхме наели 3 апартамента на приземния етаж с врати и прозорци директно към морето!
(89.83 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0327.jpg
Изглед от нашия апартамент наляво към пейзажа
(111.85 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0328.jpg
Изглед надясно от нашия апартамент.
(107.86 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0928.jpg
Изглед от плажа към МОНОПЕТРО.....
(83.85 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0690.jpg
Скара-бира по български на гръцкия бряг.
(122.63 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0936.jpg
Волейбол на плажа........ защо не?!
(123.44 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0599.jpg
Красив залез.......
(93.42 KiB) Свалено 481 пъти
IMG_0716.jpg
Още един залез
(80.46 KiB) Свалено 481 пъти

Ели, много съжалявам и за този неуспешен опит...... силно се надявам и истински вярвам, че третият път е твоят път! :922 :922 :922 :922
Прикачени файлове
IMG_0690.jpg
Сградата на МОНОПЕТРО.
(122.63 KiB) Свалено 481 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа: освен всичко друго, днес се случи и тази глупава хакерска атака с форума... не ми се коментира. Не че не сме очаквали, т.к. в интернет няма нищо сигурно, но когато се случи именно на "твоето дете" си е супергадничко....... че и болезнено :328 :328 . Момчил прави всичко възможно да отстрани и тези гадове и ще се справи.
Не била повредата в моя текевизор , значи.
Не знам в какво се изразява това "хакване", освен, че не ме пуска да влезна през
хром-а, но през експлорера за сега успявам, пожелавам бързо и успешно справяне
с проблема! :922
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Cheva написа:
cchery написа: освен всичко друго, днес се случи и тази глупава хакерска атака с форума... не ми се коментира. Не че не сме очаквали, т.к. в интернет няма нищо сигурно, но когато се случи именно на "твоето дете" си е супергадничко....... че и болезнено :328 :328 . Момчил прави всичко възможно да отстрани и тези гадове и ще се справи.
Не била повредата в моя текевизор , значи.
Не знам в какво се изразява това "хакване", освен, че не ме пуска да влезна през
хром-а, но през експлорера за сега успявам, пожелавам бързо и успешно справяне
с проблема! :922
Ами Чева, то и аз не мога да ти го обясня много добре, но вкратце - човек, този път със сигурност е човек успява да достигне до програмния код на този форум! Това не е нещо извънземно, защото този форум е от т.нар. PHP-форуми, които са оупън сорс софтуер, т.е. софтуер, който се пише от ентусиасти и се публикува за свободна ширпотреба. За разлика от уиндоус, който е софтуер, предзанзачен за продажба... Има един определен кръг хора, които ги кефи да развалят кефа на другите :mad: и влизат в кода на сайтове, форуми и блогове и добавят свой собствен код - в нашия случай имаше добавени файлове, чиято цел беше при ползване на мецата да се зарежда един определен руски сайт. Т.е. кликаш върху каквото и да е в мецана и ти се зарежда руски сайт. Дали е с цел реклама на нещо в този сайт или пък самото зареждане на въпросния руски сайт вече ви е гарантирало вирус в харда, няма как да ви го кажем, т.к..... ние самите не заредихме сайта.

Момчил от снощи трие всичките въпросни файлове, които не са част от форума и лично на мен ми гарантира, че вече не "редиректват" към руския сайт. А щом той го гарантира на мен, то аз го гарантирам на вас. И въпреки това, ако забележите нещо, моля веднага ми пишете! По всяка вероятност тази събота и неделя ще спрем за малко форума, за да можем да ъпгрейдваме към следваща версия на PHP, която ще ни осигури подобрена безопастност.

Относно това, което говори Чева, ако ви се появи пак въпросното червено предупреждение, че форумът е опасен за ползване, то вижте къде да кликнете, за да продължите да форумствате:
metsababa.PNG
(44.47 KiB) Свалено 468 пъти
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Уау, взехме един гейм на поляците............... дано да вземем и другите два!!!!!!!!! :1099 :1099 :1099 :1099
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Взехме и втория гейм............. невероятно щастлива съм!

:1066 :1066 :1066 :1066 :1066 :1066

Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Аз пък вчера проспах мача :126
Полегнах с Чача да я кърмя ,а аз да гледам и........ :946 Много съм задобряла в следобедния сън откакто родих :1210 А на момчета :324
Чери, ей това ми е било най-кофти - след хубава почивка отново на работа :twisted: Пфууу,докато влезне в ритъм човек....Къде е това място с тарТалежи,пчели и подводни камъни? :221 Чакам постинга в блога :954
Елито, :922 Всяко зло за добро!И аз като Чери казвам-третият път да е успешен! Да бъде!!!! Бъди силна и гледай смело напред :940
В Гърция казваш на къмпинг-а къде? Защото наши приятели ходят в Керамоти и много го хвалят.Сега ще отиват с караваната си на къмпинг там, а догодина са се заканили да я слагат за целия сезон и ни канят и нас.На мен ми е голяма мечта(кемпер,къмпинг и 3 месеца на море :1210 ) и догодина живот и здраве ще идем. :954 :954 :954
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Ехо здравейте! Забравихте ли ме? Ох, от толкова време не съм писала че не знам от къде да започна! Ами първо да кажа, че вече съм супер спокойна в работата, започнах да свиквам да ставам все по бърза, и т.н. сработих се горе долу с екипа и съм добре. Ама не ми се пише за работата. След ужаса който изживях, просто да кажа че съм добре.
От другата седмица съм в отпуск. Ще ми се наложи да отида ден два три, но това ще бъде. Смятаме към средата на август да попътуваме, първо на гости в Асеновград, после на моренце.
И децата милите, тези два месеца хич не им беше драго в детската ама какво да се прави. От днес са във ваканция, та чак до средата на септември. Сутринта татко им ги закара за една седмица на село и няколко дни ще сме сами. Чудя се какво ли ще правим с него сами тук, като сега ни е за първи път да останем без деца :1062 :1062 :1062 със сигурност ще се позабавляваме.
Лека вечер за сега, ще прочета на зад какво сте писали за да не изоставам много.
ПОЗДРАВИ :923 :923 :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Емка не сме те забравили. Как сте момичета ? Аз работя о след два дни съм малко отпуска . ще ходим на Боровец в хотел Рила за 4 дни . Друго около мен няма. Лято :222 Работа и ежедневие ))). Хубав ден на всички ))) :954
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Еми, липсваш ни тук!
И да ти кажа честно, малко ти завиждам за усамотяването :222
Радвам се че сте добре. И хубава почивка ви пожелавам- заслужаваш я напълно след всичкия стрес. Един съвет от мен-избягвайте големите морски градове и курорти, ориентирайте се към някое малко селце до морето-все още има кътчета с дивна природа и чисто море (колкото и малко да останаха) :126 за разлика от големите плажове по курортите.

Ели- една огромна прегръдка от мен :922 ! Не губи вяра, всичко ще се нареди !

Черита, ми ти изведнъж много работна стана- докато се върна и се метна веднага да работиш! :1044 Нещо да не прихвана от гръцко? Ама то ако е така би трябвало да е в обратна посока,щото гърчолята не обичат много да си дават зор... :1044 Хм, притеснявам се за теб, изчезна като кремвирш в гларуска човка... :221
tita

Мнение от tita »

Здравейте. тази хакерска атака ме изтормози.не мога да вляза тук нито от вкъщи, нито от офиса. Пиша от телефона и е много трудно. Моля направете нещо.
Заключено