Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
олеся

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от олеся »

Мили момичета, бях се зарекла повече да не влизам в бърлогата, ама не издържах...
Тази хакерска атака така ми ХАКНА :128 компа, че го водих на доктор. Изприщих се от притеснение, защото не бях правила архив от м.февруари, а имах важни файлове, които като си представих, че ще загубя - направо ми прималяваше.
За сега не откривам липси или дефектирали файлчета, но настройките докато ги вкарам в час - ще се побъркам. А и като нищо не разбирам от компютри ... Въобще голяма беля. Явно съм влязла във вихъра точно в разгара и добре ме отнесе ...
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

олеся написа:Мили момичета, бях се зарекла повече да не влизам в бърлогата, ама не издържах...
Тази хакерска атака така ми ХАКНА :128 компа, че го водих на доктор. Изприщих се от притеснение, защото не бях правила архив от м.февруари, а имах важни файлове, които като си представих, че ще загубя - направо ми прималяваше.
За сега не откривам липси или дефектирали файлчета, но настройките докато ги вкарам в час - ще се побъркам. А и като нищо не разбирам от компютри ... Въобще голяма беля. Явно съм влязла във вихъра точно в разгара и добре ме отнесе ...
Оли, здравей. Бързам да ти поднеса персонални извинения за неприятностите, които си имала. Със сигурност сме взели и мерки против такива набези и ще се опитаме да ги ограничим, т.е. сведем до нула в бъдеще. Това включва и ъпгрейд, който подготвяме в момента и ще направим към края на август или септември!

Също така съм длъжна още нещо да ти напиша - най-вече от гледна точка на сигурността, а и да нямаш повече неприятни моменти със заразен компютър. Т.е. предполагам, че ти е бил заразен от вирус - ако искаш напиши по-подробно какво се е случило. Това, което исках да напиша е следното: по проблема с мецата работиха мъжа ми и моя колега от офиса. Според тях е възможно, ако компютърът ти е бил заразен с вирус, това да се дължи не на мецата. Като цяло те се обединиха около следното нещо - при нас хакерската атака се изразяваше в следното - всяко зареждане на форума, реално е зареждало и въпросният руски сайт, за който писах миналата седмица. Т.е. всеки един от нас, който е ползвал форума миналия понеделник следобяд, е бил реално /без да го подозира/ и на руския сайт. Аз лично съм прекарала поне 3 часа във форума тогава, което ще рече, че съм била същите часове и в руския сайт. Защо хакерите правят това? За да си гарантират определен брой импресии - това са кликвания/отваряния на техния сайт като всяко едно кликване им носи пари. Докато потребителят си мисли, че ползва даден сайт/форум/блог и клика върху него, той реално създава същия брой кликвания/импресии към другия сайт. В нашия случай руския сайт, към който се пренасочваше мецата. Няма как потребителя да разбере за това пренасочване, защото то става само с линкове, а не с "картинка". Т.е. човек си седи в мецата, клика, чете и пише в нея без да подозира, че реално е и на друг сайт.

С две думи Момчил и моят колега твърдят, че сме спомогнали на някой руски собственик на сайт да спечели пари. Не става въпрос за вирус. Служебният ми комп, този вкъщи, както и лаптопа ми, а също така на Момчил лаптопа и на колегата ми, които работиха по отстраняването на проблема нямат срив.

Пак повтарям, че няма как да съм сигурна, че всичко е било точно това, което написах - просто се опитвам да бъда полезна. И ако още някой е забелязал проблем, моля нека го съобщи, за да не се повтаря това с Оли!

Оли, още веднъж моля да ни извиниш! :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Само малко доп.инфо за вирусчето: Както влязох в Мецата и веднага ми се активира антивирусната програма. Изведнъж, както ми сигнализираше наличието на опасност, антивирусната просто изчезна и ми се появи друга непозната антивирусна, която уж сканира РС и ми съобщи, че имам 38 заразени файла и същевременно, ако искам да си защитя компа - да платя ... $, за да получа съответния софтуер.
Опитах се да активирам моята си антивирусна програма, за която всеки месец си плащам, но връзката ми с интернет бе прекъсната и всякакви опити за активирането й - също.
Моя "доктор" каза, че масово има оплаквания от тази атака, като целта е да си купиш този софтуер. Иначе вируса бил "благороден" и не унищожавал инфото по РС. Та това е - просто излишни главоболия.
Сега за 39 лв. си купих последната версия на "Нортон". Дано ме опази, и да ми е за урок - всеки месец да си правя архив.

Чери, не се притеснявай. И без това скоро смятах да му правя профилактика - така поне бях принудена да не отлагам :1062 . Сега остава да му почистят клавиатурата и съм като с нова машинка. И да се похваля - с нови програмки съм, с които по-добре лятото да свикна, когато имам по-малко работа. Кефя им се на новите възможности за дизайн на документите, което за моята работа е важно.
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Да превърнем дефекта в ефект :954 Май така се е получило при теб Олеся! По-важно че не си изгубила нищо от инфото,а щом сме в интернет атаки колкото щеш,дали ще са чрез мецата или нещо друго-застраховани няма."Всичко е добре,когато свършва добре" :222

Много жега бре мецанки!!!! Ад!!! И на всичкото отгоре Чача с Т тази сутрин :???: Вчера повърна 2 пъти през 10 мин,по съвет на педито я оставих гладна и накърмих след 40 мин и то малко и тя хайде пак :1052 Успокои се,поспа и после беше унила,но не повръща повече,сучеше често и по-малко и реших, че всичко е ок.Да ама не-тази сутрин Т 37,9 :roll: Реших,че ще се държа мъжки и Пандол няма да давам(бойно кръщение с Т :1062 )Дадох Дентокинд и само сукане през 30-40 мин. Сега е добре,играе,смее се.Какво беше това... :1044 Според мен са венците,дано не е вирус някакъв :roll:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bubalina написа:Да превърнем дефекта в ефект :954 Май така се е получило при теб Олеся! По-важно че не си изгубила нищо от инфото,а щом сме в интернет атаки колкото щеш,дали ще са чрез мецата или нещо друго-застраховани няма."Всичко е добре,когато свършва добре" :222

Много жега бре мецанки!!!! Ад!!! И на всичкото отгоре Чача с Т тази сутрин :???: Вчера повърна 2 пъти през 10 мин,по съвет на педито я оставих гладна и накърмих след 40 мин и то малко и тя хайде пак :1052 Успокои се,поспа и после беше унила,но не повръща повече,сучеше често и по-малко и реших, че всичко е ок.Да ама не-тази сутрин Т 37,9 :roll: Реших,че ще се държа мъжки и Пандол няма да давам(бойно кръщение с Т :1062 )Дадох Дентокинд и само сукане през 30-40 мин. Сега е добре,играе,смее се.Какво беше това... :1044 Според мен са венците,дано не е вирус някакъв :roll:
Добро утро, Бубе. Първо на тебе ще пиша, защото със сигурност ти е много криво в момента - баш такова "бойно кръщене" с малко бебе не е повод за радост.

Естествено няма как да знам какво я мъчи Чача, но е възможно да е от летните вируси - я с червено гърло, я ротавируса. Но този последния го изключвам /поне за себе си/, защото първото такова преболедуване няма как да завърши само с 2 повръщания :!: :!: :!: особено при бебе. При Бели се наложи да влезем за няколко часа в инфекциозно, за да й сложат система! Но тя връщаше и отгоре, и отдолу, т.е. имаше чудовищно разстройство. И това, когато беше на годинка и 10 месеца!!! Чела съм, че при малки бебета е още по-драматично! Само моля да не се плашиш - тези състояния бързо се овладяват, когато се намесят лекарите.

Според мен е възможно да ви почват "проблемите" със зъбките. Придружаващите състояния на бебето при никнене на зъби са толкова многообразни, че на педитата им е по-лесно да ги отричат, отколкото да се съгласят. При моите деца общото по време на никнене на зъбки беше мрънливостта! Оттам насетне Коки ги вадеше с много нервничане, разтроено стомахче и страшно много лиги. Бела..... достигна висоти в своите температурни състояния - 39,4 е най-високата Т при нея, вдигната от поникващ зъб. Липса на апетит, повръщане, неразположение - абсолютно са възможни при никненето!

Панадол - НЕ! НЕ! НЕ! :!: :!: Първо док отдавна ни е казал колко вреден е парацетамола. Съвсем наскоро прочетох и от друг автор за чернодробното отравяне с парацетамол. Така че - за спешни състояния - Нурофен! А за тежки, говоря за Т, която отива към 40 градуса - течен аналгин. На Бели съм й давала като бебче точно при никнене на зъбче - хем овладяваме високата Т, хем действа и противоболково. Това последното - че влияе на болката от никнещ зъб го установих и аз самата май месец, когато за 3 дена се дрогирах с хексалгин заради тъпия ми мъдрец. :1052 Иначе вариантите на док със сминдух и чай от малинови листа са най-доброто за вашата възраст. И разбира се, не почвай с противотемпературните преди Т да се е качила над 38,5 - 38,9! В момента имаш и друга алтернатива - сложи в един леген вода и го остави на слънце. Къпи Чача във вече затоплената вода през час-два докато се охлади - хем ще й е готино, че "плува" :961, хем ще сваляте Т. :954

Иначе от хомеопатията - хамомила вулгарис 9 СН и - подозирам, че тази статия е на док.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха, здравейте!

Оли, много благадоря за споделената инфо. Момчил вече прочете постинга ти, а когато се върне колегата ми от отпуска и на него ще го покажа. Хубаво е че имаме обратна връзка, за да знаем какво правим. Честно казано, когато "пускахме" мецана си мислех, че просто ще си направим едно място в нета, където ще си пишем и "виждаме"..... :1062 :1062 а се оказа, че да стопанисваш форум е......... да речем повече от това :221 :221 . Но не мога да отрека, че е предизвикателство и то какво?! :) :) :)

А пък като прочетох за новите ти програмки и се сещам, че дори когато инсталирах Уиндоус 7 се радвах като дете на благинките, които предлагаше..... да не говорим за програми, с които работя и които ще ми носят още повече комфорт и възможности! Да си ги ползваш с кеф! :) :)

Да ви се похваля какво правихме снощи! След като си тръгнах от работа, натоварих децата в колата и беж на един близък басейн - хем е извън София, хем е до Младост. Т на водата 28 градуса - поддържа се със слънчеви колектори! Брой посетители - 4-а възрастни и 2 деца! С нас станаха 5-а възрастни и 4 деца. Но след намесата на моите диваци........ басейнчето се опразни почти напълно :1062 :1062 . Децата играха на воля, плуваха на воля, скачаха на воля и ме оставиха и аз да си плувам и да се гмуркам. Адски готино ми беше! :) Бях взела и едно нещо, на което му викат "макарон" - ето това нещо зад гиричките:

[img]http://vsichkioferti.bg/thumb.php/crop/ ... C5wbmc=/95[/img]

И накрая се бяхме накачулили и тримата върху него и си играехме на водно конче...... чак не ми се тръгваше, ама се наложи ....... към 20,30 часа :D :D .

След което нещата леко се сговнясаха.... още в басейна усетих, а след него направо си ме заболя! Кой? :?: :?: Ами любимият ми недоникнал мъдрец :328 :328 :328 ...... ако ви кажа за 2 часа как се увеличи болката...... Боже, аман! Пийнах си ракийка, за да дезинфекцирам. Промих с кислородна вода и направих компрес със смрадлика. Обаче болката си остана.... И така както си лежа аз преди заспиване с компреса на зъба, Момчил се мъчи на дивана с компрес с лайка на окото, щото вчера му се възпали и поду страшно, на входната врата се звъни! :1160 Часът е след 23,30 часа и на дядо Коледа му е ранко да идва ....... е все са ме търсили по входни дела, ама по това време.... и ние двамата с Момчил като след битка - всеки нахлузил компрес върху някоя част от лицето си... На никой от нас не му се става, ама на вратата се звъни упорито. Аз се надигам по трепетлики и докуцуквам до източника на звъненето, а докуцуквам, защото все още имам мускулна треска в прасците от комбинираната гимнастика :1062 :1062 . Питам кой е и разбирам, че от другата страна на вратата стои сина на един комшия. Брех, бих се зарадвала на такова посещение и по това време на нощта :oops: :oops: , ама при други обстоятелства :1069 :1069 .... майтапя се! Пооблякох се криво-ляво и отварям и момчето ми казва,че на партера има водопад от отходни води..... :1052 :1052 :1052 ...... призля ми, а мозъкът ми успя да прати ударно 4-5 пакета адреналин към мъдреца ми, от който адреналин ако беше мъдрец на място, щеше да пробие венеца от раз!

Както и да е! Слизаме на партера с младежа и "изненадата ни е голяма"! Там от тавана се сипе една жълта вода с характерна миризма и няма никакво намерение да спира. Прибрах се в нас да се пооблека малко по не като за сън и почнах да да звъня по апартаментите от втория етаж на горе да търся къде тече?! На втория етаж не живее никой! На третия етаж няма никой! На четвъртия жената казва, че няма теч при нея.... и взех бавно да изстивам, щото ако при нея не тече, то сигурно проблемът е в долните апартаменти, където по това време на денонощието няма никой..... Въпреки това се качвам и по-нагоре по етажите - на петия етаж живее един човек, който е с Паркинсон - тропам и звъня на вратата и оттатък нея чувам само стонове и нечленоразделни звуци. И преди още да успея да се притесня, комшийката отдолу идва и паникьосано почва да обяснява как от абажура й тече вода...... Катеря още един етаж, за да видя дали на шестия тече - НЕ! На седмия също нямат проблем. Значи водата идва от апартамента на комшията с Паркинсон, който освен стоновете почна да хлопа по вратата с бастун!

Звъним на 112..... оттам помощ няма да видим докато не им осигурим достъп до въпросния апартамент, където мислим, че има човек в безпомощно състояние! Съветват ни да разбием вратата или да викнем денонощен ключар! Колко майни им теглих.... няма да пиша! В крайна сметка се оказаха прави, че първо трябва да се установи дали има истински проблем и тогава да пращат екипи, защото в случая.... комшията от петия етаж беше направил класическо наводнение - запушена кухненска чешма и забравена водата да тече от крановете! А той самият поради болестта си трудно се придвижва и не може почти да говори, затова стене....

Но за да е всичко на макс, докато разберем, че нещата са по-невинни от апокалиптичната картина в мозъка ми, викнах денонощен ключар и започнах да търся денонощна ВиК фирма..... щото на партера тече ли тече! От 112 ми звъняха 2 пъти да питат има ли промяна в състоянието на нещата и да пращат ли вече екипи. Докато ключарят се мъчи с бравата комшията все пак отвори........ и тогава разбрахме какво се е случило..... На жената под него й стана лошо като видя колко още вода има в неговия апартамент - вода, която ще се изтече при нея! Опита се нещо да ме организира да я попивам, но честно казано отказах! ..... Спеше ми се, болеше ме мъдреца, бях качила сигурно кръвно от притеснение какво ще правим...... и се спуснах към партера! Там със сина на комшията, който първи алармира за проблема /те живеят на партера/ и с майка му почнахме да мием общите части, защото миризмата беше нетърпима! Защо мирешеше въпреки, че наводнението е от чистия кран?! Защото водата е текла по ревизионната шахта и отмила от нея всички лайна на гълъби, сигурно има и умрели гълъби и изкара тази мръсотия в общите части. Та да бяхте ме видяли в 1 след полунощ - истинска Пепеляшка! :1206 :1206 Яхнала буквално една метла с дървена дръжка и мия стълбище - момчето налива вода с кофата, аз я изкарвам с метлата навън пред входа. Майката на момчето и Момчил ни наблюдават и лафят :221 :221 :221 .

След половин час миене и на стените, защото бяха целите жълти от мръсната вода, с Момчил се прибрахме ...... легнах си и установих, че...... болката в мъдреца всъщност......... НАМАЛЯВА!!! :1141 :1141 И накрая съвсем ме отпусна! Заспала съм и така до 8 часа тази сутрин......

Уф! :1208 :1208 :1208

Ми т`ва е! Сега ви оставям....... Дано да ви е топло на сърцата и хладно на тялото! :923

ellyto

Мнение от ellyto »

Ехооо здравейтеееее,

Черииии, леле какви преживявания си имала от едната крайност та в другата и то само за няколко часа. Герой си ти, щом се занимаваш и с входните проблеми....Аз не бих се наела на такова чудо...поне за нашия блок това си е истинско чудо да се занимаваш с идиоти.

Нямам почти никакво време тези дни, голяма лудница ми е. Събирам багаж, защото трябва да се изнесем от апартамента, разпродавам мебелите вкъщи и постоянно ми звъни телефона, отделно обикаляме разни магазини да гледаме за мебели, уреди, врати и т.н, отделно пренасяме багажи и демонтираме разни уреди вкъщи, срещаме се с разни архитекти за да обсъждаме, кое как да бъде вкъщи и да ни правят проекти...егати базика е, направо ми се стопиха лагерите. Доволна съм, че успяхме да съберем страшно много идеи и да ни направят проекти без да ни взимат пари. Вярно, че аз доста от нещата знам как искат да изглеждат и равих чертежи и разположения на кухненските шкафове и с това много улесних мебелистите. Едни чертежи правих, едни замервания вкъщи, едно чудо...направо мога да стана проектант :221 :221 Иска ми се да отида и на почивка и сега трябва да обмисля варианта как да почиваме 3 седмици (веднъж 4 дни и веднъж две седмици и половина) без отсъствието да повлияе на ремонтните дейности и без да утежни финансите. И без това сме в преразход на бюджета, който имаме за ремонта :221 :221 та за туй и почивката трябва да я наглася хем да ни е хубаво, хем да ни е евтино. Май май много искам, да видим как ще ми се получат сметките :1209 :1209
От понеделник почват ремонта вкъщи и съм щастлива, защото този ремонт го чакам вече 3 години. Та докато организираме разните му там първоначални неща, е доста голяма лудница, даже повече от очакваното. Добре, че имам възможност да отделям толкова много време, защото иначе честно казано не знам как щях да смогна с всичко.
В общи линии това са нещата покрай мен, вече сънувам шкафчета, мафчета и всякакви други подобни. Имам един огромен тефтер, още няколко екселски файли в гугъл докс, всеки с по 10 шиита с информация и записки и чертежи и снимки. Хем ми е забавно, хем ми е изтощително, хем съм щастлива, хем започвам да помрънквам повече, но какво да се прави. Ще стискаме зъби всичко да стане хубаво накрая.
Целувам ви и ще пиша по-подробно, когато имам повече свободно време.
Съжалявам, че не мога да отделя повече време да прочета и да напиша на всички по нещичко, но ще ме извините :923 :923 :923 :923 :923
олеся

Мнение от олеся »

Е, това са мнения...
Направо ме хваща срам с моята лаконичност :1062

Чери, супер гадно среднощно преживяване. А за мъдреца - защо не ходиш направо да го извадиш. Аз си извадих и 4, защото три от тях вървяха вътрешно и бутаха другите зъби, а четвъртия го извадих защото растеше навън към бузата.
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Ами... тук съм. Отивам назад да чета, по-късно ще намина пак, за да напиша нещо.
:954 :954 :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, момичета, много ме е яд заради Станка Златева..... и не защото остана втора, а защото тя самата се чувства много зле от това..... докато журналистката от БНТ й задаваше супер тъпия, нелеп и не на място въпрос "Какво научи от тази битка, какви изводи извади?" :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: - и това в момент, в който Станка е загубила титлата и не е оправдала очакванията на цяла България за злато, момичето просто каза "От мен нищо не става!"........... Не е честно! Тя е страхотна! И добър състезател, и скромен човек и борец - дори и буквално! Мисля, че обра негативите на всички провалили се наши спортисти дотук! Защото очаквахме златото от нея поради нищожното представяне на всички останали българи дотук в Олимпиадата!

Станке, ти си най-добрата! Горе главата!

Уф, малко ми поолекна.... Коки дори плака, когато Станка загуби.....

Нелка, радвам се да те "видя". Как карате лятото?!?

Ели, благородно ти завиждам за ремонта у вас! Честно казано цял живот съм живяла "на части". У дома в Горна се правеше ремонт само частично - я на стая, я на коридор и апартаментът никога не изглеждаше докрай завършен. Сега ме гони същата "съдба" и тук в София....... но този път е от чисто назландисване... мързи ме да правим ремонти, защото изисква време и усилия..... А колко по-лесно е да пътешестваш вместо това..... :954 :D И въпреки това днес имахме майстори вкъщи :lol: - оправяме си единствената останала терасата. Махнахме едно древно :mrgreen: остъкление с винкели, доизградихме парапета и стените, а до седмица ще поръчаме и сенник. От нас остава да боядисаме и да си опъна въжетата на новия простор, който е изнесен пред парапета на терасата... :954 Та днес като се прибрах от работа чистих из вкъщи.... че и в общите части на входа, където беше изцапано..... Но тераската е почти готова!

Ели, знаеш ли какво си мисля за вашето бебче?! Че просто ви чака да оправите дома му......... Не знам защо, но имам вътрешното усещане, че след като си направите ремонта, ти ще забременееш... :oops: :oops: . :922 :922 :922 :922 :922
олеся написа:А за мъдреца - защо не ходиш направо да го извадиш. Аз си извадих и 4, защото три от тях вървяха вътрешно и бутаха другите зъби, а четвъртия го извадих защото растеше навън към бузата.
Оли, днес реших точно това да направя - да реша генерално проблема с този мъдрец. Еми........ като не му е времето, няма да стане. Първо се оказа, че сезонът е силно отпускарски. Двама от много препоръчваните ми хирурзи печаха дупета нейде из морската шир. След което аз реших ,че отивам до стоматологичния факултет. И отидох! :!: Веднага ме ориентираха в кой кабинет "да си опитам" късмета и докторката каза да почакам десетина минутки и ще ме приеме. Десетината минутки имаха измерението на час, защото на стола вече седеше един младеж, на когото предстоеше вадене на мъдрец. Т.е. точно 60 минутки седях пред кабинета и слушах стоновете на момчето и опитите на докторката да му се кара, че не търпял на болка, че бил много неспокоен....... питаше го буквално "Кажи ми какво да правя като ти е толкова гаден зъба?"....... :shock: :shock: :shock: На няколко пъти си тръгвах, но си казвах, че съм дошла да реша проблема........ и останах докато ме прие. А ме прие за да ми каже, че зъбът ми имал много дълбок корен и ще трябвало и в коста да стърже, че било много топло за вадене на зъб, че била само за малко в кабинета и да ида на 20-и август. Опитах се да настоявам да го извади, но тя отказа. И май за по-добро. Сложи ми едно дренче с лекарство и ще се радвам да утрая до 20-и август, когато ще ида при д-р Калев и да си реша проблема. Засега не ме боли....... дано да се задържи така, защото утре имаме годишнина с Момчил и за събота и неделя сме си резервирали едно хотелче в Хисаря...... само двамата. :1062 :1062 :1062 Не тръгнахме добре двамата за тази годишнина, защото той е с възпаление на дясното око от понеделник и е като слепеца Колчо..... аз пък като зъбеца Анчо....... :221 :221 :221

Ами туй-то от мене. Успях да понапиша нещо за нашата почивка в Гърция - ако на някого му се чете, нека последва линка в подписа ми! :954 :954

Лека нощ!

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

[shadow]ТОРТА

[img]http://images.van444eto.multiply.com/im ... =294216945[/img]

ПАСТИ
[img]http://dariknews.bg/uploads/news_images ... 734536.jpg[/img]

ПЕТИФУРИ

[img]http://www.ni-kai.com/images/view/108/8 ... D0%B8.jpeg[/img]

ТАРТАЛЕТИ

[img]http://1.bp.blogspot.com/_IqXScHz1jOk/S ... 6711sn.jpg[/img]

КЕКС

[img]http://2.bp.blogspot.com/_YbrRucyTUT8/S ... %D1%8F.jpg[/img]

РУЛО[/shadow]

[img]http://www.gotvetesmen.com/forum/index. ... 8393;image[/img]

Черпя за 10-е ни години от женитбата с Момчил......... не бяха лоши! :1069 :1069

Заключено