Ха, здравейте!
Оли, много благадоря за споделената инфо. Момчил вече прочете постинга ти, а когато се върне колегата ми от отпуска и на него ще го покажа. Хубаво е че имаме обратна връзка, за да знаем какво правим. Честно казано, когато "пускахме" мецана си мислех, че просто ще си направим едно място в нета, където ще си пишем и "виждаме".....

а се оказа, че да стопанисваш форум е......... да речем повече от това

. Но не мога да отрека, че е предизвикателство и то какво?!
А пък като прочетох за новите ти програмки и се сещам, че дори когато инсталирах Уиндоус 7 се радвах като дете на благинките, които предлагаше..... да не говорим за програми, с които работя и които ще ми носят още повече комфорт и възможности! Да си ги ползваш с кеф!
Да ви се похваля какво правихме снощи! След като си тръгнах от работа, натоварих децата в колата и беж на един близък басейн - хем е извън София, хем е до Младост. Т на водата 28 градуса - поддържа се със слънчеви колектори! Брой посетители - 4-а възрастни и 2 деца! С нас станаха 5-а възрастни и 4 деца. Но след намесата на моите диваци........ басейнчето се опразни почти напълно

. Децата играха на воля, плуваха на воля, скачаха на воля и ме оставиха и аз да си плувам и да се гмуркам. Адски готино ми беше!

Бях взела и едно нещо, на което му викат "макарон" - ето това нещо зад гиричките:
http://vsichkioferti.bg/thumb.php/crop/ ... C5wbmc=/95[/img]
И накрая се бяхме накачулили и тримата върху него и си играехме на водно конче...... чак не ми се тръгваше, ама се наложи ....... към 20,30 часа

.
След което нещата леко се сговнясаха.... още в басейна усетих, а след него направо си ме заболя! Кой? :?: :?: Ами любимият ми недоникнал мъдрец

...... ако ви кажа за 2 часа как се увеличи болката...... Боже, аман! Пийнах си ракийка, за да дезинфекцирам. Промих с кислородна вода и направих компрес със смрадлика. Обаче болката си остана.... И така както си лежа аз преди заспиване с компреса на зъба, Момчил се мъчи на дивана с компрес с лайка на окото, щото вчера му се възпали и поду страшно,
на входната врата се звъни! 
Часът е след 23,30 часа и на дядо Коледа му е ранко да идва ....... е все са ме търсили по входни дела, ама по това време.... и ние двамата с Момчил като след битка - всеки нахлузил компрес върху някоя част от лицето си... На никой от нас не му се става, ама на вратата се звъни упорито. Аз се надигам по трепетлики и докуцуквам до източника на звъненето, а докуцуквам, защото все още имам мускулна треска в прасците от комбинираната гимнастика

. Питам кой е и разбирам, че от другата страна на вратата стои сина на един комшия. Брех, бих се зарадвала на такова посещение и по това време на нощта

, ама при други обстоятелства

.... майтапя се! Пооблякох се криво-ляво и отварям и момчето ми казва,че на партера има водопад от отходни води.....

...... призля ми, а мозъкът ми успя да прати ударно 4-5 пакета адреналин към мъдреца ми, от който адреналин ако беше мъдрец на място, щеше да пробие венеца от раз!
Както и да е! Слизаме на партера с младежа и "изненадата ни е голяма"! Там от тавана се сипе една жълта вода с характерна миризма и няма никакво намерение да спира. Прибрах се в нас да се пооблека малко по не като за сън и почнах да да звъня по апартаментите от втория етаж на горе да търся къде тече?! На втория етаж не живее никой! На третия етаж няма никой! На четвъртия жената казва, че няма теч при нея.... и взех бавно да изстивам, щото ако при нея не тече, то сигурно проблемът е в долните апартаменти, където по това време на денонощието няма никой..... Въпреки това се качвам и по-нагоре по етажите - на петия етаж живее един човек, който е с Паркинсон - тропам и звъня на вратата и оттатък нея чувам само стонове и нечленоразделни звуци. И преди още да успея да се притесня, комшийката отдолу идва и паникьосано почва да обяснява как от абажура й тече вода...... Катеря още един етаж, за да видя дали на шестия тече - НЕ! На седмия също нямат проблем. Значи водата идва от апартамента на комшията с Паркинсон, който освен стоновете почна да хлопа по вратата с бастун!
Звъним на 112..... оттам помощ няма да видим докато не им осигурим достъп до въпросния апартамент, където мислим, че има човек в безпомощно състояние! Съветват ни да разбием вратата или да викнем денонощен ключар! Колко майни им теглих.... няма да пиша! В крайна сметка се оказаха прави, че първо трябва да се установи дали има истински проблем и тогава да пращат екипи, защото в случая.... комшията от петия етаж беше направил класическо наводнение - запушена кухненска чешма и забравена водата да тече от крановете! А той самият поради болестта си трудно се придвижва и не може почти да говори, затова стене....
Но за да е всичко на макс, докато разберем, че нещата са по-невинни от апокалиптичната картина в мозъка ми, викнах денонощен ключар и започнах да търся денонощна ВиК фирма..... щото на партера тече ли тече! От 112 ми звъняха 2 пъти да питат има ли промяна в състоянието на нещата и да пращат ли вече екипи. Докато ключарят се мъчи с бравата комшията все пак отвори........ и тогава разбрахме какво се е случило..... На жената под него й стана лошо като видя колко още вода има в неговия апартамент - вода, която ще се изтече при нея! Опита се нещо да ме организира да я попивам, но честно казано отказах! ..... Спеше ми се, болеше ме мъдреца, бях качила сигурно кръвно от притеснение какво ще правим...... и се спуснах към партера! Там със сина на комшията, който първи алармира за проблема /те живеят на партера/ и с майка му почнахме да мием общите части, защото миризмата беше нетърпима! Защо мирешеше въпреки, че наводнението е от чистия кран?! Защото водата е текла по ревизионната шахта и отмила от нея всички лайна на гълъби, сигурно има и умрели гълъби и изкара тази мръсотия в общите части. Та да бяхте ме видяли в 1 след полунощ -
истинска Пепеляшка!

Яхнала буквално една метла с дървена дръжка и мия стълбище - момчето налива вода с кофата, аз я изкарвам с метлата навън пред входа. Майката на момчето и Момчил ни наблюдават и лафят

.
След половин час миене и на стените, защото бяха целите жълти от мръсната вода, с Момчил се прибрахме ...... легнах си и установих, че...... болката в мъдреца всъщност......... НАМАЛЯВА!!!

И накрая съвсем ме отпусна! Заспала съм и така до 8 часа тази сутрин......
Уф!
Ми т`ва е! Сега ви оставям....... Дано да ви е топло на сърцата и хладно на тялото!