Здравейте, мили мои приятелки! Ако някой все още ме помни, разбира се. Не съм се вясвала от доста време, но няма да се оправдавам защо. Важното е, че сега съм тук и вас ви има !
Цони, мила, много ти благодаря за информацията, сега всичко съм изчела, изпринтирах си някои неща и ще отида подготвена на "война" с милия ни директор във връзка със занималнята на Ивайла. Хубавото, което прочетох е, че може да се подаде молба за отписване от занималнята, ако я подадеш през текущия месец, от 1-во число на следващия месец детето е вече отписано.
Нямам думи да ви кажа колко съм възмутена. Такова чудо не съм виждала, хора. 34 парчета в една стая почти без никакви условия и до обяд вътре в това хубаво време, да се побъркаш направо

Да не говорим за отношението на преподавателката. А пък класната ни е толкова свястна, как можа такова чудо да ни се падне на занималнята, не знам. Но ще разправям после като видим какво ще стане.
Чери, много хубаво стихотворение. Радвам се, че все пак има и някои свестни неща, които учат в нашите училища.
Ели, дано не са верни тия неща, дето са те наплашили за здравето. А за клиниките в Турция съм чувала само хубави неща. Има една госпожа, която преподаваше тук в нашата градина и скоро трябва да роди близначета от там. Дано и ти скоро да ни зарадваш с хубави новини.
Цвети, успех в работата и в битката със зам-директора. После да кажеш как е минало, да знам и аз какво да очаквам.
Нелка, гледах ги аз още онзи ден снимките от Шабла във Фейса, страхотно е, че е имало и мисия. Красиво е.
Фют, успех на малкия ти ученик, радвам се, че приема добре нещата, дано да е здравичък
Краси, пожелавам същото и на Вики, дано всичко да е ОК и да сте здрави!
Декс, занималните не са задължителни, но училищата, които имат база и възможност са задължени да осигурят занимални. Ако не желаеш детето ти да посещава занималня, никой не може да те задължи.
Момичета приключвам засега, като има някакво развитие, ще пиша пак. Целувки, обичам ви