КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: КОЛЕДНА среща/тържество на мецанките от София

Мнение от cchery »

Peteto написа:Чери, да докладвам записах се в таблицата с участващите :1209
Видях аз :) , ама ме отнесоха задачките последните 2 дена и не можах нещо да коментирам. :923
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Ейй ме на :)
Писах в таблицата. Можете да прочетете повече инфо.
danid написа:Нека обсъдим и мястото - за мен мястото на Боби е най-добрия вариант, в случай обаче, че се съберем поне 15-20 човека. Боби беше казала, че може нещо около 10 лева като куверт да се споразумеем без напитките. Ако се включи Боби да каже къде е точно, но по мои спомени беше Цариградско шосе близо до Метро.
ТОва съм го писах вече, но... 10 лева е минимума за кухнята. Прави се индивидуално меню - по поръчка на клиента (сещайте се кой ще е :1053 ). Алкохола си е от нас - по-евтин вариант е. На мен няма да ми е проблем да скоча до метро да напазарувам. Колонки има. Така че ако наемем DJ няма да е проблем. Цена 150 лева на мен ми се вижда супер тунка. За моя рожден ден ми искаха 400 лева!!! Коледна украса самото заведение ще си има и няма смисъл да правим. И тоболите и благотворителните инициативи ми се виждат супер.
cchery написа:За подаръците: - предлагам сумата да е до 5 лева. Ще създадем таблица от вида, който ползваме сега за да уточним празненството. В тази таблица ще има общо 2 колони - първата ще са номера от 1 до бройката на хората, които ще идват. А във втората колона предлагам всеки да направи кратко описание на себе си, при това да е анонимно - прим. луда глава съм и обичам метъл :1062 . Така всяка от нас ще има номер и свое описание, което е хубаво хем да загатва кой стои зад него, хем да не е съвсем ясно :222 . Съответно ще направим едно онлайн теглене на номера - по този начин всяка от нас ще изтегли някакво номерче, ще иде в табличката за да прочете по описанието на какъв човек ще подарява подаръка и ще му избере нещо символично до 5 лв. Това е! Мъжете ще ни гледат докато си разменяме подаръците, а пък ние ще ги черпим по едно. :1062

Супер ми звучи - както винаги много креативна. 5 лева на подарък също е ок. Има токолва много варианти - бурканчета за подправки, свещи, красива чиния или чаша, цвете и всякакви джиджавки могат да се измислят от ИКЕЯ, Комо и т.н.
Хайде само 5 маНдами ли ще сме? Не че ще ни е зле. Нямам търпение. И веднага след това се заемаме с голямото пролетно-лятно събиране из страната.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Обаче преди това наживо трябва да обсъдим и двете срещи нали :221 - нещо за седмицата 5-10 Ноември да измислим?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Обаче преди това наживо трябва да обсъдим и двете срещи нали :221 - нещо за седмицата 5-10 Ноември да измислим?
Аз съм свободна през седмицата 5 - 10 ноември с изключение на 10-и де, когато си имам десетгодишен рожденик! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Предлагам 6-ти - вторник, защото в сяда 7-ми аз имам рожденник, в четвъртък съм в командировка, а пък в петък ще пътувам към вилата. Така че на мен ми е единствения възможен вариант. Аз предлагам пак при Фюти, но моля пишете детския кът има ли ограничения за възрастта на хлапетата, защото ми се иска да ги взема, но няма да мога само единя - трябва и двамата.
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз съм за който и ден да обявите за среща :) И където кажете разбира се, ще дойда :)
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Аз съм на курс тази и още две седмици до 20 часа, но след това ... що да не... една мецанска среща... :222
А за коледното предпочитам с мъж и дете да съм, така ми е комфортно :plezya se
Иии... да сме живи и здрави дотога де ... :1044
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз съм там и ще ми е много приятно
. Доколкото знам няма ограничения в детския кът . Дараго ми е ,че пак ще ви видя )))
:1216 :1216 :1216
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Аз ще звънна на Марчи. За съжаление моята командировка се мести в сряда, заради деня на будителите. Не знам дали ще мога да дойда. Май-по-вероятно не. АКо не е проблем да преместим събитието в четвъртък? Ако не ви е възможно ще ви кажа наздраве дистанционно.
Това да ми се премести командировката, докато имам среща с вас ми се случва за втори път. Много ме е яд!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

bobichan написа:Аз ще звънна на Марчи. За съжаление моята командировка се мести в сряда, заради деня на будителите. Не знам дали ще мога да дойда. Май-по-вероятно не. АКо не е проблем да преместим събитието в четвъртък? Ако не ви е възможно ще ви кажа наздраве дистанционно.
Това да ми се премести командировката, докато имам среща с вас ми се случва за втори път. Много ме е яд!

Бобинка, "Будителите" са другия четвъртък, 1-ноември, а срещата я гласим за 6 ноември, който се пада във вторник след седмицата на Деня на будителите. Така че виж дали ще се справиш все пак за 6-и ноември. Аз пък ще се обадя на Краси и на Хриско.

Кюлче, ти ще успееш ли за 6-и ноември?!

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Бобинка, "Будителите" са другия четвъртък, 1-ноември, а срещата я гласим за 6 ноември, който се пада във вторник след седмицата на Деня на будителите. Така че виж дали ще се справиш все пак за 6-и ноември. Аз пък ще се обадя на Краси и на Хриско.
Еееееееееееееее, нямам думи.............
Кажи ми мога ли да съм толкова зашморцана!!!!!!!!!
Питам и отговор не искам.......
Ами, ако не се наложи промяна в графика поради климатични условия (което ми се е случвало само веднъж, но никога не се знае) съм на линия :plezya se
Публикувай отговор