Ейй ме на
Писах в таблицата. Можете да прочетете повече инфо.
danid написа:Нека обсъдим и мястото - за мен мястото на Боби е най-добрия вариант, в случай обаче, че се съберем поне 15-20 човека. Боби беше казала, че може нещо около 10 лева като куверт да се споразумеем без напитките. Ако се включи Боби да каже къде е точно, но по мои спомени беше Цариградско шосе близо до Метро.
ТОва съм го писах вече, но... 10 лева е минимума за кухнята. Прави се индивидуално меню - по поръчка на клиента (сещайте се кой ще е

). Алкохола си е от нас - по-евтин вариант е. На мен няма да ми е проблем да скоча до метро да напазарувам. Колонки има. Така че ако наемем DJ няма да е проблем. Цена 150 лева на мен ми се вижда супер тунка. За моя рожден ден ми искаха 400 лева!!! Коледна украса самото заведение ще си има и няма смисъл да правим. И тоболите и благотворителните инициативи ми се виждат супер.
cchery написа:За подаръците: - предлагам сумата да е до 5 лева. Ще създадем таблица от вида, който ползваме сега за да уточним празненството. В тази таблица ще има общо 2 колони - първата ще са номера от 1 до бройката на хората, които ще идват. А във втората колона предлагам всеки да направи кратко описание на себе си, при това да е анонимно - прим. луда глава съм и обичам метъл

. Така всяка от нас ще има номер и свое описание, което е хубаво хем да загатва кой стои зад него, хем да не е съвсем ясно

. Съответно ще направим едно онлайн теглене на номера - по този начин всяка от нас ще изтегли някакво номерче, ще иде в табличката за да прочете по описанието на какъв човек ще подарява подаръка и ще му избере нещо символично до 5 лв. Това е! Мъжете ще ни гледат докато си разменяме подаръците, а пък ние ще ги черпим по едно.
Супер ми звучи - както винаги много креативна. 5 лева на подарък също е ок. Има токолва много варианти - бурканчета за подправки, свещи, красива чиния или чаша, цвете и всякакви джиджавки могат да се измислят от ИКЕЯ, Комо и т.н.
Хайде само 5 маНдами ли ще сме? Не че ще ни е зле. Нямам търпение. И веднага след това се заемаме с голямото пролетно-лятно събиране из страната.