Черитас, Черита, Чери - Черо, Мецанке, :1140cchery написа:... За петицата - знаех, видях му теста, на който са му я писали. В общи линии за 3 грешки има пет. Но за другите четворки той не успя да ми отговори върху какво са. Не знаел, а и като ги видял, не питал госпожата. Ядосах се. И се ядосах затова, че не се научи да пита и да разпитва и да получава информация. Защото да видя четворка в бележника му не е събитие - от началото на годината имаше още 2 такива оценки по изключителнитепредмети "Човекът и обществото" и "Човекът и природата". И те бяха на тестове, които прегледах и които са си баш за четворки, щото съм се смяла на глас с някои от неговите отговори. Пример - въпросът е от тест по "Човекът и обществото":
Ако чуете, че плаче малко бебе, вие:
И моят син беше оградил като вярно ............................... "Ще увеличите звука на телевизора, за да не чувате плача."
- Ще се опитате да го успокоите.
- Ще си запушите ушите.
- Ще увеличите звука на телевизора, за да не чувате плача.
![]()
![]()
![]()
![]()
Госпожата ..... първо се изплаши като ме видя - явно не й допада родител да говори с нея. Второ се оказа, че моят синковец отново не е в час, защото тези оценки били върху тестове, които са правели, а той не знаеше за тях! И я питам, къде са тези тестове. Тя ми казва в отговор, "Ами аз още в началото на годината съм им казала да си приготвят по 1 тетрадка за тестове, а Коко все още няма и ги прави на хвърчащи листове."![]()
Погледнах към Коко, ама после се обяснявахме за това с него. Продължавам да питам дали в такъв случай му е върнала на Коко хвърчащите листове и тя ме погледна с недоумение, погледна и Коко и каза, че не помни. След което аз питам Коки за същото, а той знаете ли какво ми отговори :1140 :1140 :1140 - "Аз не помня да съм правил такива тестове!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хора, казвам ви........ не може да е истина. Единият не помни дали е връщал тестовете, а другият не знае дали въобще ги е правил![]()
.
Аз седя и изглеждам по всякакъв друг начин, но не и умно.Госпожата обаче нямаше повече време за разговори, т.к. се оказа, че имала час. ...
Мога само да споделя, че Бела омете сладките на директора :lol: :lol: , той ми каза, че много харесвал Коки, защото го чул един път в коридора да коментира мач, който се играел в двора на съседното училище и понеже самият директор бил фен и съученик на Петър Василев - спортният коментатор от БНТ, та станали приятели с Коко![]()
![]()
. Толкова обрати имаше снощи вечерта, че сега ме напушва само на смях. ...

Коси е бил прав, и аз така ще отговоря, ако ме питат за бебето, слагам директно тапи в ушите да не го чувам, пък тогаз, ако ми дойде кефът, ще се опитам да го успокоя да не реве!

И двете ти деца са страшно симпатични и будни, Бела гладна няма да остане, а Коси още расте и поумнява, дай му още малко време да бъде просто дете, просто МОМЧЕ

А учителката... ами мързи я бе! Или пък не си изпипва работата! Или не й се бачка! Или каквото и да е, но не си я върши качествено. Намери начин наистина да поговорите, но не прави драми от такива малки неща. Споко! Всичко е наред и ще бъде още по-наред!