Честит Имен Ден на всички, които празнуват днес! Да са много здрави и щастливи и много усмихнати
този уикенд основното ми занимание бе да обикалям по магазините. Ходихме да гледаме за матрак, гледахме за лампи и други подобни домашни истории. Миналата седмица си поръчахме спалнята и гардероба и съм поставила срок началото на февруари да сме се нанесли в къщурката ни. Вече мина толкова много време, че все едно в ново жилище ще се местим. Определено ще ми е много хубаво, въпреки, че задълженията ми много ще се увеличат. Надявам се да се справя, ако ли не успея ще викам за помощ
Тази седмица ще ходим на ски и искренно се надявам скоро да ми минат подутите лимфни. Нещо много се проточиха нещата, но надявам се да приключат скоро и да си изкарам много хубав скиорски уикенд. Ще се учим да караме ски, ще е хубаво в планината и ще сме с приятна компания. Дано всичко е наред :lol:
Чери, всичко ще е наред не се притеснявай

Добър уикенд си изкарала с децата, представям си как са те побъркали и как си викала след тях, а сигурно те много са се забавлявали за твоя сметка. Деца, какво да ги правиш, освен да ги обичаш и да им се радваш

Каква е тая липса на Музев....а без тея....я бързо бързо да се завръща, щот иначе

аз толкова се радвам на твоите посотве, а ти пишеш рядко ли рядко.
Фютка, мани ги тея лекари, дет са готови за всяко нещо да дават АБ. Хубаво е, че ще го заведеш да го видят и ако те кажат, тогава ако има защо ще си сигурна, че не бъркаш, ако трябва да дадеш антибиотик. Радвам се, че работната ти нова година е минала добре и че персонала е доволен. Радвам се, защото това си е признание за теб и сигурно те гъделичка много приятно като чуеш такива приказки

Пожелавам ти и в ресторанта така да казват за теб и да те уважават повече от колкото миналата година!
Цвети, радвам се, че сте добре. Подсетих се от твоя пост за боровото масло и ще си капна, че още ме мъчи кашлицата.
Вале, защо и теб те е еналегнала тази депресия? Времето ли е такова?

Гледай да не се вкарваш в такива мисли и ако можеш да се разнообразяваш повече!
Деси, ти как си? Какво се случва покрай теб?
Елисче, не се притеснявай толкова, хапвай си от време на време нещата, които ти се хапват. Ограниченията до нищо хубаво не водят в крайна сметка, защото все в някакъв момент като се отпусне човек и става страшно. спазвай някакви правила, но от време на време се отпускай по мъничко.
Зори, дано всичко да влезне в норма и при теб по-бързо. Знаеш ли какво ми каза една моя приятелка - че болестите идват, защото постоянно се фокусираме върху тях и постоянно казваме как не сме здрави и това подхранва все по-задълбочени да стават проблемите ни. Това важи за мен с пълна сила, защото аз посотянно се опитвам да решавам някакъв проблем, и постоянно има нещо, което не е наред. И всичко е в главите ни. Трябва по някакъв начин да се справим вътрешно с болестите и те сами ще изчезнат без лекарства. Не знам как това трябва да стане, но трябва да се опитам да го направя. Дано и при теб нещата скоро се успокоят и се завърнеш с пълна сила тук в добро разположение на духа и весела.
Много хубава вечер ви пожелавам!