И това е нещо, ЦониСиренце написа:Единствената полза е за мен, че осъзнах каква глупост направих и че никога повече няма да я повторя.

Никак не е малко да виждаш "хубавото" в "лошото"

И това е нещо, ЦониСиренце написа:Единствената полза е за мен, че осъзнах каква глупост направих и че никога повече няма да я повторя.
Елисче, сещам се за 3 неща - първо и аз като Дани - Еуфорбиум на спрей. После за бистра хрема - Алиум цепа 9 СН - дава се по схемата на монопрепаратите - 3 пъти по 5 зрънца, или пък във водата за деня - 10 зрънца. И ако имаш масло от чаено дърво - много е успешно именно при начална хрема - маже се начесто в нослето - през 2-3 часа.ellis_stoyanova написа:Добро утро,момичета!бях решила да не пиша,поне докато отмине лошото ми настроение,но отново имам нужда от помощ,Анджи от вчера е със силна хрема,бистра,но не стичаща се,а някак се задържа в носа,когато я накарам да духне нослето,тогава излизат секретите,кой моно препарат е за този вид хрема,давам Коризалия,сетих се Калиум бихромикум,но не помня за каква хрема беше,мисля,че е вирус и направо съм отчаяна,защото и нас ще ни хване,а преди 5 дни Ивето беше на ваксина,умирам от страх,направо ми писна да ми се случват такива гадости,съжалявам че все ви занимавам,но тук сте ми като упора
, то истината е някъде по средата - поне на децата можем да вярваме, нали така!Сиренце написа:.... а децата останаха с усещането, че те са ме провалили.