Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от Ver »

Сиренце написа:Единствената полза е за мен, че осъзнах каква глупост направих и че никога повече няма да я повторя.
И това е нещо, Цони :)
Никак не е малко да виждаш "хубавото" в "лошото" :923
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Какво да кажа ,чудя се ! Май съм в особенно настроение . Покрай декември много ми се излизаше. Имах флирт и това ме разбуди може би от сивото ежедневие . Сега обаче някак тръпката изчезна ,моя приятел от Франция също. Живота продължава да тече без силните тръпки и разсъждавам нормално или по- скоро трезво . Сега ми се стои у дома ! Искам да съм с КИки и Юлий.Оказва се обаче ,че заради парите ( заплатата) съм все на работа ,и гледайки снимки на Юлката като бебе,установявам колко малко време имам за него . А той е най -голямата радост . Боли ме корем и се чувствам застояла. Физически зимата леко ме сковава - нямя тичане ,няма движение . Има напълняване .Това не ми допада . Едно недоволство от самата мен . Ще мине, знам ! Ей това исках в кратко да ви споделя .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Сиренце, прочетох те и честно казано, се успокоих :922 Виждам колко много значи работата ти за теб, постиженията ти, децата, учениците ти, браво, голямо БРАВО от мен :326 Ех, да имаше повече УЧИТЕЛИ като ТЕБ, щяхме в България да сме много добре :524

Фюти, така ни се отразява зимата, пълнеем, ами бозайници сме си, нищо, че сме висши примати, хахаха, дебелеем. Но с идването на пролетта сама ще видиш, че отново ще има динамика, тичане и отслабване от само себе си :329 Не се филмирай повече, всичко е ОК при теб!

Момичета, колко хубаво си хортуваме в тази темичка, колко е уютно тука :922
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,момичета!бях решила да не пиша,поне докато отмине лошото ми настроение,но отново имам нужда от помощ,Анджи от вчера е със силна хрема,бистра,но не стичаща се,а някак се задържа в носа,когато я накарам да духне нослето,тогава излизат секретите,кой моно препарат е за този вид хрема,давам Коризалия,сетих се Калиум бихромикум,но не помня за каква хрема беше,мисля,че е вирус и направо съм отчаяна,защото и нас ще ни хване,а преди 5 дни Ивето беше на ваксина,умирам от страх,направо ми писна да ми се случват такива гадости,съжалявам че все ви занимавам,но тук сте ми като упора
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
danid
Философска система

Мнение от danid »

Елис, Аз в такива случаи раздавам ударно ехинацея на всички в къщи. Също съм доста доволна от Енгистол в началото на заболяване и шпрей Еуфорбиум, който слагам основно на малкия и с хрема или без хрема профилактично като е на детска този сезон.

Можеш да почистваш и очичките със сребърна, както е при тръгване на детска градина. Сина ми си беше в къщи 2 седмици и сега вечер му почиствам очите след детска.

Стискам палци да се тревожиш напразно и другите да устискате. Пожелавам същото на цялата дружина тук.

Фют :922 :922 :922

Сиренце, наистина се прекланям пред учители като теб, не са много особено в София. За съжаление безплатното ни образование и здравеопазване се превърнаха в бизнес...

Усмихнат ден на всички
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мерси Дани
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Добро утро,момичета!бях решила да не пиша,поне докато отмине лошото ми настроение,но отново имам нужда от помощ,Анджи от вчера е със силна хрема,бистра,но не стичаща се,а някак се задържа в носа,когато я накарам да духне нослето,тогава излизат секретите,кой моно препарат е за този вид хрема,давам Коризалия,сетих се Калиум бихромикум,но не помня за каква хрема беше,мисля,че е вирус и направо съм отчаяна,защото и нас ще ни хване,а преди 5 дни Ивето беше на ваксина,умирам от страх,направо ми писна да ми се случват такива гадости,съжалявам че все ви занимавам,но тук сте ми като упора
Елисче, сещам се за 3 неща - първо и аз като Дани - Еуфорбиум на спрей. После за бистра хрема - Алиум цепа 9 СН - дава се по схемата на монопрепаратите - 3 пъти по 5 зрънца, или пък във водата за деня - 10 зрънца. И ако имаш масло от чаено дърво - много е успешно именно при начална хрема - маже се начесто в нослето - през 2-3 часа.

И недей да си внушаваш, че видиш ли ей сега всички ще се разболеете. Да, Ивето е била на ваксина и сигурно имунитет й малко е паднал, но това не означава, че е податлива именно на вируса на кака си. Недей така ..... ако от днес мислиш онова, което ще се случи утре, и то дори и в другиден не е факт, няма ли да си помислиш,че си изгубила общо 3 дена от живота си?! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Цони, какво да ти кажа?! Сигурна съм, че урокът ти се е получил! Ти си прекалено самокритична - както сама за себе си, така и като "кадър" на/за нашата образователна система. Ако всеки един човек в областта на образованието беше воден от самокритика, сега щяхме да те поздравяваме за хубавия урок, защото ти самата щеше да си го оцениш така! Обективността е кът навсякъде. И ако децата ти казват, че
Сиренце написа:.... а децата останаха с усещането, че те са ме провалили.
, то истината е някъде по средата - поне на децата можем да вярваме, нали така! :922 :922 Не мога да дам оценка на урока ти от разстояние, но мога да "видя" за пореден път стойностния човек иииииииии...... това ще ми остане от този твой постинг!

Фютенце, някаква нова енергия не те ли е посетила?! :1062 :1062 Десита да не чете! :1046 :1046 :1046
Какво да ти кажа...... просто така са нещата и в природата - баланс му е цаката! Надявам се това да звучи повече лаконично, отколкото тъпо :1062 , но днес ми е ден!

Сега трябва най-сетне да се замисля какво ще ям по режима, който сама си натресох. :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Hi хи ,Чери не усещам никаква енвргия.Днес в службата съм притеснена.Шефа се оглежда много в персонала. Няма работа и оборота падна. Дано да се засили тези дни ,че става тягостно
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Аз започнах веднага капките с клеева,Коризалия,Алиум цепа,впръсквам и Еуфораиум,а знаете ли колд балсамчето на Хималая дали има възрастова граница,пише че в него има евкалипт и мента,ако мажа по мъничко не вярвам да навреди...Чери,права си за мисленето и загубата на време,тъй като нещата така или иначе се случват когато трябва,но просто понякога нещата ти се струпват едно след друго и докато изплуваш над водата,отново те натиснат,а аз нямам сила вече да изплуввам сама,на моменти се чувствам сама в целия свят,огромна празнина ме изпълва в тези моменти,всеки ти казва"ще се справиш,...и това ще мине....ние как сме се справяли....и ние сме гледали деца....и т.н..,и т.н....а аз искам само някой да ме изслуша и да си поплача на нечие рамо,без още преди да ми се насълзят очите да ми казват колко съм силна....незнам дали ме разбирате,може би си мислите,че съм супер депресивен човек и само се оплаквам,НО истината е,че само тук успявам да изразя цялата си емоция,да се оплача и Да БЪДА РАЗБРАНА!затова ви казвам,че се чувствам сама...пише ми се,а усещам,че пиша едни и същи неща и немога да намеря начин да изразя това,което чувствим,затова спира и когато/ако мога ще продължа

Епиктет
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Здравейте момичета, поздравявам ви, липсвате ми много надявам се да сте добре всички :922 :922 :922
Заключено