Брей значи, само аз го нямам този камък!

Но ще го проимам - ей го на лятото идва!
Ха здравейте. Минавам да ви напиша колко съм тъжна от вчера заради оставката на правителството и заради злоупотребата за пореден път с трагедията на една голяма част от българите.... вчера написах нещо от сорта, че не токът ни е скъп, а ЖИВОТЪТ! И продължавам да го мисля..... За съжаление много хора си мислят, че с намаление на цената на тока, ще си оправят живота..... Уви.... Хубавото е че се чуват все по-сериозни искания на протестиращите, едно от които е 50% участие на гражданите в управлението - това бих подкрепила! За съжаление само и единствено емоционално, т.к. няма представа чисто юридически как би се случило и още по-зле - обективно-исторически това възможно ли е!!! Партиите - също не са решение и сме в патова ситуация!
Другото, с което искам да се похваля е, че вчера бяхме на зъболекар - аз и децата. Отчасти профилактично, отчасти задължително. Задължително, защото на Бели й изби миналата седмица първото постоянно зъбче - десен долен резец, а млечното хич даже не искаше и да чуе за падане - държеше се по-здраво отколкото Станишев за БСП.

Та вчера й извадиха млечното и отворихме път на постоянното. Да си похваля детето - когато й поставяха упойката (а упойка имаше, т.к. зъбчето беше с корен - както писах то въобще не се клатеше), нея видимо я болеше, ноооооо стиснала здраво двете малки юмручета, с които се подпираше на стола, тя само поприсви крачетата си в колената и гък не каза

. Ваденето, естествено не го усети. Млечното зъбче излезе здраво-здравеничко и цяло и нощес феята на зъбките го подмени с 5 лв. :lol:
Оттам насетне направихме профилактични прегледи на нея и на Коси и за моя огромна радост - НЯМАТ развалени зъбки!!! На Коки силантите не са мръднали и все така пазят шестите му зъбки. Другият месец ще сложим силанти и на горните шести зъбки на Бели, а когато и долните се покажат, ще направим и тях.
И докато всичко това, което се случваше с децата, радваше душата ми, сърцето ми тръпнеше в предчуствие, че техният перфектен зъбен статус е за сметка на моя

........ Ееееее, да ви кажа нещо със сигурност - от кака ви Анка врачка
НЕ СТАВА! Нямам нито един кариес, разядена пломба, зъб за умъртвяване и мъдрец за вадене

. От последните имам 2, но засега мястото им е в устата ми, т.к. не са болни

. Изчистих зъбния камък иииии се чувствах много, много добре вчера следобеда!