Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Свобода на словото
Заключено
ellyto

Re: Навън е бяла зима, но в хралупата ни всичко има

Мнение от ellyto »

Чери, гледам коментарите за писаното в блога ти, та реших и аз да се включа да видя какво си писала. Определено ти се отдава да разказваш, но не просто да разказваш, но да го правиш увлекателно. Определено след прочетенето никога не бих отишла в този хотел и ще знам да посъветвам и моите близки да не го правят.
Съжалявам, че си имала такива преживявания, много долно, много подло и много скапано да отидеш някъде, да дадеш една шапка с пари (защото в Хисаря не е евтино да отидеш на СПА) и накрая да няма нито едно нещо за което да се хванеш, за да кажеш че преживяването и изкарването ти е било хубаво. За съжаление много от хотелите са на това дередже. Жалко е. Цената, която трябва д аплатиш не отговаря на качеството. Да се чудиш тогава, как тези хотели са пълни?!?!?! Винаги се питам на какво разчитат по дяволите???
В Хисаря съм ходила само в хотел Хисар и съм изкарвала хубаво, въпреки че е безумно скъпа нощувката. Когато стане въпрос да отидем на СПА някъде, винаги трябва да се проучва предварително и да знаеш, че отизивите за този хотел са добри, иначе не тръгвам.
Дано следващата ти почивка без децата (но дори и с тях) бъде прекрасна, изпълнена само с положителни емоции!!!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

tita написа::955 Чериии .. не съм се смяла така скоро. То не е за смях, ама стила ти на разказ за спа-уикенда в х-л Аугуста просто няма как да не го предизвика. Смятам да споделя тук-там постинга в блога ти. :524
Тити, давай смело с разпространението на печата :221 :221 ..... смешно си е определено. Да, нашият уикенд не беше от най-прекрасните СПА-та, на които съм попадала, но пък.... си беше НАШ уикенд! Така че всичко е наред! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Това да се чува, че е бил ВАШИЯТ си уикенд, майната му на другото, Черита! :923
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

ellyto написа:Нели, благодаря за съвета. Може ли да се пият без да се разтварят в бутилка, защото почти съм сигурна, че няма да се сеща да ги пие по този начин или няма да спазва часовете?
Иначе водещото е кихането и запушения нос, очите май не му сълзят много, просто стават червени.
Ели, може и да се слагат под езика, но тогава трябва от всяко поне по 2 пъти на ден, ако не и по три пъти и си мислех, че ще стане много на често все да има да взема по нещо. :954
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:955 :955 :955
:328 :328 :328
Дааааа, Чери, за всичко в този хотел ДА - така е! Преди пет години и ние бяхме за три дни там, защото нямаше места в "Хисар" ... Бяха почивни дни около 3 март и с едно приятелско семейство решихме да ги прекараме в Хисаря. Ние отидохме един ден по-рано, преди голямото преселение, настаняването мина нормално, в басейните беше спокойно, верно малко студеничко и отгоре на всичко капеше конденз от тавана .... Но на другия ден, когато хотела се напълни ... супата в тъй нареченото джакузи и в тъй наречения детски басейн беше ... нямам думи. На закуска в ресторанта беше едно стълпотворение ... за кафе, за хляб, за всичко, блъсканица, абе знаете за какво говоря. През нощите вятъра така виеше в дограмата, каква беше тази дограма незнам, Венци дори поправяше нещо, за да можем да си светнем в банята :1062. Халатите наистина се плащаха по 5лв, ако искаш да ползваш такъв. И тогава всъщност си обещахме, че няма да ходим по празници на такива места, то се изсипва целия народ там и е страшно, никаква почивка, ядове само. "Хисар" май е с една звезда повече от "Аугуста", там повече ни харесваше, по-уютно е някак си. Но и там има какво да се желае, за тези пари, които взимат. Имах "много приятно" изживяване в банята ... във ваната, къпейки се спокойно и обръщайки се към завесата една огромна хлебарка воайрстваше необезпокоявана ... дори след моя писък ... :1140 сега се смея, но тогава ... А едни симпатични мравчици си бяха направили пътечка между банята и спалнята зад едно шкафче ... всичко е документирано... Е, може ли 5-звезден хотел без такива екстри?!? :221
Да сменя посоката рязко, нали дар словото не ми е от силните неща ... ellyto, благодаря за споделеното за рол он-а :940 върши чудеса наистина
Я кажете, знаещите - може ли да се дава клеева тинктура и ехинацея /капки, без алкохол/ едновременно, в смисъл сутрин едното, на обед другото :?: Вече се чудя как да имуностимулирам малкия :1044
Прегръщам ви всички мецанки и меченца :922
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Ql4e ZLAto написа:... може ли да се дава клеева тинктура и ехинацея /капки, без алкохол/ едновременно, в смисъл сутрин едното, на обед другото :?:
Може разбира се :)
ellyto

Мнение от ellyto »

Кюлче, аз също мисля, че може да ги даваш.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Кюлче, аз също мисля, че може да ги даваш.
Кюлче, няма проблем да ги редуваш по този начин. Дори можеш с пауза от половин час да ги дадеш едно след друго.

Що се отнася до Аугуста, и ти, и Декс, и аз разказахме едно и също..... наистина съм пропуснала конденза от тавана, а си беше материал за цял нов абзац, защото това не бяха капки, мии капчУща... падащи от голяма височина и а си отворил уста да поемеш дъх, а си изпил нечие ДНК :221 :221 :221 . Тъпа история...... но нищо де. Иначе аз обожавам СПА-частта на х-л "Хисаря", но последният път, който бяхме там беше препълнен хотела, дотолкова, че имаше поне 7-8 деца с пояси в горещия басейн, който е долу при сауната и парната баня. Няма да мърморя за липсата на тишина, спокойствие и място в басейна, макар, че когато бяхме там с Коки и Бели се съобразихме с това и си тръгнахме само след половин час. Има нещо много важно - в тази вода възрастен не бива да остава повече от 20 минути :!: :!: :!: ! А децата се киснеха поне час....... и никаква реакция от страна на родителите.....

Не знам дали ви се похвалих, че събота ще ходим на бенефисния спектакъл-представление на Данчо Йовчев Арена Армеец - адски много се вълнувам. Взели сме си много хубави места и си мечтая за срещата с този голям българин! Данчо, Стенли, Ицо Стоичков, Станка Златева .... наистина много малко са спортистите ни, които мога да обединя с една дума - ИСТИНСКИ.... Е, чакам си съботата.

Нещо интересно от вчера - госпожата на Бели е водила предучилищната им група на посещение в час на клас от началния курс. И този клас е бил...... класът на Коки :954 :954 :954 . Бели, естествено, без грам притеснение е седнала между батко си и един негов съученик. Изискала им е всички моливи и е рисувала нещо си.... Другите деца са били по-ошашавени, но нали Бела си знае всичко...... и най-вече бъдещата класна! :) :) И случайно или не тази сутрин майка ми се обажда...... за много неща :955 , но не и на последно място, за да ми предаде поздрави от моята първа класна ръководителка - другарката Иванка Стефанова, жената с черни като абанос коси, стоящи на букли, правия нос и двете дълбоки кафеви очи - първият и единствен образ на българския учител, останал с мен завинаги от онези заветни 6 годинки, на които тръгнах в първи клас...... много се развълнувах......
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

http://forum.metsababa.net/viewtopic.ph ... 156#p31156" onclick="window.open(this.href);return false;

Момичета, нали не сте пропуснали да заявите участие в срещата?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Добро утро,момичета!Ели,вече и аз се сдобих с "камъка"против изпотяване,не съм го пробвала още,свекър ми го донесе току що,но мама свеки и тя си взе и каза че е чудесен!Благодаря ти,че го сподели с нас!При нас е вече майка ми,в събота си пътуваме до Горна,а днес трябва да си свърша някои неща и съм готова!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Брей значи, само аз го нямам този камък! :1062 :1062 Но ще го проимам - ей го на лятото идва!

Ха здравейте. Минавам да ви напиша колко съм тъжна от вчера заради оставката на правителството и заради злоупотребата за пореден път с трагедията на една голяма част от българите.... вчера написах нещо от сорта, че не токът ни е скъп, а ЖИВОТЪТ! И продължавам да го мисля..... За съжаление много хора си мислят, че с намаление на цената на тока, ще си оправят живота..... Уви.... Хубавото е че се чуват все по-сериозни искания на протестиращите, едно от които е 50% участие на гражданите в управлението - това бих подкрепила! За съжаление само и единствено емоционално, т.к. няма представа чисто юридически как би се случило и още по-зле - обективно-исторически това възможно ли е!!! Партиите - също не са решение и сме в патова ситуация!

Другото, с което искам да се похваля е, че вчера бяхме на зъболекар - аз и децата. Отчасти профилактично, отчасти задължително. Задължително, защото на Бели й изби миналата седмица първото постоянно зъбче - десен долен резец, а млечното хич даже не искаше и да чуе за падане - държеше се по-здраво отколкото Станишев за БСП. :1062 Та вчера й извадиха млечното и отворихме път на постоянното. Да си похваля детето - когато й поставяха упойката (а упойка имаше, т.к. зъбчето беше с корен - както писах то въобще не се клатеше), нея видимо я болеше, ноооооо стиснала здраво двете малки юмручета, с които се подпираше на стола, тя само поприсви крачетата си в колената и гък не каза :326 . Ваденето, естествено не го усети. Млечното зъбче излезе здраво-здравеничко и цяло и нощес феята на зъбките го подмени с 5 лв. :lol:

Оттам насетне направихме профилактични прегледи на нея и на Коси и за моя огромна радост - НЯМАТ развалени зъбки!!! На Коки силантите не са мръднали и все така пазят шестите му зъбки. Другият месец ще сложим силанти и на горните шести зъбки на Бели, а когато и долните се покажат, ще направим и тях.

И докато всичко това, което се случваше с децата, радваше душата ми, сърцето ми тръпнеше в предчуствие, че техният перфектен зъбен статус е за сметка на моя :1069 :1069 ........ Ееееее, да ви кажа нещо със сигурност - от кака ви Анка врачка НЕ СТАВА! Нямам нито един кариес, разядена пломба, зъб за умъртвяване и мъдрец за вадене :221 :221 . От последните имам 2, но засега мястото им е в устата ми, т.к. не са болни :954 . Изчистих зъбния камък иииии се чувствах много, много добре вчера следобеда!

Заключено