Еднообразно дневно меню, а не ежеднавно.ellyto написа:Защо мислиш, че еднообразното меню е добро?
Каквото се яде на обед, на вечеря - същото, но половин меню.
Можеш да погледнеш информацията за диета, в темата й.
Еднообразно дневно меню, а не ежеднавно.ellyto написа:Защо мислиш, че еднообразното меню е добро?
Хубаво е да е 30 дни с лимон, 30 дни без и после пак 30 със.Cheva написа:- топлата вода сутрин, на гладно. Тук ще обмисля включването на лимон;
Това пък на мен ми беше супер затормозяващо, но щом ти пасва значи е ок.Cheva написа:- еднообразното дневно меню. Може би не всеки ден, но като общо "правило"
е интересно и ненатоварващо ума "какво ще ям за вечеря"![]()
Cheva написа:За тази седмица съм планувала специфичен хранителен режим, но ще споделянакрая. Надявам се да го приложа, както съм го замислила.
Подозирам какво имаш предвид, но искам да се обосновеш по-подробно.cchery написа:Чева, това сигурно го знаеш, и затова съвсем накратко - има значение дали вкарваш 200 калории от банан или 200 калории от хляб.
ОБМЯНА НА БЕЛТЪКCheva написа:Подозирам какво имаш предвид, но искам да се обосновеш по-подробно.cchery написа:Чева, това сигурно го знаеш, и затова съвсем накратко - има значение дали вкарваш 200 калории от банан или 200 калории от хляб.
Всяка насока е добре дошла.
Ами да, малко много тъпо съм го написала.Cheva написа:Звучи, но не разбирам какво искаш да ми кажеш?![]()