Мацки,
Цените са си като в сайта, не дава отстъпка и ми каза, че не само на мен
Нощувка + закуска - 50 лева/вечер в стая 2+1 и 65 лева/вечер - апартамент с възможност за 2+2 без допълнително доплащане за деца до 14 години; ние над 14 нямаме.
Нощувка+закуска+вечеря - 80 лева/стая и 95/апартамент ако децата са до 6-7 години. При по-големи ще се договорим, но няма проблем за него да си поръчаме вечеря на място. За мен това е по-добрия вариант и ще решим дали там или другаде да са вечерите.
Капаро - 1/2 от нощувките до края на Март, ако направим резервация до седмица. Опитах да уговоря сега да платим нещо символично, а началото на Май капарото, но не е съгласен защото ако се откажем може да си е изпуснал други групи. Реално е така, все пак са 3 почивни дни.
За резервацията ми трябват само стаи + апартаменти като бройка.
Ако искате да запазим и 10-те апартамента + 3 стаи, до края на Март ще прецизираме резервацията и ще трябва да преведем капарото.
В момента са ми потвърдени 7 апартамента - Чери, Зори, Сиренце, Тита, Елис, Орхидея и Дани
4 стаи - Краси, Деси, Кюлчето и Линди /тя е под въпрос/
Апартаменти ни трябват евентуално още 2 - за Боби и Марчи, а още стаи за Елито, Дора и Фюти - 3 броя.
Ако предвидените за стаи предпочитат апартамент да го кажат сега или замълчат завинаги
Очаквам коментарите ви, потвърждение или отказ до края на тази седмица.
В понеделник - 4 Март ще се обадя да резервирам. За парите ще се разберем допълнително, но е по-добре да се съберам на 2-3 групи максимум, за да не плащаме много банкови разходи.
Ако се сещате друго пишете
Хубава вечер