Ехааа колко е напреднала органзиацията
Дани, поздравления за усилията!
Аз ще мога да кажа доста на късен етап дали ще можем да дойдем, но ако има свободни стаи ще се оправим самостоятелно с организацията, ако няма ще видим как е положението в околностите.
Миналата година ходихме в този комплекс и мога да кажа, че беше хубаво. Имаше една група тийнчета, които бяха на лагер и беше доста шумно и не можахме много да усетим от атмосферата, защото имахме малко търкания с тях, но комплеса е голям и си мисля, че все ще се намерят свободни стаи. Така, че предложението за този комплекс е добро, стаите са малки, доста малки, но са уютни.
Като гледах за децата какви закуски и обяди им спретваха, мисля си, че това не е за пренебрегване. Иначе комплеска като цяло ми се стори отдалечен т.е. няма много неща в околностите. Елена е малко далече, но с коли се стига т.е. може и да е малко по-трудна организацията за вечеря някъде в околностите. Не знам какви ресторанти има наоколо, но и това може да се проучи.
Въобще няма да сбъркате с УСОЕТО, приятно е, особено когато е по-топло. За децата има доста широка поляна за игра, има игрище за волейбол, басейн (който по това време сигурно няма да функционира), но ако времето е хубаво може и пикник да се направи в комплекса на полянката.
Мисля, че имаше и пързалка, но вече не съм сигурна, да не ви излъжа.
Като цена, на мен лично ми се струва ок, тъй като както Чери, в много места цените са супер завишени и вече такива цифри ми се струват доста нормални, въпреки че като цяло са си много пари, които трябва да се отделят за цялото мероприятие (спане, храна, път).
Закуската им е вкусна - правят мекички, баница, мисля, че даже тези неща можем да ги уговорим.
Друго май не се сещам, но ако се сетя ще пиша. Иска ми се да потвърдя, ноооо ще следя какво се случва и като имаме яснота ще кажа.
Вер, мисля, че трябва да ги питаме в Усоето дали са ок за опъване на палатка, за да може все пак да сте в комплекса, ако решите да дойдете. Място има бол, остава просто те да се съгласят на такова нещо.