Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
lindorina
Цветна долина в омая

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от lindorina »

Здравейте момичета :922 !
Първо и аз да благодаря на Дани за взетата присърце задача да се заеме с организирането на една такава среща за хора от различните краища на страната. Аз не бях сигурна дали ще дойда, сега се обаждам да кажа, че това няма да се случи за най-голямо мое съжаление.Мъжът ми тогава ще е в чужбина, защото края на март-април/не знам с точност/ ще заминава за пореден път. Нямаме кола. Сигурното при мен е, че наистина желанието ми е голямо да се видим почти всички от форума и отново ми се иска да кажа, че това може би ще се случи някога, макар и на място необвързано с много финанси и удобства.
Въпреки всичко, ако намеря някакъв начин, макар и за малко, бих дошла с малката да се видим с тези от вас, които ще присъстват.
Отново благодаря на Дани за проявената всеотдайност! :922
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дани, предлагам да резервираш стаите във варианта, в който ги беше обобщила в по-преден имейл. Аз също мога да се ангажирам с плащане на капаро на поне още 2 стаи освен нашата.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
tita

Мнение от tita »

Да, да действаме с резервацията, .... ама някак си нямам яснота как точно ще става с плащането на капарото - всеки плаща директно в хотела или ще се събират от някой, който ще плати на веднъж. Някак ми се струва, че първият вариант е по-подходящ, още повече че нямаме специална оферта като за група. :1044
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Предпочитам първия вариант :222
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Добре,

Ще запазя стаите и ще опитам да се разбера за плащането в този вариант, който предлагате, но може би резервацията трябва да е по фамилиите на всеки.

Чери, като гледам как отпадаме ми се струва излишно да запазваме стаи в повече на този етап. Все пак и това ще гледам да уговоря, дали не може да ни запази 2-3 стаи поне до капарирането.

Аз мислех, че ако съберем поне тук в София и Варна парите и платим наведнъж ще ни е по-удобно, но реално нямам претенции.

Ще ви кажа какво е станало
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

БЛАГОДАРЯ
tita

Мнение от tita »

Дани, пиши ме Коларова. :954
Добре е да ти дадат банкова сметка за капарото и после според името на резервацията, ще се плаща.
danid
Философска система

Мнение от danid »

Запазих 5 апартамента/Чери, Дани, Сиренце,Тита и Орхидея/ и 4 стаи /Деси, Краси,Кюлчето и Линди/.

По-късно ще ми дадат сметката. Остава срок за плащане 31 Март, но си мисля, че е по-удачно да запазим с някакви кодове, отколкото с имена, за да можем после да си ги разменим. Освен да го помоля за номера на стаите и така да пускаме капарото???
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Стаята единична ли е?
danid
Философска система

Мнение от danid »

Деси, за 2+1 става. За единична не съм договаряла цена засега. Искаш ли?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Дани, :922 :922 :922 , страхотна си! Цялата тази организация..... :1053
За капарото - ще се превежда на сметката на хотела или...?
Ех, момичета, нямам търпение да се видим!

П.П. Някой не се ли канеше да ходи към Троян :523 ? Ако има такава завера, свиркайте, ще се включа, че ми е близичко.
Публикувай отговор