Общонационални форумни срещи

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Общонационални форумни срещи

Мнение от cchery »

danid написа:Запазих 5 апартамента/Чери, Дани, Сиренце,Тита и Орхидея/ и 4 стаи /Деси, Краси,Кюлчето и Линди/.

По-късно ще ми дадат сметката. Остава срок за плащане 31 Март, но си мисля, че е по-удачно да запазим с някакви кодове, отколкото с имена, за да можем после да си ги разменим. Освен да го помоля за номера на стаите и така да пускаме капарото???
Дани, доколкото аз разбирам това с кодовете, идеята е когато всеки превежда пари, в платежното нареждане да се напише нещо - име, код или др. - с което да стане ясно кой плаща и и за каква стая става въпрос?! Така ли е?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
danid
Философска система

Мнение от danid »

Да Чери, такава е идеята, макар че и при поименна резервация едва ли ще има проблем после дори след капаро и ако на някой му се наложи друг да ползва стаята.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:Да Чери, такава е идеята, макар че и при поименна резервация едва ли ще има проблем после дори след капаро и ако на някой му се наложи друг да ползва стаята.
Ами може и поименна - в крайна сметка нека да е най-лесният вариант! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

danid написа:Деси, за 2+1 става. За единична не съм договаряла цена засега. Искаш ли?
Не, в никакъв случай.
Това горното предопредели всичко.
Сто на сто ще дойда с компания тогава, хихихи.
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Пак говорих с човека, но спокойствието му започва да ме притеснява ... малко. Обеща да ми пусне сметката на хотела като СМС и така вече доста часове...

Иначе резервацията е на мое име и така и ще пишем в платежните - Динкова съм. Ако искате поне ние тук в СОфия можем да се разберем и да направим едно плащане, но нека е по-следващата седмица. Иначе ми потвърди, че е наред всичко с резервацията ни.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
danid
Философска система

Мнение от danid »

Сметката за капарото е:

Банка: ДСК Елена
IBAN: BG20STSA93000020056032
Bic code: STSABGSF
Да се плати на: Йордан Йорданов

В основание пишете: резервация 24-25 Май/Динкова
олеся

Мнение от олеся »

Аз няма да идвам, но ви изчетох мненията и само да споделя:
В Габровския район в с.Балани има едно хотелче, където отседнахме преди 2-3 г. За всичките ми обикаляния насам-натам това е единствения хотел, където се наложи да си платя 100% сумата 3 месеца преди престоя :1062
Всичко мина ОК, въпреки че доста се притеснявах да не е някой бушон.
Явно си е някакъв местен подход на хотелиерите към туристите.

Пожелавам ви хубаво време, защото по 24 май всяка година ходим там с едни други форумци на събор - такъв жесток дъжд ни вали всяка година, че за тази го изместиха през септември защото им писна. Миналата година дори бяме притиснати в капан с колата между паднало от бурята дърво и придошлата река на пътя за Соколски манастир. Беше си страшничко :lol:
tita

Мнение от tita »

Платени 65 лв капаро по сметката! :1216

Айдееее .. няма търпение вече. Някой друг има ли с платено капаро?
danid
Философска система

Мнение от danid »

Каква си бързачка :524, браво на теб

Не мисля, че друг е платил.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Колко лева дължа за стаята и докога да ги пратя по сметката?
Ще бъда с детето си!
Възможно е и с мъж, обаче още не е сигурно за него, той да НЕ се предвижда като бройка!!! Дори да дойде, ще спим заедно на едно легло, дори да е персон, за мен това не е проблем!!! :1062
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
danid
Философска система

Мнение от danid »

Деси, стаята е 50 лева и ако мъжа е с вас пак ще е толкова. АКо искаш звънни в Усоето да питаш ако си само с детето дали няма да ти направят отстъпка. Иначе до края на месеца е срока за плащане.
Публикувай отговор