С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Портокалина

Re: С ДЕТОКС и цветя да посрещнем пролетта

Мнение от Портокалина »

ellyto написа: Портокалче, надявам се, че ти е минало главоболието. Ако наистина е от детокса, то по време на бременността трябва да внимаваш. Опитай по друг начин да контролираш теглото по време на детокса. ПОД са добра идея, ако ти допада разбира се. Аз такова нещо не мога да направя, не мога да погълна ориза под никаква форма, просто не ми е вкусен и накрая започва да ме боли главата и се проваля цялата схема за ПОД. Та това не емоят начин за контрол, но може да се окаже твоят. Портокалче, много притеснително ми звучи това с мухала, особено докато си бременна. Дано по-скоро да се махнете от там и да не живеете никога повече в такив аусловия.
ellyto, надявам се другата седмица през уикенда да се преместим и да се похваля, че спя на новичко и чистичко :826 :1074 :427

Иначе ПОД или само плодов ден без ориз трябва да пробвам иначееее както съм подкарала едни кутии със сладолед, може да се търкалям до септември вече, а знам, че ще ми се отрази пагубно на самочувствието. Затова съм решена да опитам някакъв лек и здравословен начин да не качвам по кило на ден! Знам, знам - начинът е просто да се храня здравословно без злоупотреба с храна, ама пусто като обожавам сладолед :328
ellyto

Мнение от ellyto »

Щом ти се хапва сладолед, хапвай си. Само трябва да си наложиш да не прекаляваш.
При мен важи на 100% максимата "без 1 мога, но с 1 не мога", ако и при теб важи този принцип, значи закъсвацията е сигурна :1062 :1062 Аз мога да си наложа да не ям някакви неща, но опитам ли поне малко от нещо ииииии тогава всичко пропада.
Пожелавам ти да се чувстваш орекрасно през следвщаите месеци и никакво падане на духа, никакви сривове на самочувствието и т.н. Горе главата, радвай се на живота, усмихвай се и бъди щастлива. Знам, че от известно време очакваш да забременнееш и след като това е факт, значи само положителни мисли трябва да са ти в главата.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Виждам те ДОК ! И ми е приятно ! Да си жив и здрав !!! :922
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
олеся

Мнение от олеся »

Сутринта се метнах на кантара -0,5. Това е добре за еднодневен детокс.
До момента съм на 1 чай с мед и лимон, 1 грейпфрут и 2 варени картофа. За вечеря планирам ориз с една камара зелении (спанак, киселец, лук, левурда, магданоз) запечен на фурна.
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Браво на всички вас, които колкото и да ви беше трудно не се предадохте! За разлика от мен, която се издъних още на първия ден. Нещо не бях достатъчно силна. Както и да е. Аз искам да похваля моя Жоро, който издържа сам самичък 2 дена и днес чинно си захранва с картофки и салата. Много се гордея с него!
ellyto

Мнение от ellyto »

Еха Зори, голяма работа е твоят Жорко. Браво на детето! Моите поздравелния!!!! А ти не се скофтвай, всеки има такива моменти, в които силата му изневерява и се изкушава от нещо. Аз те подкрепям и вярвам ,че следвщаият път ще ти се получи!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Ехо,

Не съм се издънила, даже до 3 часа бях на ябълка и банан та изкарах почти и третия ден, но чакам гости и дано не стане гафа сега.

Браво на всички

Мише, близо ли съм до резултата?
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
eleen

Мнение от eleen »

Здравейте! При мен четвъртият ден тече нормално . Изкарах 3 дни на Ги както си му е реда, с по 2-3 малки лъжички мед за разнообразие. Днес до обяд бях на кафе и вода - не рискувах да пия рициновото масло рано и го изгълтах чак около 2 часа . Засега няма ефект но не съм пила и водичка. После 2 ябълки . А сега задушавам малко броколи. Но започва да ми става гладнооо Да видим как ще удържа. С килограмите ще се отчитам утре. Имам междинни резултати , които не са зле, но по-важно е да успея да задържа част от тях .
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Аз до 16 часа бях на литър сок от морков и ябълка, 2 банана и 1 грейпфрут. После хапнах печени бадеми. По-късно филийка домашен хляб от пълнозърнесто брашно+лимец с домат отгоре. За вечеря - зелена салата с авокадо и печени зеленчуци - тиквичка, морков и карфиол на скара. Т.к. правих и кюфтета при това за първи път от кайма от телешко и биволско месо, си мушнах и едно кюфте...... да ми е на късмет..... :1062 Никак не е по правилата, но понеже е истина, си го пиша.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
eleen

Мнение от eleen »

Дойде време за отчет ! Започнах детокса с 79.9. Миналия детокс стартирах с 80.9 Надявам се да съм задържала цяяял кг въпреки , че при мен кг постоянно варират- задържам доста вода . Днес след захранването съм 76.6. :1216 Снощи преди да си легна/ а това хич не е рано/ рициновото масло подейства. За първи път през ноща ми беше студено- направо треперех. Друг път не се е случвало . Отивам да се отчета в табличката. Започвам да обмислям вариантите дали да започна 90 дневната или плодово-оризов ден всяка седмица. :922 Успешен ден на всички!!
diva

Мнение от diva »

Ето ме :)
След четиридневен детокс на цитрусови сокове и най-точното захранване.
Няколко дена ще съм на път и ще се хапва каквото дойде, но решението ми е само малки порции.
Тия дни са времето ми за решение какво и как нататък.
Поздрави за всички, които мислим и правим нещо за здравето си!
Заключено