ellyto, надявам се другата седмица през уикенда да се преместим и да се похваля, че спя на новичко и чистичкоellyto написа: Портокалче, надявам се, че ти е минало главоболието. Ако наистина е от детокса, то по време на бременността трябва да внимаваш. Опитай по друг начин да контролираш теглото по време на детокса. ПОД са добра идея, ако ти допада разбира се. Аз такова нещо не мога да направя, не мога да погълна ориза под никаква форма, просто не ми е вкусен и накрая започва да ме боли главата и се проваля цялата схема за ПОД. Та това не емоят начин за контрол, но може да се окаже твоят. Портокалче, много притеснително ми звучи това с мухала, особено докато си бременна. Дано по-скоро да се махнете от там и да не живеете никога повече в такив аусловия.

Иначе ПОД или само плодов ден без ориз трябва да пробвам иначееее както съм подкарала едни кутии със сладолед, може да се търкалям до септември вече, а знам, че ще ми се отрази пагубно на самочувствието. Затова съм решена да опитам някакъв лек и здравословен начин да не качвам по кило на ден! Знам, знам - начинът е просто да се храня здравословно без злоупотреба с храна, ама пусто като обожавам сладолед