Пролет пукна, ние не

Свобода на словото
Заключено
tita

Re: Пролет пукна, ние не

Мнение от tita »

Ели, друго си е да се отиде при добър хомеопат. И аз така като теб, борих "херпеса" на дъщеря ми, който периодично се появяваше на корема й с Рус Токсикодендрон и т.н хомеопатии, докато с баща й не решихме, че е крайно време да я заведем на хомеопат. Прегледа й беше около час, доктора каза на дъщеря ми толкова много неща за нея самата, поведението и реакциите й, че накрая тя беше като шашната, все едно сме я завели на гледачка. :1062 Оказа се, че този обрив изобщо не е херпес ( а така го беше диагностицирала джи пи- то). Доктора написа схема от 4,5 монопрепарата ( вкл. Поумон) и само за 2 дни обрива се скри, все едно изобщо не се е появявал.

Чериии ... :922 , Слънце наше ... веднага озари форума твоята поява. Друго си е със слънчице. :954
ellyto

Мнение от ellyto »

Въпроса е да попаднеш и на добър хомеопат. Аз тук в София слушах за Хирон колко са добри и ала бала портокала и накрая много ме разочароваха. Не можело просто ей така с хомеопатия, първо ме прекараха през някакъв "скенер" за който платих 90 лв., после искаха да ме прекарат да си купя някакви добавки за още 100 лв. и след това да отида на хомеопатично интервю за което да си платя още 90 лв. Ееееееее благодаря дет се вика, видяха, че искам да проведа лечение и дай колкото се може повече да те натоварят. Издразних се и си тръгнах разочарована от отношението.
Тааааа може би за това се дърпам и толкова. Може пък накрая да пробвам Ургинова, а може пък и да успея сама да се справя с положението си. Като променя нагласата си и вижданията си за живота и туко виж всичко ми се оправило :221 :221 :221
Вие при кой хомеопат ходите? Как се ориентирахте къде да отидете?
Ver

Мнение от Ver »

ellyto написа: стрептококцинума го взимам през ден по 5 зр.
Ели, кой ти го предписа това лечение?
Защото аз знам от лекар хомеопат друго за борба със стрептококите ...
ellyto

Мнение от ellyto »

В общи линии това е по съветите на Док. Четох, четох и само това открих. Ще се радвам да споделиш това, което знаеш по въпроса със стрептококите.
Ver

Мнение от Ver »

В момента борим стрептокок -гр.А в гърлото на голямата. Микробното число е умерено и са ни изписани по 10 гранулки всеки ден, в продължение на 14-20 дена.
Това знам към момента.
Не се наемем да ти давам съвет, за твоят конкретен случай. Но аз съм доволна от лекарите във Фитолек. Пиши ми, ако искаш повече инфо.
Приятен ден :954
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Черитас , браве бе ! Така хубаво си изписала преживявания и впечатления ,че всеки път ти се възхищавам . Елито, за този център Хиларон и аз бях слушала и преди 3 години се разболях жестоко от гнойна ангина без да имам сливици . Налепи сташни по гърлото . Случи се ,че точно в началот бях там на хомеопатично интревю. Мнгого сипмпатична дама ме интервюира. дадох 100лв за начало. После се чувахме по телефона и ми дойде сметка от 120лв. Това преля чашата :1058 И аз като теб се възмутих . Тогава зачетох за Док и попаднах на тези момичета от форум в "Часът на мама " Е, съдбата ме събра с тях :1216 И ето сега от тук ,от там разбрах много неща и научих много. Вече знам и за доктор Угринова - хомеопат . Водих при нея Юлий . В началото нямях много доверие ,ноооооооооооооооо после нещата се обърнаха и сега мога да кажа ,че съм много доволна . Тя преглежда и възрастни според мен . Лично на мен ми назначи едно бързо лечение между другото докато преглеждаше Юлката . Така ,че смятам да пробваш ако искаш . Аз съм с запушен нос сякаш има преграда която нямя да падне . Ни на вътре ,ни на вън .Дишане силно затруднено . Само това ,но достатъчно да ме скапе. А дано ми мине бързо и не подхваща другите домашни. :222
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
ellyto

Мнение от ellyto »

Благодаря Фютка,Вер за ценната информация. Не мога да повярвам, че за едно хомеопатично интервю и обаждане са ти взели толкова много пари, това си е обирджийство.
Ще видя как ще се развият събитията, но смятам, че нещата ще се оправят просто трябва малко повече време да мине, аз да се успокоя, да поработя върху емоционалното и психическото си състояние и да не приемам нещата толкова пагубно. В крайна сметка по еидн или друг начин нещата ще се оправят.
ellyto

Мнение от ellyto »

Много яка снимка, това важи за мен напълно напоследък :221 :221
Прикачени файлове
37030_10151392994367399_1302659795_n.jpg
(13.39 KiB) Свалено 270 пъти
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellyto написа:Много яка снимка, това важи за мен напълно напоследък :221 :221
Хахахахаха........... това е много яко! :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

ellis_stoyanova написа:Ей на това му викам аз "завръщането на Черита" :329 :922
Уф, тъкмо се тюхках, че никой няма да забележи тези 2-3 реда дето драснах :1069 :1069 .
tita написа:Чериии ... :922 , Слънце наше ... веднага озари форума твоята поява. Друго си е със слънчице. :954
Оооох, говори ми за слънце и за неговата липса - аман вече от това имагинерно време навън :D - ще търпим, търпим, пък.... колко ли може и да изтърпим!?
VIKI1023 написа::922 Здравейте,тук съм,нещо зимата ми дойде в повече,Вики почти два месеца си е вкъщи,седмица на градина,две вкъщи,безсънни нощи около боледуването и т.н.Чакам с нетърпение слънцето и топлината на пролетта,че нещо съм се депресирала.При нас няма нищо ново,няма какво да разкажа и да се похваля,боледувахме всички,чакам пролетта и това си е! :954
Хей, Краси, ми добре дошла в клуба на депресарски настроените и разстроени мечки :221 . Я какво хубаво сме се заформили?! Ние, слава богу, тази зима не сме боледували, ама това не ми пречи да ми е едно такова спихнато :lol: :lol: . Ти вчера имаше повод за почерпка, как изкарахте?! Рожденикът почерпи ли?! :mrgreen:

Ели, понеже аз най-много настоявам за тази жена Угринова, се страхувам и да не те подведа. Позвалявам си да я споменавам толкова много пъти, т.к. впечатленията ми от нея са от първа ръка, т.е. лични. При нея ме прати лекарката-хомеопат, чиито услуги ползвахме преди - практиката й е в Младост. Просто при едно от посещенията тя ми каза откровено, че не може да се справи с проблема на Бели и ми препоръча Угринова и така се почна. И за да не съм само аз, помолих и другите момичета да ти пишат впечатления, защото винаги има и по нещо лошо. Сега прочетох че Фюти и Вер също са доволни от МЦ"Фитолек" и си отдъхнах. Естествено ти си проведи лечението докрай и въобще не е задължително да стигаш до Фитолек - просто да го имаш като евентуален вариант. А за този център Хирон, Хиалурон ли какъв ееееее - просто съм без думи - абсолютна обирджийска система - тези хора не си поплюват! :126 :126

Нещо бодро за поздравче от мен и с пожелания за хубав следобед:

[youtube]AHitulGaS9k[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Да определено е много хубаво да имам отзиви и опции, така че ако трябва да прибегна до нещо такова, поне да знам на къде да се насоча. Това си е много ценна информация, за което много благодаря. Разбира се винаги има риск някой лекар да не ти хареса, независимо колко е добр. Аз лично имам такива преживявания, прехвален и добър специалист да не ми обърне грам внимание на случая, но в крайна сметка не е нужно и всички хора да ни пасват. Ако реша ще отида и ще видя, ще преценя харесва ли ми или не и ще си направя заключенията за себе си и ако не ми допадне ще си е мой проблем, няма от какво да се страхуваш. В крайна сметка всеки споделя личния си опит и след като е доволен от нещо трябва да си го каже.
Заключено